תומר,הכוונה שלך טובה, לעודד. אבל אל תגזים, זו לא קבוצת תמיכה.
אם יש שאלות ענייניות, סבאבה. אם לא, תן לעסק לזרום. אני מבטיח לך שקושית הכיסא תיפתר בסוף . גם בלי לשאול.
Printable View
תומר,הכוונה שלך טובה, לעודד. אבל אל תגזים, זו לא קבוצת תמיכה.
אם יש שאלות ענייניות, סבאבה. אם לא, תן לעסק לזרום. אני מבטיח לך שקושית הכיסא תיפתר בסוף . גם בלי לשאול.
ההתקדמות נהדרת, עושה לי טוב לראות את זה. הריתוכים שלך גם יוצאים מעולים, ממש תענוג לראות.
פתאום עלה בדעתי שהקונסטרוקציה הזו בטח כבר לא קלה בכלל וזה רק הולך להחמיר. אז חוץ מפתרונות של לסנג'ר אותי להזיז אותה איתך (אין בעיה אם צריך, אתה יודע את המספר), חשבת על פתרון למיקום של הקונסטרוקציה כך שתוכל להמשיך ולבנות עליה עד להשלמת הפרוייקט? להזיז אותה ממקום למקום כל הזמן לא נראה לי רעיון מדהים.
עבודה יוצאת מן הכלל
יש איזו סיבה טכנית למה החלק התחתון מפרופין והעליון מצינורות ?
תודה רבה.
אלון - כבר אתה מקשקש... אפילו לא ביקשתי ממך להזיז את השלדה, סתם תפסת אותה והעברת אותה... :roll:
הקונסטרוקציה לא קלה בכלל, בינתיים אני ואח שלי (13) מעבירים אותה מה"סדנא" למרפסת..
אין לי אלטרנטיבה למקום עבודה אחר...
אז כשהיא תתחיל לשקול מספיק, אני ארים טלפון..
בכלל, אם אתה באיזור בוקר\צהריים\ערב, תן טלפון...
שמוליק -
קודם כל תודה רבה.
השלדה התחתונה מפרופיל ריבוע, במיוחד מכיוון וזה מקל על התכנון המקורי בסוליד.
שלדה תחתונה מלבנית כזו מצינור זה בעייתי. היום אני מצטער שלא השקעתי קצת יותר בתכנון והלכתי על שלדת צינורות מלאה. לא נורא, פרוייקט הבא :twisted:
אמנון שלום. פשוט תענוג לראות את עבודתך. כל כך מהנה לעקוב אחר הפרוייקט שפשוט הייתי חייב להרשם כדי להגיב. למרות שאני לא מבין הרבה בנושא, נדמה לי כי העבודה שלך מאוד מקצועית ומאוד מתוכננת. אז המשך כך ומקווה לראות עדכונים בקרוב. מתן.
נ.ב
פתאום נכנס הדוב. יש קטע של אי נעימות... יש פאק באמון.
קודם כל ח"ח רציני על העבודה הרצינית והיסודית.
שנית, אם תצטרך צמיגים משומשים או חישוקים, או כסא פשוט.. יש קיים רק תשאל.
אני כנראה נמצא בעמדת תפנית בפרויקט שלי, צה"ל לא משאיר זמן לכלום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אמנון
אמנון שלום !
קודם כל עבודה מרשימה ביותר!
אני ואתה באותה סירה לפני שבוע התחלתי בבניה דומה מאוד
יש לי תחושה קלה שאתה עובד "על הבערך" תזכור תמיד שהבטיחות שלך היא מעל הכל, גם בעבודה
וביחוד בנסיעה...
חוץ מזה, נראה באמת מבטיח - ויכול להיות שיהיה לי מנוע נינג'ה 900 בשבילך במחיר מצחיק
אני תכננתי עליו ובסוף נפל לי לידיים ZZR1200 ואני אשמח לעזור.
ויותר חשוב - מתלים קדמיים אתה בונה לבד?
אמנון אני יודע שהערתי אשכול מלפני 5 שנים, ואני מצטער,:rolleyes:
אבל אתה יכול בבקשה לסדר לינקים חדשים לתמונות.-הפרויקט שלך מדהים! אני חושב שהוא יתן מוטיבציה וידע רב לכל אוכלוסיית גיפולוג המדהימה!.
בתודה
אופיר.
אמנון בחו"ל, כנראה שאין לו שם את התמונות, אם בכלל.
הפרוייקט נראה מעניין מאוד אבל למה אני לא יכול לראות את התמונות? :)
כי לפני 7 שנים, כשהשרשור נכתב, אי אפשר היה לאחסן תמונות על השרת של ג'יפולוג, אלא רק באתרים אחרים, ולקשר לינקים.
האתרים האחרים השתנו /נסגרו/ התעדכנו, והתמונות הלכו בדרך כל בשר.