עם כל הכבוד 2 מכירות זאת לא סטטיסטיקה מייצגת, גם 6 מכירות לא.
Printable View
בועז,
בא נקרא לילד בשמו
קודם כול הוא החליט שאני חייב לו $22,$23 או $26 מסיבה לא ברורה, כשראה שאין תגובה החליט לאיים בפירבק שללי, כשראה שאין עם מי לדבר טען שלא קיבל את המוצר אחרי שכן קיבל אותו.
זה לא נוכלות ורמאות? יש פרוגרציה בפעולות שלו...רואים שזה לא הפעם הראשונה שהוא עשה את זה.
ולמה לא סטטיסטיקה?
ביחס למה? לכלל הקונים באיביי? לכלל הקונים אצל ג'ו? לכלל הקונים אצל ג'ו, את הקיט הספציפי הזה?
למה לא סטטיסטיקה..
הסטטיסטיקה הלגיטימית לגמרי, אצל ג'ו, למוצר הזה ועד שלא יוכח אחרת (יותר ישראלים יקנו.. אם הוא יסכים למכור להם) זה 50% רמאים.. וזה המון..
ובתירגום לסטטיסטיקה מדוברת ונפוצה גם במקומותינו - כל הישראלים (היהודים) האלה גנבים ורמאים...
נדמה לי שיש איזה ראש עיר אחד בישראל, שהחליט משהו דומה (גרוע יותר?) על כל הער$%*... ואני לא אמשיך, שלא יצנזרו... ואני גם לא אגיד אם אני מסכים או לא ואם זה נכון או לא ואם זה ראוי או לא..
שכל אחד יחליט לעצמו..
הבנאדם רמאי שנראה שמנסה את מזלו על כל מוכר באיביי וזה אפשר להבין רק מניסוח הדברים באנגלית הקלוקלת שלו (מגיע לי, נראה לי שזה פייר שתחזיר לי כי ההוא מוכר בככה וככה) וזו בוודאות לא הפעם הראשונה שלו.
בן אדם רמאי וזה נכון, תן לו פידבק שלילי כמוכר ואז אחרים לא ימכרו לו אבל לבוא ולהלבין ככה את פניוו ולפרסם את הפרטים המלאים? לא נראה לי.
כי זה עלול להצטייר כהוצאת דיבה. מה גם שצריך לבדוק מה התקנון של איביי בנוגע לפרסום ברבים פרטים אישיים של קונה.
ג'ו צודק כאשר פרסם את פרטי הקונה שטען לטענות שווא,
כאן בפורום יש המלצות על חנויות, מוסכים ומה לא,
יש גם אזהרות מנוכלים ומנותני מחיר יקר מידי,והרשימה ארוכה,
הקטנוניות מצטיירת ב 23 דולרים והיא של הקונה ולא של ג'ו,
מצד שני אנו חיים בהבנה(מוטעית)שאנו מעל הכל ואנו יונקים זאת מספר הספרים,אך האנטישמיות לא התחילה בכך,אלא מפני שגויי העולם חשבו שאנו עם יהיר,
וזה גם נכון וגם מוצדק לפחות לתקופה של עד לפני כ300 שנה,
תקצר היריעה להסביר זאת בפרוש
ולסיכום
אני מעדיף להיות בן לעם יהיר ושחצן כאן בארץ ישראל ולא לחיות על הברכיים בגולה,
אז נכון יש לנו כמה פושעים סדרתיים וכולם מנסים לסדר את השיטה אפילו בשביל 24 דולרים עלובים,
אצל הגויים זה לא פחות חמור ובמקומות מסוימים אף גרוע מכך
זו דרכו של העולם ותמיד יקום מישהו שחושק בכסף קל וינסה להונות אחרים,מתיד יהיה הפתי שיפול למלכודת,ותמיד יש כאלה שלא יתנו לרמות אותם כמו ג'ו,
שעל יושרו לדעתי אין להטיל ספק
ושתהיה לכם שבת נפלאה ולמצוננים לשתות דבש עם בצל
ברנרד ממשיך לטוס קדימה בכיוונים אליהם לא התייחסתי ולא כיוונתי, אבל מי אני שאחסום שור בדישו...
ג׳ו, הסברת את עצמך והנחת את דעתי. הכל ברור.
כמובן שאין לי ספק ביושרה וביושר של ג׳ו.
Goes without saying
שורה תחתונה, נראה לי שבועז צודק - עידן כנראה טמבל שחושב שהכל מגיע לו, אבל לא ממש נוכל מקצועי...
יש סיכוי שבחו"ל רבים לא מוכנים לשלוח/למכור לישראל בגלל הצרות הבירוקרטיות אצלנו?
עיכוב החבילות, ערימות של אישורים שנדרשים? רוכשים שבגלל כל מיני בעיות במכס/דואר/אישורים שדורשים משרד ממשלתי כזה ומשרד ממשלתי אחר, לא מקבלים את המוצר וכו' או לא מקבלים אותו בזמן וכו', יוצאים ממורמרים ובסופו של דבר המוכרים לא רוצים להתעסק עם רוכשים מהמדינה המוזרה הזו שמתעללת בתושביה?
אני באמת לא מבין מה הנוכל ההוא רוצה. כשמחפשים מוצר ספציפי באיביי, מקבלים רשימה שלמה של מוצרים דומים/זהים ממוכרים שונים, כל אחד במחיר אחר. זה הקונה שבוחר ממי לקנות. אף אחד לא הכריח אותו לקנות מג'ו במחיר X ולא מג'ון/ג'ימי/סקוט/תומס/השד יודע מי באמריקה, במחיר אחר. אז מה הוא רוצה בדיוק?
בלי קשר, בשנה שעברה, לפני נסיעה לארה"ב, הוזמן מוצר גדול במאות דולרים ובנוסף לשם, נתנו כתובת של מלון בניו יורק שאשהה בו כמה ימים.
המלון עודכן שאמורה להגיע חבילה עם השם שלי. מעקב אחרי החבילה גילה שהיא הגיעה למלון. אבל יומיים-שלושה אחרי, כשאני הגעתי למלון, החבילה לא חיכתה לי. בדיקה מהירה גילתה שהחבילה הגיעה אבל המוכר האידיוט ממינסוטה לא כתב עליה שם, רק את שם המלון וכתובתו.
במלון, שרגיל לתיירים שמזמינים חבילות, ראו שאין על החבילה שם, אז החזירו אותה לשולח.
הבירור שערכתי מול איביי והמוכר היה מהיר ומאוד יעיל. המוכר הודה שאולי טעה ושכח לכתוב שם על החבילה וברור שהסכים לזכות אותנו ברגע שהמוצר יחזור אליו. ברור שבהתחלה קצת כעסתי. אבל תוך כמה ימים החבילה חזרה אליו והוא העביר זיכוי מלא. הטיפול היעיל והמנומס בבעיה הראה לי שגם אם קרתה תקלה, זו טעות אנוש בלבד. ש עם מי לדבר ורוב המוכרים האלה הגונים וישרים כמו סרגל, פשוט כי ככה מקובל שם.
רציתי להזמין את המוצר שוב, אבל כבר לא נשאר זמן בניו יורק עד החזרה לישראל וכבר לא יכולתי לחכות שישלח שוב.
את אותו מוצר הזמנתי ממנו שוב כשחזרתי לארץ, הפעם לכתובת שלי בישראל.
הגיע תוך שבועיים, עלה עוד קצת כסף לטובת אוכלי החינם כדי לשחרר, אבל לא נורא. עדיין זול בכ-40% מלרכוש כאן את אותו מוצר במדינת הגנבים.
דרור.
ברור שזה חלק מהעניין, הסיבוך הבירוקרטי שבסופו של דבר גורם לחוו"ד שלילית למוכר = לא רוצה למכור לישראל/ישראלים.
פה זו היתה דוגמא אחרת.
ואני רוצה להגיד, לכל אותם "דווקאני" סטטיסטיקה - מתוך 20 מכירות ושני ישראלים, אחד ניסה אשכרה לרמות = כל הישראלים שקרנים ואני לא מוכר להם.
עכשיו תשכנעו אותי אחרת עם חוקי פילוח סטטיסטיקות ההמון...
מה נהיה לכם?
תכף תשכנעו אותי שלא כל הניגרים רמאים - לא קונה מוצר שמקורו בניגריה (אם מישהו שמע על העוקץ הניגרי שרץ באיביי לפני כמה שנים), מה איכפת לי שזה רק איזה 10 אנשים רמאים מתוך 20 מליון...או כמה שהם לא יהיו שם.
בפעם הבאה תזמין אלי... שיחכה לך :)
אני מסכים פה עם צחי ב10000%! כן כן בואו לא ניתמם היישראלי המכוער דופק אותו גם באייביי! תקראו לזה אנטישמיות, או מה שאתם רוצים
זה נכון!
כמה פעמים מוכרים ששלחו לארץ שקניתי מהם בעבר, הפסיקו לשלוח לארץ. עם אחד מהם הייתי בקשר כי רק לו היה את המוצר,
וששאלתי מה הסיבה הוא אמר ש"אתם" כל הזמן מתלוננים. והוא צודק.
תאמינו לי במקרה של צחי, אם רמת אנגלית כמו של הקונה, לא הייתי מזמין בורג בעשר אגורות.
אנשים פה לא קוראים עד הסוף, רק חושבים שמנסים לדפוק אותם כל הזמן.
עובדה -- פורסם בתקשורת - לא דעתי האישית,,,, שימו לב! חשבו לפני כמה שנים להקים אייביי ישראל, אבל
זה קונספט שלא יכול היה ללכת פה , כי בכל זאת הוא מבוסס על אמון מסויים.
כל הזמן מתלוננים על הסינים, תאמינו לי אני מכיר אותם חייתי 5 שנים איתם ובמסגרת עבודתי הקודמת עבדתי
איתם במשך שנים. הם לא מנסים לדפוק אף אחד , ושימו לב כל פרט רשום ומצולם , נכון האיכות ירודה בהרבה מקרים אבל המחיר בהתאם.
ואין איתם שום בעיה ,קיבלת דפוק קבל את הכסף חזרה , או מוצר תקין, והרבה פעמים בפועל יוצא שהם שולחים מוצר חדש וגם מחזירים את הכסף.
כי בשבילם זה עלבון גדול . זה נקרא אצלם "", TO LOOSE FACE .
אם ניקח מוצרים יקרים באמת ולא חלקי רכב ולדים, לדוג גיטרות ישנות שעולות 100.000 דולר. תשימו לב שהכל רשום, מהפרטים הגדולים ועד השריטה הכי קטנה, הכל מצולם.
אני יכול להמשיך אבל הבנתם את הרעיון. אף אחד לא מנסה לדפוק אותו, ואם יש אחד כזה או יותר אין מה לדאוג אייביי יטפל.
אז תנו להם לעשות את העבודה, תקראו טוב טוב מה אתם מזמינים ,לפעמים היד קלה על ההדק ואחרכך מצטערים, זו טעות שלכם, אל תפילו על המוכר.
בואו נשאיר את המסחר איתנו כמה שיותר פתוח וקל.
לדעתי מדובר בקלינט חסר נסיון באיביי ובעל אנגלית ברמה נמוכה.
אני כמובן מנחש שאחרי שהוא קנה את המוצר הוא הבין ששילם יקר אבל לא הבין את חוקי המשחק והתנהל בכוחניות מול המוכר.
ג׳ו, בשביל הספורט, תוכל בבקשה לציין בדיוק איזה קיט הוא רכש?
אם אני מנחש נכון אז אני רואה קיט כזה במחירים של בין 30-40 דולר.
כמובן שזה לא מצדיק את המוכר שקנה במודע את המוצר במחיר הנקוב אבל אני משער שהוא הרגיש שנדפק והגיב בטמטום כיאה למי שלא מכיר את כללי המשחק.
נוכל היה מרמה על סכום גבוה יותר ובמוצר שהוא סחיר ולא מוצר זול ונישתי.
שוב, לטעמי אם היה איביי בעברית או מוכר עם הבנת אנגלית עמוקה יותר העסק היה נראה שונה.
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
קליינט חסר נסיון לא ממש יודע הרבה על פידבק שלילי, פתיחת תלונה וכו. אני גם חושב שזה נוכל קטן...
http://www.ebay.com/itm/88-95-Toyota...e=STRK:MESE:IT
המודעה רצה בלי שינוי מ2007, מעל ל1000 נמכרו.
הקיט במודעה בארבעים והלקוח נוקב ב 49 דולר.
למה?
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
$10 משלוח לרחבי העולם.