תגובה: מה קרה ב WK שלי ולמה? - ריכוז התקלות הגדול לגרנד צ'רוקי WK 2005-2010
יש תקלה נוספת והיא חתיכת פלסטיק שמשנה את מיקום תריס הקירור חימום. הפלסטיק שבור עפי"ר. לא ניתן להשיג רק את הפלסטיק, עקב זאת ייצרנו פלסטיק כזה ע"י סריקת תקין וייצור במדפסת תלת ממדית. עובד אצלי כהלכה כבר 6 חדשים. החלק נמצא אצל אילן הדר.
מעלה מחדש,
אם ה WK שלך מחליט להשתגע כל בוקר מחדש, זה מתחיל בתקלות שגיאה במערכת ה ABS/ESP ותקלות 4X4, ממשיך בשלל הודעות צ'ק איינגן הקשורות לחיישנים שונים במנוע, ומחמיר בשינויים בסחיבה ובהתנהגות מוזרה של הגיר, וכל הסיפור הזה נעלם לאחר כיבוי והדלקה של הרכב לאחר 5 דקות של נסיעה.
נשמע מפחיד, אך פשוט, להחליף מצבר לחדש, למרות שהמכונאי בודק והשעונים מראים שהמצבר תקין, ולמרות שהוא מחייך אליך חיוך מוזר ובטוח חושב שאתה קוקיה.
יותר מעניין עם JEEP :rolleyes:
שלום לכולם
לעיתים בתחילת נסיעה נדלקת הנורית עם הכיתוב BAS ומעליה עוד אחת ERC אם אני זוכר נכון או שלוש אותיות אחרות,לאחר כמה דק על פי רובהן כובות.WK 2009 3.6 ליטר.
יש מושג למישהו למה זה קורה ומה צריך לעשות?
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
מעלה מחדש,
אם ה WK שלך מחליט להשתגע כל בוקר מחדש, זה מתחיל בתקלות שגיאה במערכת ה ABS/ESP ותקלות 4X4, ממשיך בשלל הודעות צ'ק איינגן הקשורות לחיישנים שונים במנוע, ומחמיר בשינויים בסחיבה ובהתנהגות מוזרה של הגיר, וכל הסיפור הזה נעלם לאחר כיבוי והדלקה של הרכב לאחר 5 דקות של נסיעה.
נשמע מפחיד, אך פשוט, להחליף מצבר לחדש, למרות שהמכונאי בודק והשעונים מראים שהמצבר תקין, ולמרות שהוא מחייך אליך חיוך מוזר ובטוח חושב שאתה קוקיה.
יותר מעניין עם JEEP :rolleyes:
קרה לי בטויוטה בדיוק לפי התיאור. הבעיה הייתה קורוזיה בחיבורים. לא בהכרח המצבר.
זה שמצבר דפוק יכול לגרום לאוספים מוזרים של תקלות אלקטרוניות הזויות נכון לא רק לJeep, לא רק לטויוטה, אלא לכל רכב מודקני מפוקד מחשב.
ומצד שני לרוץ להחליף מצבר על סמך אסופה כזאת או אחרת של סימפטומים אלקטרוניים גם לא הכי חכם. כי יכולות להיות סיבות אחרות. אין מנוס מאבחון מסודר.