^ כל הכבוד על היוזמה.
Printable View
^ כל הכבוד על היוזמה.
עוד שאלות לגבי למה מתקינים שערים, סוגרים שבילים, בונים תעלות נ"ט ועוד מיני ירקות....
הפיתרון לא לתת רישיון למי שלא יודע לכתוב בלי שגיאות
Sent from my iPhone using Tapatalk
כוסות רוח למת...
לא נראה לי שמישהו למד שם משהו.
ומה הקשר בין שגיעות קתיב לבין להיות בן אדם ?
מור
הכי עצוב שהוא רשם ״כולה נסעתי על דשא״..הרי ידוע שדשא גדל בשורות עם רווחים.
זה צולם בשטחים החקלאיים מסביב לנתניה.
Sent from my Ass
אני רק אשים את זה כאן.
14-09-12, 16:40
Samurai arie87
http://www.jeepolog.com/forums/image...er-offline.png
חבר רשום<dl class="userinfo_extra" style="margin: 5px 0px; float: right; width: 180px; font-size: 12px; height: auto !important;"><dt style="margin: 0px 0px 0px 10px; padding: 4px 0px; float: right; min-width: 60px; width: auto !important;">תאריך הצטרפות</dt><dd style="margin: 0px; padding: 4px 0px; border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(221, 221, 221);">Sep 2012</dd><dt style="margin: 0px 0px 0px 10px; padding: 4px 0px; float: right; min-width: 60px; width: auto !important;">הודעות</dt><dd style="margin: 0px; padding: 4px 0px; border-bottom-style: none;">24</dd></dl>
http://www.jeepolog.com/forums/images/icons/icon1.png שלום חברים , וחג שמח!! ( חבר חדש)
היי מה קורה? אני אריה בן 24 מנתניה ואתמול היתידשתי בסמוראי ארוך פתוח , בעבר היה לי סמוראי קצר סגור אבל הרגיש לי כצת קטן , גם אחרי שהפך לפתוח :-) ( דיסק) , ומאוד נהנתי איתו היה לו תמיגים 215 50:50, ועירגול עלים , והוא עבר שיפוץ , והיה נוסע בכול מקום ,אבל זה היה לפני שלוש ארבע שנים , אחר כך פירקתי אותו לחלקים , ועכשיו הבאתי סמוראי ארוך פתוח עם נעילה טרנספר1000, spoa +ruf, וגם 215 שטח מלא אבל ( נירא כצת קטן עליו עם ההגבעות ואני שוקל בעתיד להחלים ל30.5 מה דעתכם ) בסמוראי הישן שלי פעם 1 ניתקעתי בתופע שלמנוע אין כוח לסובב את הגלגלים , זה היה בבוץ עמוק ודביק של שדות, הגלגלים פשוט סירבו לסובב את כול הבוץ שנידבק :-(. , טוב חפרתי חח מקווה לישתלב בפורום ללמוד ולעזור , למדת מיפה המון ,דרך אגב אני צריך לסדר מלאאא דברים בגיפ , מי שמיתענין אז זה הגיפ הכחול הארוך שהיה ביד שתים לפני שבוע,,, אהההה וראיתי סמואראי טורבו בארץץץ טור ו של רובר 620משהוא מפחיד, אצל אותו בן אדם שקניתי מימנו
אין קשר.
גם לאהבל וגם לדיסלקט אפשר (וצריך) שתהיה דרך ארץ...
ושוב, כמו שאמרתי - אין מה להסביר. לפגוע איפה שכואב.. בכיס.
דור, אני לא יודע איך ומאיפה שלפת את זה, אבל זה הבחור, בוודאות.
והסמוראי הכחול הארוך-מזמן כבר לא אצלו, אני זה שעזרתי לו להיפטר ממנו, אחרי שהוא הבין שזה קצת גדול עליו..
מיכאל.
אכן אותו דפקט
Sent from my Ass
אני רק רוצה לומר יישר כח לעידן שהיטיב להגדיר לחברים בקבוצה שלו כי לא תהיה סובלנות לסוג כזה של פגיעה בטבע ובחקלאים.
קו ברור של מי שנתפס כמוביל בקהילה - זו או אחרת - הוא דבר חשוב, ומבורך.
אסף.
היה צריך לזרוק אותו מהקבוצה רק על זה שהוא איים על חבר קבוצה אחר..
Sent from my Ass
אפשר לדעת על איזה קבוצה מדובר?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
חיית שטח סוזוקי (בפייסבוק)
Sent from my Ass