אוקי היום ראיתי את הטרקטור התעשייתי שוב, מדובר על MF 50E. בכל מקרה יש התפתחויות טובות, מתברר שהבחור שבדר"כ אני קורא לו לעשות לי עבודות רוצה למכור את הטרקטור שלו (אותו דגם אבל כנראה שנתון מתקדם יותר) ובמחיר אטרקטיבי.
נקווה שנסדתר והוא ימכור.
בקשר לMF שאיתו פתחתי את השירשור, הוא לצערי די גרוטאה. יש בעיה בחשמל וצריך לסדר שם את נושא הסוויטץ' והרוורס. נראה לי שחלק מהבוכנות נוזלות/מזיעות והמצב של הכף נורא. אין שיניים ויש סדק/שבר לאורך כל הכף בנקודה העמוקה ביותר. הצמיגים גמורים (כל ה4) וצריך השקעה רצינית. מצד שני כנראה שהמנוע והיחידת הנעה טובה מאחר והוא הניע בנגיעה ונשמע טוב.
מקווה שעד סוף השבוע תתקבל החלטה, בכל מקרה מתחיל קורס מכונה ניידת ביום שלישי.
רענן, האיזור עבודה שלי (הצמוד לבית מלאכה) בנוי בעיקרו מאדמה מהודקת פסולת מחצבה (אני לא בטוח בשם) הכוונה למצע לבן עם אבנים קטנטנות וחול לבן שאחרי הידוק הוא ממש קשה וחזק. עם זאת, לפחות 3 מטר (שביל גישה לשדה) הוא אדמה שחורה מעורבת עם המצע הזה. כלומר, לא בוצי מאוד אבל מלגזת דיזל רגילה עם צמיגים חלקים פשוט תחליק/תתחפר שם. בקיץ אין שום בעיה, הבאתי יותר ממלגזה אחת כדי להרים לי דברים, כולל את הבאגי עם הרוקוולים. הזיזה בלי בעיה ובלי להתחפר. המשטח עצמו די ישר, לא מאמין שאפשר להתהפך אלא אם כן עושים משהו טפשי במיוחד.