תגובה: אוויר במערכת דלק, איך מנקזים? פאגרו q
אוויר במערכת דלק, איך מנקזים? פאגרו q
מי החליף?
אתה או מוסך?
אם זה מוסך-שיקח אחריות.
אני מפספס אותך דורון. שיקח אחריות על מה?
יש פה שני תקלות. אחד זה הברז החשמלי שבגללו המשאבה בכלל לא מוציאה סולר למנוע. השניה זה שבית הפילטר דפוק, ייתכן בגלל כל המשחקים שלי של פירוק והרכבה.
ענית.
שאלתי מי ביצע את החלפת הפילטר.
ואם הוא היה מחליף את הפילטר והיה קורה משהו? זה חלק פלסטיק בן 14... קשה היה לי להאשים אותו כמו שקשה לי להאשים את עצמי. זאת לא פעם ראשונה שאני מחליף פילטר דלק ברכב, לא נעשה פה משהו חריג.
אם הוא היה מחליף, והיה קורה משהו, אז כן-הוא אחראי.
אולי בגלל שזה חלק בן 14, אולי צריך פתרון ביניים מבחינת העלות, אבל כן-הוא אחראי.
אוויר במערכת דלק, איך מנקזים? האם רצוי לגרור למוסך או במידה ויצליח להניע להגיע עצמאית?
שלום חברים,
ראיתי שרשור ישן בפורום שרלוונטי לי לבעיה מהיום.
אני עם ניסאן פאתפיינדר, החלפתי במוסך פילטר סולר איך שיצאתי הרכב נכבה אחרי 500 מטר.
חזרתי למוסך אמר שכנראה נכנס אוויר ועליי להמתין שהאוויר ייצא ושלח אותי לדרכי לאחר כמה דקות.
הרכב נסע בסדר עד הבית, כחמישה ק"מ ולאחר כמה שעות כהנעתי את הרכב, ההנעה לא הייתה חלקה (נמשכה כ 15 שניות) ולאחר נסיעה של 50 מטר הרכב נכבה שוב.
השאלה שלי היא האם במידה והרכב יניע להגיע עצמאית למוסך או שעדיף לגרור את הרכב למוסך ע"מ שלא ייגרם נזק נוסף?
באופן כללי, יש חשש מנזק למערכת הדלק בגלל זה או שברגע שואבים את האוויר הכל חוזר לקדמותו?
תודה מראש לעונים!
לא מכיר ניסן אבל תנסה להניע בגבולות הסביר מבלי לשחוט את הסטרטר, ייתכן ויצא עשן לבן בתהליך. לאחר ההנעה צא לסיבוב של איזה 20-30 קמ ותחזור הביתה - מומלץ ללא כיבוי מנוע תוך כדי. אחרי כשעתיים לערך בדוק האם יש שיפור לטובה בהנעה כנ"ל לאחר הלילה. אם אין שינוי - בעיה שמצריכה מוסך.
יש בזה סיכון שהרכב יכבה בסרק ברמזור - קח בחשבון.
תודה,
ניסיתי מספר פעמים להניע גם באמצעות משאבה ידנית ולא עזר.
בסופו של דבר הצלחתי איכשהו להניע אבל כפי שציינת גם ברמזור וגם בסיבוב כשהמהירות נמוכה הרכב כבה.
בדרך למוסך, בערך חמישה ק"מ הרכב נכבה לי עשר פעמים...
הפילטר שהרכיבו לי לא היה תקין, חיברו בינתיים את הישן אבל ההנעה איטית ביחס למה שהיה.
יש מצב שמשהו נדפק בכל התהליך הזה ונגרם לי נזק שעדיין לא ניתן לדעת מהו? בעל המוסך טוען שלא..
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה