בינתיים עם ירידת מחירי הדלק שווה לחכות ולחשב עלויות מחדש..
Sent from my Ass
Printable View
בינתיים עם ירידת מחירי הדלק שווה לחכות ולחשב עלויות מחדש..
Sent from my Ass
ומה עם יונדאי וולוסטר?
היא סוג של אנדרוגינוס, לא ממש יותר איכותית או מהירה מכל I35, אבל נהנית מלוק מגניב.
לנו, פשוטי העם, זה נראה כמו חינטרוש, האוט והנכון להתנהלות בעיר הצפופה הוא קטן, ידני וחסכוני. כל פיקנטו או אלטו זה מספיק. באמת.
אבל האמת היא שזה נכון - עו"ד מכובד ובעל מעמד לא יכול להיראות במכוניות כאלה. זה לא יאה. ואני ממש רציני.
רודסטר פתוחה זה כיף, אבל היא משדרת תדמית של פלייבוי, אני מסופק אם זה מה שאתה רוצה שלמה.
מיני קופר/פיאט 500 אבארט - לא רק שלא כל כך מסתדרות עם מידותיך הטובות (והמגודלות) אלא גם מתוייגות כמכוניות של.... נעזוב את זה (לא ערסים חלילה, בוא ונקרא להם "גברים שעברו למדרכה בצד השני") אני לא המצאתי את זה - רק מציין עובדות כפי שהן נתפסות בעני ההדיוטות, שהם תמיד הרוב.
אם הניראות והתדמית של כעו"ד חשובות - תיאלץ לבחור משהו סלוני וסולידי. וכבר היית בסרט הזה.
זה יחייב אותך להתפשר על הגיר (אוטומטי) ועל אמינות (מפוקפקת) ולהזיע כסף על תחזוקה. כמה כסף תחסוך? לדעתי אפילו לא אגורה.
לא יצא לי להסתובב במעגלים האלה בישראל, אבל נראה לי שהלכת קצת רחוק מדי. בסה"כ רכב מודרני ונקי אמור להספיק, לא? מה כבר מבין עמך ישראל בהבדלים בין מיני קופר לגולף GTI?
בכל אופן, אם באמת זה המצב וה-GTI לא עומדת על הפרק, מה עם אחותה - האאודי A3? נראה לי שהתקציב אמור להספיק לאקזמפלר שמור משנת 2008-9, וכל עוד מקפידים על DSG6 האחזקה לא אמורה להיות יקרה מדי.
עמישראל אכן לא מבין יותר מדי את ההבדלים הטכניים (תתפלא, לא רק עמישראל. גם בחו"ל רוב רוכשי הרכב לא מצויים יותר מדי עמוק בפרטים טכניים/דינמיים. אכפת להם איך האוטו נראה, איך הוא מאובזר וכמה הוא עולה. בדיוק כמו כאן. כולנו רק בני אדם בסופו של דבר), אבל למכוניות מסוימות, במיוחד כאלה שהעיצוב הוא חלק חזק מאוד בהן, נדבקות תדמיות מסויימות. בד"כ, מכונית קטנה ומאוד מעוצבת נתפסת כ"נשית" או כ"גיי אייקון" וגברים שנוהגים בה יתוייגו בהתאם ולאף אחד לא יהיה אכפת שמדובר במיני קופר S בגרסת העל JCW (ג'ון קופר וורקס) או ב-500 אבארט מתוגברת (גרסת 180 כ"ס) שהן מפלצות קטנות.
ברור שבשורה התחתונה כל זה שטויות, ואם האוטו טוב ומתאים לצרכיך אז קנה לך אחד כזה ותהנה. אבל לך תתווכח עם דעות קדומות של ההמון.
גם אני בעד גולף GTI. למרות שלטעמי היא פחות ספורטיבית וממוקדת ממה שמקובל לחשוב עליה. אבל היא מכונית מאוד מהנה ומאוזנת והתדמית שלה יוקרתית וחזקה, בוודאי ביחס למתחרות שלה שכולן ספורטיביות ממנה אבל סובלות מעיצוב מוחצן ומתדמית בהתאם.
הבעיה (או היתרון) בגולף GTI החדשות היא שהיא מאוד דומה לגרסא הרגילה. להבדיל מאימפרזה טורבו לדוגמא.
Sent from my Ass
זה בדיוק מה שעושה אותה למה שהיא - זאב בעור של כבש.
אמנם הזאב הזה לא בדיוק טורף אימתני (בשביל זה יש גרסאות חזקות יותר כמו הגולף R), אבל עדיין יש לו שיניים. העיקר - היא מכונית מהירה מספיק אבל מאוזנת, שימושית ונעימה גם ביומיום. בא לך ללחוץ? תלחץ ותהנה.
אימפרזה STI להבדיל- מכונת כיף טהורה. מכונית מירוץ חוקית לכביש והלוק בהתאם לייעוד וליכולות. אבל זה אוטו מוחצן, רועש, מאוד לא נוח. יקר בקניה ובאחזקה, גומע אוקטן 98 בקצב מבהיל, מושך עינים ותשומת לב לא חיוביות. אפשר למתן את הרושם אם מוותרים על הכנף הגדולה מאחור ובוחרים בצבע ליסינג/אנמי/חולה כמו לבן או כסוף... ועדיין זו לא בדיוק התדמית המתאימה.
אשכרה לא הייתי מודע לעניין ה"גיי איקון"- אולי זו ההזדמנות להרחיב את קהל הלקוחות ? :p
כן שקלתי גם C5 אבל ירדתי ממנה בגלל שאני מחפש גם הנאה מנהיגה ומעדיף ידני ...
בעניין מידותי הטובות גם במכוניות מיני או סופר מיני החדשות אין כל כך בעיה במושב הקדמי לגדולים שבינינו...חוץ מזה, כבוגר דיפנדר אני לא ממש מפונק בעניין הזה....
כשאתכנס לאיזו בחירה אעדכן. תודה על העצות.
קובץ מצורף 94291
שלמה, אתה מרגיש כלוא בפנים?
רק שלא נשמע עליך בחדשות כמו ההוא מהפועל פתח תקווה...
קנה אוטו עם חלונות כהים [emoji23]
גם אני חושב שה GTI היא בחירה טובה, אבל אפקט ההגעה בה פחות מהגעה ב- A3 / A4. פשוט כי רוב האנשים לא מזהים GTI בגלל שהיא דומה לגולף הרגילה.
לרובן גם גונבים את הסמל מלפנים ומאחור, ואז... מי שלא ממש מצוי ברזי הרכב ויודע ששני אגזוזים מופרדים בצידי הרכב זה GTI ושנים צמודים זה TSI, לא ידע.
A3 ניתן למצוא גם ידנית. A4 הרבה יותר קשה.
מיאטה בישראל ופריוס בארה"ב הם סמלים של... ראה הודעה מעלי ^ (ואני לא אומר שכל הנהגים שלהם כאלה)
לא הייתי פוסל אלפא 159 וגם ה- EOS מהנה לנהיגה, מפשילה גג קשיח ולא משויכת לשום מגזר / מגדר...
לא יודע למה, אלפא מיטו נשמעת לי כמו שילוב טוב של הכל.
גם מראה יחסית מכובד, גם מהנה לנהיגה, גם ידנית וגם (אם היא בצבע סולידי שהוא לא אדום) מכובדת.
יש דגם עם חבילת ביצועים ושאר פינוקים.
ובתקציב שציינת תמצא מודל גבוה ששם הסיכוי לאלמנט האלמנט פחות יחסית.
Sent from my Ass
אני הייתי הולך על משהו ישן... מאוד ישן.
לאחר שהבנתי שאתה איש בעל מעמד מכובד , במקומך הייתי יורד מסופרמיני.
במקומך, מכל מה שנזרק פה הייתי בוחר דווקא ב c-5 דור אחרון, עם עדיפות לרמת גימור אקסלוסיב או קומפורט.
המנוע הוא 1.6 טורבו (156 כ"ס) והגיר אייסין 6 הילוכים, מעולה.
נוחות?- נו באמת, זה סיטרואן!
אפקט הגעה?- יש ועוד איך
חיסכון? אפילו יותר טוב מה207.
ולא פחות חשוב- מחירי שוק בריצפה!
כדאי לחשוב שוב
אצל חבר שלי זה לא כ"כ הצליח, עם האלפא - ימבה בעיות עם המנוע...
עבר לאודי (משהו ספורט - עכשיו הזמין אלי MAF סנסור)- מרוצה עד הגג...
אבל לא נראה לי שלזה אתה מכוון...
גם אני הייתי בוחר אחת משתיהן (וההבדל בנהיגה די גדול..תלוי מה אתה מחפש..) - או אלפא 159 1.8 ליטר ידנית, או סיטרואן C5 מעל 2011.
בהצלחה.
כבוגר הפקולטה למתנסי אלפא 159...
באמת כיף של אוטו. עד המוסך...
ומה שלא תעשה, למרות הפיתוי בכח מומנט וצריכת דלק לא הגיונית, לא דיזל!
איל
מה עם הטיוטה / סובארו ברווז?
יש לי, יש לי, יש לי...
תצא רגע מהקופסא שבה אתה חושב ותקנה...לנדקרוזר קצר. (2004-2006) אתה יכול שחור עם ערכת ניקלים אם זה קהל הלקוחות שלך, ואתה יכול לבן/שמפניה סולידיים.
אתה תיראה באוטו הכי מתאים בעולם. מינימום תקלות. מינימום אחזקה. יעשה לך 1:9. יש המון קצרים וקל למצוא אחד שמור עם ק"מ נמוך. זה יהיה גם מכובד, גם אוטו נעים לנסיעה, גם לא מושך תשומת לב.