ואני בכלל חושב שכל השרשור הזה מקומו לא כאן
:evil:
השרשור כבר מזמן לא איזה מנוע יש לו ......
איציק :evil:
Printable View
ואני בכלל חושב שכל השרשור הזה מקומו לא כאן
:evil:
השרשור כבר מזמן לא איזה מנוע יש לו ......
איציק :evil:
איציק, השרשור הזה הוא על ההיסטוריה של צה"ל - כמו שאנקין כתב, באופן רשמי הם יצאו מהשרות לפני שנתיים. זה שהצבא שלנו מוציא זבל מהמזבלה בשביל אימונים של גדודי מילואים שחורים - נו, אם יש כאן איזה סורי שמאזין, אז תגיד לגנרלים שלך שלא יבנו על זה, אנחנו נותנים לכם בראש גם אם היינו הולכים ברגל :twisted:
נמרוד יש הבדל של כמה שנים בגילאים שלנו לכן הרשה לי להזכיר לך
שאת המשפט הזה .אז תגיד לגנרלים שלך שלא יבנו על זה, אנחנו נותנים לכם בראש גם אם היינו הולכים ברגל .
עלה לי אישית בהרבה חברים !! וכן שם ברמת הגולן !!
ויש כאן הרבה מידע שלא !!! צריך להיות כאן . :!:
איציק
איציק זה היה בציניות מוגזמת , אני מתנצל.
* באופן כללי לגבי שרשורים שחורגים מ"בטחון שדה" בואו נעשה דיל כזה - מי שחושב שמשהו חורג, שיכתוב אלי, בהודעה פרטית, מה בדיוק, ואני יכול למחוק ולערוך תכנים ספציפיים. אני לא מתכוון למחוק דיונים שלמים בלי סיבה טובה מאד, אבל אם מישהו חושב שכן - תסבירו לי בצורה דיסקרטית.
שלום
במילואים עדיין נוסעים וכנראה עדיין יסעו בגפסים. בשנים האחרונות היה ידוע לי על מכירות של גפסים בזוגות במחיר אספי אולם ללא רשיון לעלות על כביש, וגם נתקלתי באחד שרכש גפס שנוסע והוא נראה במצב טוב.
פרט נוסף לאחר מלחמת המפרץ של בוש האב 1991 הגיעו לארץ גפסים חדשים\משומשים קלות והטענה היתה שלא השתלם לאמריקאים, כלכלית, לניידם חזרה לאמריקה והם הועברו לישראל במחיר טוב. בגפסים אלו הספידומטר עבד ומדד מילים.
עודד
ההרוג הראשון בגדוד מנסיעה בג'פס היה שנתיים מאוחר יותר והג'יפ התהפך בנסיעה מנהלתית
It took 2 years for some one to get killed
?
You had some very carefull, slow drivers
זה הבהיר לנו שהכלי ממש מסוכן בתנאים מסוימים.
No $hit
I apologise in advance to all that like that pile
That was the bigest engineering desaster ever made
Bigger then all the GM diesels, Chevy Vegas,Chevy Corvairs, Ford pintos and all the Fiats combined
For some stupid reason, someone
decided that a solid axle setup was no good and designed
a all independent setup, of the worst kind
without geting into too many details
the suspention was very unstable at high speeds
mind you the top speed was 45 mph=72 kph
it whould flip on almost any curve taken at that speed
in fact,
the US governmant sold most of them
for scrap, they were torch cut in a x shape to make sure non will ever make it to road use
I know a viatnam veteran that lives 75 miles from me that his hobby is puting them back together from the x cuts
he has like 10 of them
ציטוט:
נכתב במקור על ידי tzagi
סוף סוף מישהו שמסכים עם מה שאני טוען כבר שנים....
זבל של כלי - חלש, לא עביר במיוחד, לא אמין, ובעיקר סופר-סופר מסוכן.
אמיתי ו לא לפני הרבה זמן..........
נקראנו למילואיים בצאליים לתרגיל גדול של סיום קורס יוקרתי.
מסתבר שחוץ מהאמרים יש כמה ג'פסים שעדין נוסעים. נפל בחלקנו לקבל אותם.
החברה הצעירים שרק השתחררו ושמעו על ג'פסים מספורי ציזבטים לא האמינו שהם באמת יצרכו גם לנסוע אליהם. (בסוף נהנו מכל רגע).
אבל החלק הטוב היה שהגעו בערב לחניון לילה ופגשנו חברה סדירים מתוכם מלא נהגות
הם גם בציזבטים לא שמעו או ראו ג'פס
והזיהוי שלהם היה מדויק החברה מהסיירת הגעו עם באגים.............(כמובן שלא הוכחש)
אך אם היתי יכול לקחת 5 ש"ח מכל אחד שצילם את הבאגי ..............