ראיתי מה העלית בעבר, והתלבטתי.
הכיסוי נותן לי הרבה יותר גמישות מבחינת הנפח, עם עצמים גדולים, והתאמה למשטחי העמסה שלא תואמים את מידות התיק.
Printable View
אני קושר אך ורק עם ראצ'טים.
כל המאלתרים משחקים בחיים שלכם וגרוע יותר, בחיים של אחרים. ברקס אחד והציוד עף על הרכב שלפניך...
רצועות גומי כמו זו:http://www.mirror.upsite.co.il/uploa...0bcf037a2e.jpg
כולל רצועה עם צד אחד אלסטי וצד שני מרצועת קורדורה עם אבזם מתיחה.
מחזיקה גם בעומס גבוה ומאפשרת עבודה כמעט בכל אורך נתון.
אחת הקניות הטובות שלי
על הגגון, כל הציוד, ארגזים, תיקים מחצלות וכד'.
מעליהם ברזנט עם גומיות שמרלינג מתוחות טוב וזהו.
שום דבר לא זז !
קובץ מצורף 96072
הגומיות האלו מעולות משתמש בהן כבר מעל עשר שנים , הסוד של הגומיה הזו שהיא לא צריכה הרבה מתיחה באיזור העשרה חמישה עשר ס"מ , אבל הן לא תחליף לראצ'ט למשקלים כבדים , אבל על גגון ממילא לא ניתן להעמיס משקל כבד כך שרצט'ים מיותרים לגמרי .
יש לי 4 ועוד 2 בלי האבזם.
קושר איתם כיסאות בתוך האוטו. לא יודע אם על הגגון הייתי סומך עליהן.
הרוח מוסיפה התנגדות ואני לא בטוח שהם יעמדו במשימה. הסיכון גדול מדי
ביטלתי את האבזם.
קשרתי אותו עם אזיקון עבה, שמאבטח את הקליפס, ומוריד לחץ מהסגחרה המקורית, כך שלא יפתח בטעות/ישבר.
תרשו לי להמליץ על סגנון הרצועות הזה.
אותה קלות שימוש, רבע מהמחיר ולטעמי יותר בטוחות.
על הדרך מצאתי תמונה של אביזר עיגון חביב.
קובץ מצורף 96100
קובץ מצורף 96101
בועז טאי דאון מתאים רק למקרא שהמוצר הנקשר עם יכולת התכוצות / קפיציות , לכול מוצר קשיח זו אינה אופציה מתאימה .
עידו
דורון,
אילתור? גומיות ממוצא עלום (והאמת שגומיות בכלל לדעתי לא מתאימות לעיגון ללא רצועה שאינה אלסטית)
כל מיני חוטי קשירה מניילון שמשמשים להחזיק משקלים מוגזמים (תסתכל איך אנשים קושרים לפעמים מזרנים על הגג, לא בשטח אלא בחנות כשהם קונים מזרן זוגי חדש...)
תהיתי אם את הרצועות שהעלו כאן אתה מחשיב כאלתור.
ציוד קל כמו מזרונים ותיקים, לא רואה בעיה בקשירה לגג עם רצועות כאלו.
כל דבר אחר מחייב התייחסות הרבה יותר רצינית.
לוריה, על הגג קושרים לרוב מזרונים אוהלים ותיקים.
ראצט הכי בטוח אבל מי שמתעצל אז שיעבור לטאי דאון. עדיף לטעמי על הרצועות האלסטיות מבחינה בטיחותית למרות שאני חייב לציין מרגישות מאוד איכותיות.