מיכל מים ? אתה צריך מיכל לבירה .
עידו
Printable View
אז בהרר הייתי ומיכל מים הזמנתי (לא היה להם מי שיעשה את העבודה בשישי), הזמנתי 4 צול באורך של 1.4 מטר ברוטו - כולל הברז. יצא כ-290 ש"ח כולל.
השאלה שנשארה לי היא איך לחבר את המיכל למוטות האורך של הגגון? האם יש צורך לייצר שיפוע?
סוף דבר, הייתי היום בהרר כדי לקחת את המיכל;
* למרות שאמרו עוד ביום ראשון שהעסק מוכן הוא לא היה מוכן והמתנתי 20 דקות שירכיבו מתאם פקק.
* הם הודיעו לי שהייתה טעות בחשבון, במקום 290 זה עלה בסופו שלו יום 345 ~. 380 כולל כל השיילות וכו
* גל (אחד העובדים או בעלים - אני לא יודע) היה סופר נחמד ועזר במציאת פיתרון לחיבור, אני עדיין לא סגור עליו סופית כי הוא יצא דיי גבוה.
קובץ מצורף 96779
תתחדש , עכשיו צריך דיון חדש בירה ב : פחית או בקבוק או בצינור .
עידו
תתחדש.
אבל באמת הייתי משקיע רגע בלהוריד את זה לגובה המוטות.
Sent from my XJ
הפיתרון של השילות לא משהו... עברתי לבאנדים ופנימית אופני כביש, מסתבר (אני לא ידעתי) שיש באנד לפי מטר רץ, מטר עולה כ-30 שקל. חותכים איפה שרוצים ומחברים ראש, מאוד נוח ופותר את הנושא של להחזיק מספר באנדים בגדלים שונים למקרה חירום.
הוספתי ונטיל לפקק וקניתי ראש בידה, צינור מאריך ומתאמים. הגעתי ללחץ של 50 PSI בתוך הצינור בהפעלה רציפה, להבא פשוט אדחוס קצת ואכבה את הקומפרסור. הזרם חזק מאוד.
קובץ מצורף 97269
קובץ מצורף 97270
קובץ מצורף 97271
קובץ מצורף 97272
קובץ מצורף 97273
קובץ מצורף 97274
קובץ מצורף 97268
הי זה לא בירה
עידו
על מה אתה מדבר? אמרתי שהזרם חזק מאוד... זה קצף
כשהזרם חזק מאד, המיכל נגמר מהר :)
תבדוק גם אפשרות להוציא את החלק הפנימי של הוונטיל (מפתח וונטילים) וע"י פתיחת הפקק של הוונטיל והגרביטציה - לקבל זרם יציב ולא חזק שמספיק מצויין למטות השונות של שטיפת כלים, רחיצת ידיים וכו'. את הקומפרסור מחברים אולי למקלחת ולשטיפת הרכב לאחר הטיול :)
הקומפרסור מיועד רק למקלחת ולמזיגת בירה.
מגניב....יש לי של 6 צול כ 30 ליטר ! האם הבאנד והגגון יחזיקו את זה ???
אני שמתי 4 בנדים בגלל החשש הזה. ימים יגידו... על 30 קילו הייתי שם שש ובטח יש פה כאלה שיגידו שאני מגזים
6 צול אמור להיות קרוב יותר ל - 20 ליטר.
אני גם מתכנן משהו כזה.
ממש לא אהבתי וגם לא נשמע טוב ה"טעות בחשבון" שציינת
מסכים, אם אתה גם מהסביבה לך על ההמלצות של המקום בצומת בילו, רק צלם ושתף איתנו. ככה נדע מי מבין השניים עדיף.