תגובה: דיפנדר 2010 האם המחיר שווה ?
המון תודה חביבי
ראיתי את השרשור , (הגבתי לך גם שם)
חבר שלי שיפץ את המרצדס הישנה של אביו בירדן וכשחזר שילם את התחתונים במכס!
אגרות עבור פחחות , צבע שלא לדבר על כל מיני חלקים, ושאר "המצאות" .
התברר שהם צילמו אותו ביציאה לירדן וכשחזר פשוט השוו עם המצב בחזרה והוא שילם אויייי כמה הוא שילם.
לך על זה. 400.0 אלף שקל זה נהדר לאוטו הזה. ממש מציאה.
אתה יכול לחשוב שהוא ביקש 450 ואחרי התמקחות ירדתם ל 400.0 אלף. ועוד עם חשבונית!
אחי יצח, אני מקנא בך. באמת.
יואב אם היו נועלים דיון לכל אדם לא תמים שמתייעץ, לא היה נשאר הרבה מהפורום...
נמרוד, אני לא זוכר פוסט שעלה באתר ושמריח כל-כך לא טוב. אבל זה כאמור אני.
אז יש לך בעיית זכרון לריחות. [emoji3]
נמרוד , תודה
יואב - הפוסל במומו פוסל - במיוחד ומאחר ואצלך תחת השם יש הגדרה של פרסום מסחרי...
כמובן וללא קשר הייתי מציע שתחשוב פעמים לפני שאתה מכנה מישהו "אדיוט" ו/או "לא הגון " ו/או "לא תמים" ....
בחזרה לעניין אם הייתי חושב שזה שווה הוא היה מקבל את הכסף מזמן.
וכפי שכתבתי באחת התגובות למעלה , אני מחפש 2010/11 אם למישהו יש אשמח לשמוע הצעות.
ערב נעים ותודה לכל העונים (גם למסתלבטים... :) .)
אני חושב שכל שירשור על דיפנדר צריך להמשיך לנצח, לא משנה מה מניעיו.
סליחה שאני יושב על נקודה... אבל, למה אתה מתעקש על 2010 ? אם הסכומים הנ"ל אכן זמינים לך (בלי עין הרע) תחשוב ברצינות על שנתונים אחרים (שיש אומרים שהמנועים שלהם מוצלחים יותר) ושיפוץ.
תייר -
חשבתי על 2010/11 כי אלו האחרונים שהגיעו לארץ אחרת אולי הייתי הולך על חדש יותר
לא חשבתי על שנתונים אחרים ושיפוץ ואולי כדאי באמת לשמוע הצעות .
תודה
מסכים עם tourist למעט שלדעתי ניתן ללא בעיות מיוחדות לבצע את השיפוץ/שדרוג בארצנו הקטנטונת. מדובר ברכב פשוט ובשוק קיימים יצרנים שמייצרים מכלולים משודרגים ברמה גבוהה יותר מהמקור ( Ashcroft... ) . התוצאה הסופית תהיה טובה יותר מדיפנדר שיצא משערי המפעל בסוליהול.
לאנגלים ישנה תכונה מוזרה לייצר לאורך עשרות שנים תקלות שחוזרות על עצמן, במכלולים המשודרגים התקלות לא קיימות...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit1
מסכים עם tourist למעט שלדעתי ניתן ללא בעיות מיוחדות לבצע את השיפוץ/שדרוג בארצנו הקטנטונת. מדובר ברכב פשוט ובשוק קיימים יצרנים שמייצרים מכלולים משודרגים ברמה גבוהה יותר מהמקור ( Ashcroft... ) . התוצאה הסופית תהיה טובה יותר מדיפנדר שיצא משערי המפעל בסוליהול.
לאנגלים ישנה תכונה מוזרה לייצר לאורך עשרות שנים תקלות שחוזרות על עצמן, במכלולים המשודרגים התקלות לא קיימות...
אילו מיכלולים ?
ומי מחליף את נסיך האופל ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
אילו מיכלולים ?
ומי מחליף את נסיך האופל ?
קו היצור נסגר סופית באנגליה ומועבר להודו
ההודים כבר הודיעו שהחדש יהיה שונה לחלוטין !!!
יעני פרילנדר משופר..
יכול להיות ש - tourist צודק אבל מכרות קרובה עם עצמי - אני עצלן מיידי לטפל בשיפוץ :)
מה הסיפור שלך ?
Sent from my XJ
אני אשכרה מעדיף בכל רגע נתון להפסיד לבועז בויכוח על אסטטיקה, לקבל על הראש משמיל על ביצוע טכני רשלני, לקבל שיעור בציונות מהחברים באמריקה, לגלות (שוב) שנמרוד מוביל עלי בשלושה צעדים בפתרון בעיות שעוד לא גיליתי, לקרוא על הפגרו של סער ולדמיין שהוא עדיין מתכוון לצירוקי או למות מקנאה משרשור של יורם דרומי על איך להחליף רכב מושלם ברכב עודיותרמושלם,
מאשר לראות את הזלזול הזה באינטליגנציה שלנו.
Sent from my XJ
תקראו לי תמים אבל מתי פתחתם לאחרונה לוח יד 2 במדור דיפנדרים- יש כרגע רק שניים שמוצעים למכירה.
פותח השירשור גם ציין בצדק שהשנה זו שנת הייצור האחרונה של הדיפנדר.
גם זכור לי במעורפל ממבוא לכלכלה א׳ איזה מושג שנקרא היצע וביקוש.
לבסוף, זכורה לי גם כאן בארץ תופעה הזוייה לא פחות שהייתה תקופה (שלא לגמרי חלפה) שבה נמכרו טויוטות מסדרה 70 במחיר גבוה בכ50% ממחירן כרכב חדש!!!!
אז לי דווקא השאלה לא נראית כל כך הזוייה ומנותקת מהמציאות בארץ.
ולפותח השירשור לפני שאתה משלם מחיר כזה על דיפנדר משומש הייתי בודק טוב טוב בחברת המיזרח. יש סיכוי גם אם קלוש שיביאו לארץ את הגירסאות המיוחדות שייצאו של הדיפנדר לכבוד שנת הייצור האחרונה. כך נאמר לי על ידי נציג חברת המיזרח שהם בודקים האפשרות לחדש הייבוא של הדיפנדר בגרסאותיו המיוחדות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit1
תודה
חשבתי שיש משהו חדש
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
יואב אם היו נועלים דיון לכל אדם לא תמים שמתייעץ, לא היה נשאר הרבה מהפורום...
זאת לא ההתרשמות שלי מהפורום(בשונה משרשור זה), אבל אתה כמנהל פורום אומר זאת.... מעניין
שלמה,
אני עדיין עומד בדעתי שיש כאן משהו אחר מהשאלה התמימה.
יצח - משתמש חדש שרק הגיע + שאלה מטומטמת שנובעת או מתמימות של מישהו שזכה בלוטו ו/או מכר סטארט אפ לגוגל או מייקרוסופט במאות מיליוני דולרים, וזה לא באמת מעניין אותו עוד מאה אלף פחות מאתיים אלף, או שיש כאן משהו אחר.
גם סדרה 70 שהזכרת, שנמכרה באמצע העשור הקודם במחירים יותר יקרים ממה שמכרו כחדשים, זה לא היה במחירים האבסולוטיים האלה.
אז היה מדובר על 120.0 - 140.0 אלף שקל לרכב בן 7 שנים, ואפשר היה לנהל דיון אם זה שווה או לא.
דיפנדר שנמכר כחדש באיזור ה 300.0 אחרי מע"מ, וכששואלים אם הוא שווה אחרי חמש שנים 400.0 אלף - סליחה זה לא אמיתי.
ב 400.0 אש"ח אתה קונה לנדקרוזר חדש בדגם המפואר, רנגלר ארוך רוביקון, ונשאר לך יותר מ 100.0 אש"ח עודף לטעמי, ואולי אפילו G וואגון, ארוך פשוט, חדש מהיבואן. ועוד לא נכנסתי לענייני הייבוא האישי, אז סליחה, אבל 400.0 אש"ח לדיפנדר משנת 2010...פחחחחח.
מישהו מנסה לעשות עלינו סיבוב בדרך לאיזה עסק מפוקפק שהוא בין לעבוד על מישהו אחר לבין משהו שקשור לחשבונית.
זו דעתי. וגם אם היא לא מוצאת חן בעיני מישהו, שיתגבר.
מממ...בא לי רעיון שאולי אותו יצח אלמוני הוא בכלל בעל דיפנדר ישן יותר, ובסה"כ מנסה להעלות את ערך הנבלה טרם מכירתה.