טוב נו אני לא מהנדס גדול
וגם לא מבין הרבה בפיזיקה
אני סך הכל לומד לבד לפי ראיית ההגיון שלי וכניאה שאני לא מצליח להבין למה אתה חושב שטעיתי ולמה לא יכול להיות שעשיתי הכל טוב ופשוט ככה זה יוצא
Printable View
טוב נו אני לא מהנדס גדול
וגם לא מבין הרבה בפיזיקה
אני סך הכל לומד לבד לפי ראיית ההגיון שלי וכניאה שאני לא מצליח להבין למה אתה חושב שטעיתי ולמה לא יכול להיות שעשיתי הכל טוב ופשוט ככה זה יוצא
הנה שרטוט גס של הבעיה שלך:
http://pic.hevre.co.il/Files/DBEF05B...0D0F463515.JPG
המצב העליון מתאר את מערכת ההיגוי שלך במנוחה. יש זוית משמעותית בין הדראג לינק (בכחול) לשפור (אדום), לכן כשהסרן נסגר אתה עובר למצב התחתון שבו הדראג לינג זז המון ביחס לשפור ודוחף את הפיטמן (פיטמן+תיבת הגה בשחור) הצידה. זה אומר שלרכב שלך יש היגוי משל עצמו כל פעם שאתה עולה על במפ בלי קשר לנגיעה שלך בהגה, תוציא את הראש ותסתכל - אתה תראה את זה.
במצב נורמלי הכל דומה יותר לשרטוט התחתון, רק שהיחס בין הדראג לינק לשפור הוא כזה שרדיוס התנועה של הדראג לינק קרוב מאוד לקו ישר, כך אתה נמנע מהבמפ סטיר. אתה שואף להביא את המערכת למצב כזה ואתה לא יכול לעשות את זה בלי לשנות נתונים כמו גובה חלקים ואורכם.
האוטו של אחותי הגיע היום, מחר הרכב שלי עולה על בוקים לתחילת פרוייקטים. חכה קצת, יהיה לך מספרים להעתיק מהם אם רק תאמר לי כמה בדיוק הגבהת את הרכב.
אופס, זה לשרשור השני... סליחה.
פשוט תחשוב, קובי. שיחקת עם הסרן, אבל לא נגעת בטרנספר. לכן זה:
הפוך, גוטה...ציטוט:
הזוית מהסרן לא השתנתה ונשארה ישרה לחלוטין ורק הזוית מהטרנספר השתנתה מעט
לא טעית, עשית אחרת ממני, זה הכל. היה אפשר לעשות את זה בלי שום שינוי, אבל לא חישבת את זה מראש אז נשארת עם משהו טיפה שונה משלי. לא נורא, זה באמת לא סיפור. אני אומר "לא נכון" כי הנחת היסוד שלי היא שרצית להרכיב את המערכת ללא שינויים אחרים.ציטוט:
למה אתה חושב שטעיתי
איך אני יכול לבדוק כמה הגבההתי
חוץ מלבדוק את המרחק מהשפור לפיטמן שעכשיו כבר שונה
אולי לבדוק מהריצפה לשאסי אבל יש להתחשב בגודל הצמיג
ואני לא יודע כמה היה ליפני