יש לו high ו low
יש לו שתי נעילות.
הוא 1/10
הרבה כח, אפשר לעשות דריפטים.
בהילוך נמוך ושתי נעילות אפשר לזחול.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Printable View
בדיוק כשאני מתעניין במתנה לילד, הערתם את השרשור...
הי צחי,
ראשית תודה למפרגנים (נבוך),
תחום הרכבים על שלט גדול לא פחות מתחום הרכבים הרגילים (טוב לא עד כדי כך אבל בהחלט רחב).
הצעצועים האלה לא ממש זולים ולפני רכישה של אחד כזה כדאי מאוד לעשות שיעורי בית אחרת אתה עשוי למצוא את עצמך לא מסיע ומחפש כלי אחר והוצאות חדשות.
נכון שאנחנו תמיד מבקשים ממי שחפץ בהמלצה על איזה רכב לקנות למלא כמה פרטים ולענות על שאלות מנחות?
אז אותו דבר כאן.
מה מטרת הרכב? זחילה בכל מקום (CRAWLER)\ זחילה בתצורת סקייל (רכב קרוב לרכב אמיתי מבחינת מהלכי מיתלה ועוד...) \ באשינג (השתוללות \הסעה בשכונה בחנייה של הסופר בדיונות ובסלון) \ הסעה על מסלולים (כן יש כזה דבר גם בארץ)....
מי ינהג ברכב? אני\ הבן שלי (ז"א אני והוא יקבל סיבוב)
אזורי הסעה? חול \ דיונות\ כורכר\ אספלט\ מסלעות....
תקציב כולל הכל? קניית הרכב לא מסתכמת רק ברכב, יש להוסיף מטען, סוללות, לפעמים צמיגים או שיפורים כאלה ואחרים.. אם הרכב יוזמן מחול, יש לקחת בחשבון מיסוי, אם הרכב הוא לא RTR (ready to run) אז גם שלט.
איזה גודל רכב אתה מעדיף? יש הרבה... 1\16 , 1\24, 1\10, 1\8, 1\5.
האם אתה מכוון לרכישה מהארץ או מחו"ל? ההבדלים במחיר משמעותיים אבל ההמתנה בהזמנה מחו"ל ארוכה וצריך לחשוב גם על חלקי חילוף שעדיף ויהיו נגישים גם בארץ למקרה של שבר בחלק ו"דודה" להסיע :) בלי חשק להמתין חודש חודשים לחלק.
האם יש ידע מקדים בתחום השלט, הזמנות מחול?
מעבר לזה, אני מבין שהסעת משהו והתלהבת, אני ממליץ לך לנסות להסיע עוד סוג או שניים, אולי להגיע למסלול שבו מסיעים ולדבר עם אנשים מהתחום לפני שאתה מקבל החלטות.
אם הגעת עד כאן :)
אשמח להמשיך לענות אחרי כוון יותר מדויק ממך.
בהנחה שאין לך איפה לבדוק מה להסיע ואיך, ראשית אתה מוזמן אלי (ראשון לציון) תקבל סריקה מלאה עם הסברים על כל מה שצריך (כמובן רק עד הרמה שאני מבין), תוכל להסיע סוג אחד או שניים....
שנית אתה יכול לנסות דרך הפורום לשאול (לצערי מאז שקופץ איזה פופאפ מהאתר או משהו בסגנון ו מאקאפי החליט שהאתר לא בטוח, בעבודה האתר חסום לי... אז אני מתחבר פחות).
אופציה שלישית כמובן היא הטלפון (אפס חמש 2, חמש 7 חמש, חמש 7 חמש).
אשמח לנסות לעזור :)