פעם זה היה מקובל כתוסף לתערובת בעלי חיים
Printable View
פעם זה היה מקובל כתוסף לתערובת בעלי חיים
פעם היה לנו ספק שסיפק קמח דגים בדליים 10 ל׳. הוא הפסיק ומאז אנחנו מחפשים ספק חדש
Sent from my iPhone using Tapatalk
למספוא?
נסה אולי בקופולק
לא בחרתי, ברגע שהבנתי שהעיקרון הוא לחכות יומיים-שלושה עד שהעסק מתחיל לעבוד, פשוט השארתי את כולן. יש אחת עם מטרנה בחוץ - תופס יפה מאד, שמתי שלוש ליד החלון במטבח, אחת עם דג ומיים אחת עם שוקולית ואחת סתם מיים מלוכלכים - כולן בתוספת שמרים , תופסות בסדר, זאת עם המיים המלוכלכים תופסת הכי טוב מהשלוש. יש אחת עם חמין בחוץ , באופן מפתיע לא תופס.
לגבי סיכול ממוקד - אני מוריד את חלקם עם שפריצר ידני { מים רגילים } , זה כמו אפליקציה לפלאפון אבל אמיתי.
מקפיץ במקום לפתוח חדש....
האם יש עידכונים כלשהם ?
אני מנסה להגן על חצר של עסק, סביבה די גדולה.
מלכודות צ.ר.צ.ר/FlyBuster הצהובות הגדולות עם החומר הירוק עובדות יפה אך דואכות מהר (יומיים ככה), והחומר שלהם לא זול ( האמת שאני מקבל אותו ממדביר ולא בבקבוק המקורי, אז אולי פה הבעיה).
השקיות של זבובן / צ.ר.צ.ר / רימי - טובות אך לא זולות כשאתה צריך להחליף איזה 6 כל שבוע ( או דואכות או מפוצצות, או "לא מתניעות" יפה שזה קורה לאיזה 20% מהם).
האם יש פיתרון פשוט וזול יותר ?
תודה ושבת שלום.
עוקב.
בשנה האחרונה מכת הזבובים אצלנו נהייתה זוועה. אפילו בחורף!
בסופו של דבר קניתי מלכודת צהובה , אני משתמש בפתיון גרגירי שמגיע בצנצנת פלסטיק ( התווית נמחקה לא יודע של מי זה ) . מערבבים עם מים לפי ההוראות וזה עובד
גיליתי שמיקום המלכודת מאד קריטי להצלחתה , חייב להיות חלל גדול ופנוי על מנת שהזבובים יגיעו בגישה הנכונה. החבל שעליו היתה תלוי המלכוגת נקרע ושמתי אותה במקום שמתחתיה יש גדר, עבד חלש מאד. העברתי למקום אחר והשינוי מורגש מאד.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
תרסס בחומר שנקרא דיינו פליי מחולל פלאים לא רעיל. קרא את ההוראות תוסיף יותר סוכר מהמומלץ.
אצלי עשה נפלאות ויש לי עופות, דיר קרוב וכו.
בהצלחה.
מה עושים עם דבורים/צרעות (לא דבורי דבש)?
בקיץ הן מגיעות שתי דקות אחרי שאנחנו מוציאים אוכל לגינה והופכות את האכילה בחוץ למאד לא נעימה
מכיר את דינו פליי, אבל אני ממעדיף פיתרון שיעבוד ברקע ושלא דורש התעסקות ברעלים.
מניסיון של כמה שנים המלכודת שנקראת "טורפת הזבובים" (ראה בזאפ ) עושה עבודה מעולה אם כי מדי פעם ניתן להריחה ממרחק של כמה מטרים
השקיות של זבובן וצרצר גם עושות עבודה מעולה אבל הן עולות לא מעט כסף (כשיש לך הרבה שטח והרבה זבובים) ביחס למלכודות רב פעמיות.
אני מחפש חומר טוב למלכודות הרב פעמיות כדי לשפר את העלות/תועלת.
אני לא חושב שהחומר ה"רשמי" כזה "מיוחד", הרי הזבובים האלו באים לנו בשטח לכל שטות, ולכן שאלתי שוב אם מישהו כבר עלה על הנושא המנצחת.
אם אני מבין נכון אתה מחפש משהו שהוא פסולת שיש לך בכל מקרה. אז פשוט תנסה. אנחנו { אני בכל אופן } לא יכולים לנחש איזה פסולת יש לך. למשל - אני הוספתי לפתיון אריזת נילון של בשר. אבל אני לא יודע אם יש לך כזה. הנחתי חתיכת דג כדי למשוך אותם למלכודת בזמן שהיתה מונחת במיקום לא טוב - אחרי יום וחצי נשאר רק עור.
היתי מציע להניח גרבים מסריחות , אבל אני לא יודע איזה עבודה אתם עושים ואם בכלל יש לכם גרביים.... :)
לא בהכרח פסולת, סתם פיתרון שהוא קל וזול ליישום, ושאני מניח שיש אותו גם בלי החומר הייעודי של היצרן.
לדוג' - קמח דגים, תערובת עופות, תירס משימורי, חתיכות בשר, תוספת שמרים ושאר האופציות שהציעו פה.
משהו בסגנון