הגה ויטארה מרגיש לא מספיק מדויק. פתרונות?
אתה נוסע עם יותר מדי אוויר, נקודה.
הרבה יותר מדי. זה למה ההגה שלך קל כל כך.
תוריד אוויר עד שתגיע לנק׳ שבה ההגה לא קל מדי, והאוטו לא נמרח על הכביש. (זה נקרא נק׳ איזון)
וזה שהיה להם עוד בשר לא אומר שזה לא מגביר שחיקה. מקרה חד פעמי לא מעיד על הכלל.
צמיגים מסויימים רגישים יותר וצמיגים אחרים פחות.
אבל אני מוכן להתערב איתך, שבמרכז הצמיג השחיקה גדולה יותר מאשר בצדדים.
תגובה: הגה ויטארה מרגיש לא מספיק מדויק. פתרונות?
פידבק ?זה דבר אישי אבל תמיד טוב לאחר הגדלת קוטר צמיג גם להחליף ג'נטים עם אופסט לתיקון ה SCUB RADIUS .לא רק ,אלא גם ליציבות בגילגול/סיבוב לאחר ההגבהה.
צריך גם לבדוק אם השתנתה זווית הקסטר לאחר ההגבהה ,ואם כן להחזיר אותה למצב "נורמלי" עד כמה שאפשר במגבלות החדשות.
הצמיגים שחוקים באופן אחיד ובצורה יפה
טוב גבר אתה צודק . אין שום קשר ללחץ האוויר. בהצלחה בחיפוש התקלה..
הגאנטים 8 אינצ עם אופסט מכובד. לגבי זווית קסטר ייבדק אחרי שאמצא מה הזוויות המקוריות. לפי ספר מכונאי. של היינס.
גיל מרגיש כאילו נפגעת ממני וזו לא הייתה כוונתי. שיחקתי עם לחצי האוויר והאיזון הושג בלחץ 28. הרכב נשקל עם מיכל מלא והזיווד הממוצע שעליו. זו הנקודה האידאלית מבחינתי ומרגיש כאילו גם הצמיגים לא סובלים מזה יותר מדי. הבעיה היא שאין תקלה. מכאנית. הכל תקין שלם והתפוחים סרועות ומתלה תקינים. ההרגשה היא כאילו תיבת ההגה משוחררת מדי ו"גדולה"על מערכת ההיגוי. כאילו היא לא מתאמצת להזיז את כל המערכת ולכן גם הגלגלים מרגישים כאילו קל להם להזיז את ההגה שמרגיש קל מדי
לא נפגעתי ולא נעליים. אם אתה אומר שההגה קל מדי אז אתה לא בנקודת האיזון. 28 psi לרכב שלךזה גבוה מדי.
מנסיון שלי מהתקופה האחרונה, אני מסכים עם גיל שPSI בגובה כזה מול הוראות היצרן משליכים יפה מאד על תחושת ההיגוי וספיגת הזעזועים של הרכב לשלילה.
ירדתי מ28 ל23 והרכב הרבה יותר נעים ומגיב נכון יותר להיגוי. עם זאת, אני (עדיין) במידה מקורית.