ארז, עד כמה שזכור לי, התרטבת גם התרטבת ביום שצולמה התמונה החורפית...
:twisted:
Printable View
ארז, עד כמה שזכור לי, התרטבת גם התרטבת ביום שצולמה התמונה החורפית...
:twisted:
כן אבל זה היה כשיצאתי לשיחה קצרה(או יותר נכון צלילה למצוא את החיבור לשאקל...)
http://imgsrv.pic4u.co.il/d7e69c9451...380020000.aspx
ארז,
אז כמה זה באמת סביר לנסוע בכביש (חורף או קיץ) שעתיים וחצי לכל כיוון עם... אוהל...?? תוצרת לנדרובר?
כלומר, אוהל תוצרת ג'יפ אני מכיר (זוועה), אבל עם הדלתות האמיתיות והחתיכות אלומיניום שמחזיקות את הברזנט מעל הראש, זה סביר?
ורבותיי,
"כיף", אותו מושג ערטילאי, זה חשוב. מאד. בשביל זה אנחנו בעסק. אבל כמה צריך לשלם על זה?
מי שנוסע יום יום ברכב לעבודה, אני מאמין שלא ישרוד לאורך זמן עם פתוח (וזו הסיבה שקניתי בזמנו סופה סגורה). גם מי שרק מטייל, עשוי להגיע למצב שעצם הנסיעה (רעש, רוח, חם, קר) בכביש הלוך וחזור תגרום לו לא לצאת לטיול, כיף ככל שיהיה בטיול עצמו (ואין ספק, פתוח בשטח זה סבבה אגוזים).
מה המחיר?
אסף.
(שה(כנראה לא)ג'יפ הבא שלו יהיה פתוח, אם רק יצליח למכור את הסופה במחיר שהוא מבקש)
אחרי שני סיקסים פתוחים (עם ברזנט בחורף), אשתי לא הסכימה יותר "לנסוע באוהל". "רוצה עוד פעם ג'יפ?" היא שאלה/ונתנה תשובה בו זמנית, "אז רק סגור, עם מזגן, ולא אכפת לי איזה", אמרה ובסתר ליבה קיוותה לאיזה טרופג'ראנו יפנומטי מפלסטיק מטאלי עם רדיו-דיסק וחוליו איגלסיאס מהתחת.
אז קניתי......סופה ארוכה סגורה. במצב מצויין מחברת החשמל. עם מזגן.
איזו טעות. לא, הסופה זו לא טעות. גם עם האורך מסתדרים נהדר. "סגורה" זו הטעות.
למה?
כי זה לא זה, להיטלטל בשטח באקווריום. כי המזגן שווה לתחת. כי קשה להכניס ולהוציא ילדים וציוד מהמושב האחורי, כי הסגירה כבדה להחריד ומעלה את מרכז הכובד ומחלידה ומרעישה. וכי זה לא כיף. זו לא תחושת הג'יפ האמיתי. ואם יש סיבה להחזיק ג'יפ על כל שגיונותיו זה רק בגלל הכיף. אין שום סיבה הגיונית.
אז נכון שצבעתי, ושיפצתי, והכל יפה ונפלא. אבל אין לי ספק שהחלודה תראה מתישהוא ניצני התאוששות, וכשזה יחמיר, הסגירה תרד מהג'יפ לטובת ברזנט, ארגזי כלים מתכתיים ננעלים וכלוב התהפכות ראוי. את דלתות המתכת דווקא נשאיר.
ומה תגיד המפקדת? לה ממילא יש את האוטו שלה, אז למה לנסוע בג'יפ אבל להרגיש כמו באוטובוס?
מוכרחים סגור? יש לכם כסף מיותר? סעו ביפני נוצץ מפלסטיק, עם בקרת אקלים ו-DVD וריפודי עור, ופרמיית ביטוח שנתית של חמש ספרות, נוח ומפנק ושקט וקריר ועדין וכל כך יקר... ותתנתקו מהשטח. אני רוצה להתחבר בחזרה. נשמע קיצוני? אולי. אבל ג'יפים זה אהבה, ובענייני אהבה הולכים עד הסוף, ואף פעם לא מאוחר להתחרט.