התקנתי BP-51 באוקטובר 2018, כבר יותר מחמש שנים, ומשהו כמו 90 אלף קילומטר. אני מאד מרוצה ואם אני צריך להתקין סט מתלים bolt on בטויוטה הייתי בוחר שוב בBP-51, לא חושב שיצא בחמש שנים האחרונות משהו יותר טוב, אבל אני לא באמת עוקב כמו פעם אחרי השוק.
Printable View
התקנתי BP-51 באוקטובר 2018, כבר יותר מחמש שנים, ומשהו כמו 90 אלף קילומטר. אני מאד מרוצה ואם אני צריך להתקין סט מתלים bolt on בטויוטה הייתי בוחר שוב בBP-51, לא חושב שיצא בחמש שנים האחרונות משהו יותר טוב, אבל אני לא באמת עוקב כמו פעם אחרי השוק.
נמרוד, תוכל לפרט את פעולות האחזקה שביצעת/היית צריך לבצע לבולמים לאורך הק"מ שצברת?
לזכרוני החלפת פעמיים מיסב כדורי תחתון בבולמים הקדמיים, ומגני הפלסטיק של הבולם האחורי התפרקו לך.
משהו מעבר לכך בשוטף?
תיקונים גדולים?
חינקון, החלפת גומיות, מיסבים אחרים, אוברול(?).
ואיך סובייקטיבית היית מגדיר את אופי השימוש שלך (משקלים, מהירויות, תוואי שטח) בסקאלה לא אמפירית שבין נינוח מאוד לבין אגרסיבי מאוד..? :)
תודה,
עמית
מיסבי הקצה התחתונים בבולמים הקדמיים מתבלים. החלפתי כל אחד פעמיים לדעתי. את ההחלפה האחרונה עשיתי בעצמי, וזה מחזיק מעמד הרבה זמן. יש כמה ניואנסים בהרכבה שצריך להקפיד עליהם, חושב שכתבתי כבר. להבנתי, ויתקן אותי יואב אם אני טועה, בדגמים מאוחרים יותר התכן של המיסבים האלו שופר והם מחזיקים מעמד יותר טוב.
בולם אחורי אחד נפרץ, נזל, ותוקן בתקופת האחריות. קפיץ אחד קדמי נשבר והוחלף באחריות.
מאד יכול להיות שהגיע הזמן לשיפוץ יזום, החלפת נוזל וחנקן.
אני נוסע בלי המגינים של הבולמים האחוריים. אין להם סיכוי בבוץ ולפעמים אני נוסע בבוץ.
איך אני נוסע? הכל מהכל. גם אגרסיבי. אם אתה לא קופץ לפעמים אין טעם להשקיע בבולמים כאלו.