תגובה: החידוש האחרון מבית LR
קנאים צרי אופקים, זה מה שאתם..
שוב רואים שלנד רובר - או נכון יותר, ריינג' רובר, מראה לכולם מאיפה הדג עושה, מה שעושה וכולכם... מתלוננים.
אני שוב מעלה את הנושא: כשיצא בארץ הדיסקברי 2 וג'וי בירן ערך הדגמות בבור, בתל ברוך, כולנו עמדנו פעורי פה...
לא היה דבר כזה. מהר מאוד התחילו כל יתר היצרנים ליישר קו ולהציע תכונות שכאלה.
בכל פעם שהחברה הכושלת הזו (ולא סתם אין מרכאות) מוציאה משהו, הוא חדש וחדשני וכולם ממהרים לחקות וכולם ממשיכים לצקצק בשפתיים..
כל הזמן מדברים פה על "אחיזה" ו"החלקת גלגלים" והנה יש פה מערכת שמונעת את זה = טוב לשטח וטוב לטבע וטוב לנהג וטוב לנהיגה... וגם לא טוב לכם..
אם אתם כ"כ גיבורים ופריקים של שליטה ונהגים טובים שמערבבים הכי טוב את ההילוכים שלכם, לבד... תפרקו את הנעילות ותתקינו חזרה קרבורטורים עם מצערת יד של ידית הילוכים של אופניים ותחזרו לשורשים של "הגברים האמיתיים שבאמת ידעו לנהוג, בלי עזרים".
או בימילים אחרות, תחזרו לסוסים והחמורים (בלי אוכף, שהרי זו לא כוחמה עם..) או, יותר טוב, לכו ברגל...
קינאה ורשעות וצרות עין - זה מה שזה, השירשור הזה.
"ואחרי שצקחנו, נעבור לקטע האומנותי"...:)
אני לגמרי מסכים עם חנן.
היינו בטיול ג'יפים במואב - ארבעה חברים. שניים "בחיים לא ראו שטח".
היו כמה דברים "מעניינים" (מי שרוצה לקרוא, בקרוב אני אעלה פוסט בפורום "אוף טופיק", על הגולה) אבל הכי מעניין היה לראות איך חברי שלי, אבי, שמעולם לא נהג בשטח, מתנסה בפעם הראשונה.
כל דבר שאמרתי לו לשים לב או לעשות, זרק עלי מבט מזלזל ואמר לי שלא אבלבל את המוח ושהאוטו נוסע גם בלי העזרה שלי ושאני מתעסק בשטויות.
לא עזר לי שניסיתי להסביר לו שלשים את הגלגל כמה סנטימטרים "לא בקו הנכון" יכול להביא לקטסטרופה או לפחות לאיבוד אחיזה ותקיעה..
לא עזר לי שאמרתי לו שצריך לתמרן בין כל מיני מכשולים, על מנת לשמור על "קו" ומומנטום נכון...
כלום!
שתי נעילות של רוביקון ו-TC והוא פשוט עבר בכלמקום בלי להניד עפעף ו... כלום הוא לא למד על נהיגה בשטח (בכביש הוא נהג מעולה).
בשלב מסויים לקח רוורס (על מנת לשפר עמדה) ואני וחבר שלי (מושיקו - WJ) כמעט השתנקנו וקפצנו עליו שיעצור לפני שיתדרדר לתהום... ההוא הסתכל עלינו כאילו אנחנו משוגעים "מה קרה לכם? כולה קצת גז..).
כן.
יותר מידי עזרים והנהיגה הופכת למשהו מקביל למשחק טלויזיה/וידאו...
קיים גם בלנדקרוזר למרות שלא נתקלתי בארץ... כנראה 350 אלף שקל עדיין לא קונים לך את כל האבזור האפשרי לרכב.
http://www.youtube.com/watch?v=0msPb7vVv4A