נשמע מגניב, אשמח להגיע
רק לטובת החדשים, תוכלו לתת הסבר קצר מה זה המפגש, מה עושים בו? האם רק חונים ומשתעשעים ברכבים או שיש ממש מסלולי טיולים?
אולי קישור למפגשים במתכונת דומה בעבר יכול לעזור
תודה
ליאור
Printable View
נשמע מגניב, אשמח להגיע
רק לטובת החדשים, תוכלו לתת הסבר קצר מה זה המפגש, מה עושים בו? האם רק חונים ומשתעשעים ברכבים או שיש ממש מסלולי טיולים?
אולי קישור למפגשים במתכונת דומה בעבר יכול לעזור
תודה
ליאור
א-המפגש לפחות היום נועד להפגיש וותיקים עם חדשים
ב-קבוצות הומוגניות עם משוטטים סולו
ג-חברים שלא יוצא להם להיפגש
ד-והכי חשוב--להכיר את הפנים שמעבר למסך
--אני אישית יכול לציין שממרום שישים ו.....שנותי ,פגשתי כאן אנשים מדהימים שלא זכיתי להכיר עשרות שנים קודם,
דרור ברלי-------------אני מרים את הכפפה--מה להכין בפוייקה(תנסו לכתוב ברבים)
אני מגיע....
יוסי היקר פעם קודמת השקת אותי בכל כך הרבה וויסקי איכותי, שלא הייתה לי ברירה אלא להאכיל אותך בבוקר....
השנה אני אציע לך גם וויסקי בערב וגם ארוחת בוקר. פנסיון מלא.
הלו חברה,
גם אני בא...
יש פויקה... אז אני בא.....על תקן טועם.
אפילו אספיק לחזור לממולדת של שתחיה שחל ב21.
אין לי גדולה יותר.
אבל יש עוד אחת שכבר כמעט נאמר עליה קדיש אבל הוחזרה לחיים (תודה לשמיל).
אז כל מי שמתכנן פויקה - בואו ונתאם רצפטים... שבכל סיר יהיה משהו אחר, לטובת הטועמים.
למה ככה ? קחו שק מלח ותשפכו לי על הפצעים .
בטיול הקודם לחורשן דחיתי נסיעה לשוויץ כדי לראות את החברה.
לצערי הפעם אני תקוע בשוויץ.
כל הכבוד על היוזמה הברוכה.
תהנו.
ד"ש חם מהכפור ;)
http://www.jeepolog.com/forums/asset...4&d=1388476663
http://www.jeepolog.com/forums/asset...4&d=1388921078
הו ווא,הפטריות האלה נראות משהו.
במחשבה שניה?אולי באמת אני אאמץ את ההזמנה שלך דרור
ואם תראו אותי במפגש עם טרופר בנזין קצר (מתברר שהולך להיות לי וטו בבית)לא להרוג אותי
אנחנו מחליפים את הביואיק לטובת טרופר קצר-שיהיה לאשה יותר קל בחניות בת"א ויותר גבוה לשמירה על הגב המפורק שלה,
חוץ מזה נפח המנוע די דומה
אז זה היה כך אחרי שסיכמנו על קנית הטרופר-יצאנו חזרה הביתה מחיפה,עצרנו ב"מקסים"וליד שולחן משקיף לים התנהלה שיחה,"אז ככה אם אתה רוצה שאבוא למפגש,אני נוהגת בטרופר שלי!!! "ומה עם הסופה"?שאלתי"אז אני יכולה להגיע עם הבת שלי והנכדה שלי והג'יפ שלי ואתה תתקע עם הסופה שלך אחרינו"
"נו באמת את יודעת שהרכב שלך לא יועד לטיולים כרגע"איזה מבט חטפתי ומיד"הוא שם בגלגל הרזרבי שלו את הסופה שלך והוא כמו ג'יפ ואתה רושם אותי ואת נורית לקורס נהיגת שטח" זהו הלך עלי ,ועוד כהנה וכהנה כמו"עכשיו גם לי יש 4X4 אז תוריד את האף,או שאני אזיז לך אותו עם הכננת,
אז כן אני אגיע למפגש-השאלה איך ובאיזה מצב צבירה,ולכם פורום יקר בקרוב תצורף ג'יפאית חדשה
דרור, תודה על ההתחשבות בטועמים בעניין תיאום מיגוון הפוייקה...
מבטיח לפנק ברבועי פולנטה מוקפצים בשמן זית עם נגיעות פרמזן מלמעלה....
בסדר, יהיו מי שיכנו מעדן זה כסתם ממליגה מטוגנת.... עדיין זה טעים בטירוף והולך יופי עם פוייקה עסיסית....
כל השירשור הזה סתם עשה אותי ממש רעב
אני גם חדש, אגיע בעז"ה.
נשמע מעניין נגיע