צלם את התווית או שתרשום מה זה מכיל.
לפי מה שאני קורא, רק מעל 21 מעלות הוא דליק.
זו הסיבה ש 70 אחוז הוא חומר בטיחותי לחיטוי.
קנה בטמבוריה ליטר כוהל או אצל ספקי ציוד לרופאי שיניים - מעל 95 אחוז.
סביב 25 שח לליטר לפי האינטרנט
Printable View
צלם את התווית או שתרשום מה זה מכיל.
לפי מה שאני קורא, רק מעל 21 מעלות הוא דליק.
זו הסיבה ש 70 אחוז הוא חומר בטיחותי לחיטוי.
קנה בטמבוריה ליטר כוהל או אצל ספקי ציוד לרופאי שיניים - מעל 95 אחוז.
סביב 25 שח לליטר לפי האינטרנט
על התווית:
החומיר הפעיל וכמותו:
ETHANOL 70%
חומר בלתי פעיל
PURIFIED WATER
ספירט לבן יעבוד? יסריח?
ספירט אמור לעבוד ולבעור נקי.
ככה מדווחים אנשים כמוך שניסו
אני משתמש בזה לכוהליה .
נקנה מזמן כך שאיני זוכר את המחיר
ספירט לבן עובד יופי. אבל קצת מפייח
קובץ מצורף 94988
הסיר קצת גבוה
אולי זו הסיבה לפיח
וגם מה שייצור בעירה ממוקדת יחסית
מה זה השטות הזו לטייל ברגל?
יש לי בנזיניה קטנה וחדשה לחלוטין שהזמנתי בטעות.
נעשה החלפות תמורת בירות ?
אם זה מעניין אוכל להעלות תמונות.
שוויה למיטב זכרוני כמאתיים וקצת שח
אני משתמש בכהל 95% בטרנגיה, דולק יפה ובלי פיח... אבל אין מה לעשות זה לעולם לא יהיה חם כמו בנזיניה, כנראה.
אסף.
אין כמו בנזיניה, גם לטיולים ברגל, עם ציוד על הגב , בגובה או כל צורה אחרת. את ה 100-200 גרם האלו אפשר לחסוך ע"י שימוש בכלים- קומקום, כוסות, כלי קפה תה וסוכר קטנים וקלים יותר. לטעמי החסכון במשקל זניח לעומת תפוקת החום והעמידות ברוח, שהן נמוכות משמעותית.
תודה על ההצעה בועז אבל אם אני אכניס עוד גזייה אחת הבייתה אישתי תהרוג אותי, מה גם שאין כרגע שום בירה מוכנה - יש בתא תסיסיה לאגר שיהיה מוכן עוד חודש.
המתקן שבתמונה מוגן מרוח. בשביל להכין לשלושה אנשים מגדרה עם קבנוס ותה לא צריך בנזינייה. וגם הגבהים בארץ הם זניחים לנושא. מחר ב"ה תמונות מהשטח.
מה שטוב לך.
ההצעה שלי פתוחה עד שאמצא לבנזיניה בית חם.
היא עוד בשקית של הדואר כבר שנה אז לא בוער
מה אתה מציע בתמורה?
קילו קפה מאבו גוש + כנאפה?
הכנתי כמה כוהליות בדיוק לפי ההוראות בסרטון. עובד נפלא עם אלכוהול רפואי 70%, רק שצריך להדליק לפי ההוראות, כלומר לצקת מעט אלכוהול למגש התחתון ולהבעיר, ורק כשהחומר בפנים מתחיל לרתוח, אז זה מתחיל לעבוד.
כ"כ התלהבתי שבשביל הסקרנות, האמת המדעית ולמען הדורות הבאים, החלטתי ברוב טיפשותי לנסות גם עם נוזל הדלקה למנגל.
מזגתי מעט (מעט!) חומר פנימה וגם למגש.
ההתחלה היתה אכזבה גדולה, בקושי זז.
אבל כשהעסק התחיל להתחמם באמת, זה יצא משליטה: בומים, להבות, סילוני אש מהקדחים שאתה לא מאמין שיכול לצאת מדבר כזה קטן.
הפכתי על זה סיר ריק שהכנתי מבעוד מועד לפני שכל הבית עלה בלהבות, וזה כבה.
שרדתי בשביל להגיד לכם: אל תנסו את זה בבית!
רק אלכוהול!
בסופו של יום ספירט לבן עובד יופי זמין בכל חנות טמבור ועולה פחות מאלכוהול רפואי, אין הליך הדלקה מיוחד, אני פשוט מורח קצת עם האצבע על החורים העליונים ומדליק (עם היד השניה).
לגבי החימומית, החימומיות שאני קניתי גרועות, נכבות מעצמן. חבר הראה לי השבוע שהשתמש בעבר בחימומיות איכותיות יותר וזה עשה את העבודה. שבת שעברה בארהב קניתי את פחית הדלק מוצק של יצרן הstove שברשותי, גם עובד אחלה, אבל אסור לעלות עם זה למטוס אז לא הבאתי איתי.