מה לגבי שישי? השלג עדיין בירידה או שכבר אז עמישראל יתחיל בעליה לרגל?
Printable View
מה לגבי שישי? השלג עדיין בירידה או שכבר אז עמישראל יתחיל בעליה לרגל?
חפשו במפה צירים שחוצים לאורך ולרוחב תאי שטח לדוגמא צומת פורן אודם דרך היער או דרומה לכיוון צומת השריון נפח ויש עוד הרבה. אל תצאו לבד וקחו מישהו עם יכולת ניווט מינימלית, בעידן הטבלטים והסמארטים זה לא סיפור אחרת תמצאו את עצמכם בפקקי פרייבטים להרבה מאד זמן
אני ממליץ על דרכי השדות/מטעים שמושכות מהכביש הראשי לכיוון מזרח (לכיוון הגבול, למעשה). רוב הדרכים הללו משובשות/בוציות/מוצפות ונהגי הפרייבטים חוששים בצדק להתמודד איתן, מה שמשאיר אותן נחלת הג'יפים בלבד וזה כבר כיף. גם השלג שם בתולי ויפה.
תמשכו מזרחה ככל שתוכלו בלי להגיע לגבול, ואז תעלו/תרדו מדרום לצפון או להפך. אפשר גם לנסות לעלות למוצבים לא מאויישים - לפני כמה שנים אנחנו עשינו את הפסקת הצהריים במוצב לא מאויש מעל מסעדה וברכת רם, מקום גבוה, שלג בעומק של כמעט מטר ונוף מעלף.
העניין הוא שכשרוצים לחזור הביתה אחר הצהריים, כבישי הרמה פקוקים באופן בלתי נסבל - אנחנו איבדנו סבלנות, שבנו על עקבותינו ונכנסנו בחזרה לשטח, ופשוט ירדנו דרומה דרך כל אותם צירי מטעים מושלגים/בוציים/מוצפים. זה לא בדיוק קטע סימפטי לשקוע/להיתקע במקום כזה עם רדת החשיכה - אז תכינו מראש רצועות וציוד חילוץ למקרה שמישהו שקע.
עדכון מהיום למטיילים.
שלג מתגבש על כל הרמה ולא רק בחרמון. לא ראיתי כמויות גדולות אבל בהחלט ניתן לראות את הלבן.
צולם מקיבוץ שניר מזרחה
קובץ מצורף 95916
בקשר לשעה - אנחנו יצאנו ב5:30 בבוקר מאיזור המרכז. מציע לכם לא לצאת מאוחר יותר מזה...
נרה טיול נחמד מאוד..
לגבי עם ישראל - המזג אויר פה לא משהו, לא נראה לי שיהיו פה המוני ישראל עם פרייבטים
צריך לברר האם היום/הלילה יורד עוד שלג.
חזרתי לפנות בוקר מטיול לילה בצפון הרמה.
20 ס"מ+- של שלג רטוב בהר אודם והאיזור.
לדעתי אם לא ירד עוד אז עד שבת יש סיכוי שיישאר יחסית מעט. הגשם ממיס אותו.
מה שכן, משהו בשלג הפעם היה חלק באופן הזוי! שלג לא עמוק בכלל והרכב נאבק להתקדם כאילו אין מחר. לא יודע איך הוא יהיה מחר אבל קחו את זה בחשבון.
רכב בודד אתמול היה מסתבך לגמרי...
מי המוביל?
מתי נפגשים ואיפה ?
מהכיוון למסלול ?
אני יוצא עם חבר'ה שלנו על כביש הנפט מכיוון דרום, מי יודע אולי ניפגש ;)
אם אתם רואים חבורת טרופרים תצפצפו... :p
ערב טוב,
הייתי שמח לדעת האם הקבוצה התגבשה לטיול שלג מחר
במידה וכן, נשמח להצטרף - פאגרו עם שני מבוגרים ושלושה ילדים.
תודה
היי,
אומנם קצת באיחור, נשמח להצטרף.
אנחנו פאגרו Q ארוך עם שני גברים ושלושה ילדים.
אסף
0545-226422
אני החלטתי לוותר על השלג...
אבל לא נראה לי שיהיה משעמם בנחל יבניאל.
אין לי ממש בעיה לנסות להוביל .
רק שאני צריך מסלול מוגדר , למרות שגם לרדת ימינה לפני הפקק ולנסות לטפס דרך השטח אין לי בעיה כשאני לא לבד
יש רעיונות / שותפים לפשע ?