למה רכב ישן?
למה לא רכב הדגמה חדש שהתחיל לחרחר בטיול לא קשה בכלל?
Printable View
מה שאי אפשר לקחת מהג'ימיני - זה עבירות מטורפת לעומת כל חיית שטח שקיימת בארץ, ואמינות מופלגת לא הגיונית בעליל - ומדובר ברכב שכל הוצאות האחזקה שלו ב- 12 שנה - כולל צמיגים - לא עלה על 6000 ש''ח. (אמנם נסע רק 8000 ק''מ לשנה.)
בעברית 500 שקל לשששנננההה. פחות מחמישים שקל לחודש. וזה לא שמועות יד שלישית. אני קניתי את הרכב חדש. אני טיפלתי בו כל השנים ואני מכרתי אותו.
לפותח השירשור ולשאר המגיבים שתיארו את הג'ימני כיקר ומנגד בסיסי,קטן ולא נח. [על הנייר] כולכם צודקים - אבל...וזה אבל גדול
הכל עניין של נק' יחוס ותיאום ציפיות. אני באופן אישי עברתי לג'ימני אחרי מספר רכבי שטח גדולי מימדים ומנוע בידיעה מלאה שאני מקריב מרחב פנימי, כח מנוע ונוחות נסיעה לטובת עבירות,שרידות, אמינות וצריכת דלק. אין מה לעשות - כשאתה חי במדינה יקרה כמו שלנו, על מנת לשמר את התחביב בתקציב ההגיוני ביותר-זו הפשרה הטובה ביותר לדעתי. כנראה שיש עוד"כמה" אנשים ערכו תחשיב דומה לשלי, מה שיצר ביקוש גבוה יחסית לכלים הקטנים הללו. אם פנית לחפש ג'ימני אתה כנראה מבין שאומנם אתה קונה "באותו הכסף" ג'יפ בנזין גדול ואלכוהוליסט או דיזל מסובך ויקר לתחזוקה - אבל מעדיף להמנע מהאופציות האלה.
בהצלחה בחיפוש, ואל תתייאש. יש רכבים טובים, צריך פשוט להתאזר בסבלנות ולא לקנות בחיפזון.
[נ.ב - לא מוכר! ;)]
קובץ מצורף 95919
לדעתי באמת הנקודה מפוספסת.
במשפט אחד עוד לא מצאת את הרכב בשבילך,
לגבי מחירון, לא מחירון, לא מתעסק ברור שעל רכב עם נתונים מעולים שווה לשלם יותר.
אני שילמתי לפני 6 שנים 5 מעל על הפאגרו עם 150K והיסטורייה מוכחת במורשה מהיום הראשון ולא מצטער לרגע.
לעומת זאת מכיר כאלה שקנו בזול ומצטערים כל רגע.( לא כלל ברזל אבל יש בזה משהו)
לכן שורה תחתונה סבלנות, ותנסה עוד אפיקים בדרך כלל הרכבים הטובים לפעמים "מסתובבים לך מתחת לאף"
חברים אל תטעו,
מכיר את מעלותיו וחסרונותיו של הג'ימיני,
השאלה היא לא "אם" אלא "כמה" ו-"איך" .
אני עדיין מחפש את הג'ימיני הנכון, במחיר הנכון.
עם כל הכבוד, לדעתי לשלם 40K על 2006 במצב שמור ומטופל, זה סכום נאה מאוד.
עדיין מחכה לרכב הנכון.
תשקול דיאטת חוקנים.
אחרים לא יאהבו את התגובה הזו אבל, למה לך?
הרי הג'ימני בנוי לתלפיות עבור עבירות שטח והרי שאתה מחפש ג'יפון לכביש אשר גם ימצא חן לעינייך אם הבנתי נכון. המחיר של הג'ימני גבוה בגלל משוגעים לדבר שהפכו אותו לכזה ובגלל הפסקה ארוכה ביבוא, דבר שהקטין את ההצע והעלה את הביקוש. אמרו פה אנשים שהרכב לא נוח ולא אידיאלי עבור נסיעות כביש. אם כפי שכתבת אלו רוב נסיעותיך אז למה להתעקש על מכונת כביסה שבנוייה לשימושים אחרים ועוד לשלם סכומים כאלה? לך על מה שמתאים לצרכיך, לכל סיר יש מכסה. אולי טריוס?
אני לא הייתי מתפשר על רכב עם גיר אוטומטי שמועד לפורענות ושמידת יעילות השיפוץ שלו מוטלת בספק. בייחוד ברכב שטייל.
Sent from my Ass
אסף, בשנת 2055 יש גם גם vvt
יש לפעמים בועות יד 2: כל אחד באתר "מדליק" את השני עם המחיר שהוא מפרסם וכה מתנפחת לה בועת ג'ימיני ואחרים. בכמה נסגרות בסוף העסקאות האלו אף אחד לא באמת יודע.
אני מסכים שהגיר לפני הVVT יותר מסוכן, אבל אני מכיר כבר כמה VVT שהלך להם הגיר האוטומט.
הגיר האוטומט בכללי הוא נבלה, זה לא שהגיר של הVVT קסום ואין בו תקלות, זה פשוט רכבים יותר חדשים, אז אתה תשמע על יותר רכבים 99-2004 שהולך להם הגיר ואנשים כבר קונים אותם במחירים נמוכים ומתחזקים אותם בשקל, מול ג'ימני 2007-2010 שהם יותר חדשים וסבלו פחות מתחזוקה פושעת. חכה עוד כמה שנים ונראה מה מצב הגירים האוטומטיים בVVT.
חברים עדכון קצר,
לבסוף התמזל מזלי ורכשתי גימיני
אומנם שנתון נמוך יחסית (2001) אבל עם
קמ מצחיק יד 1 וטופל כל חייו במוסך מורשה,
ובמחיר הוגן. תודה לכולם
ביום חמישי אחרי שטיפה אעלה תמונה ...
היו לי הרבה רכבים בחיי, אחד אפילו זכיתי להוציא מהחברה,
ואין הרגשה כזאת, מבין את הייחודיות ברכב הזה.
זה רק מחזק קלישאות כמו: שאם מחפשים טוב טוב בדרך כלל מוצאים, לכל סיר יש מכסה וכו'. בשעה טובה, תהנה מהדרך וסע כחוק בשביל.