נראה שהתגובה של KLIZ היא אכן פרסומת מוסווית ( KLIZ אם אתה נכנס לכאן מעבר להרשמה החד-פעמית אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי ולהכחיש, אם אני טועה) .
הבחור נרשם, היום, כמעט באותה שעה, כאן ובג'יטריפ. שם הוא "שאל" על החומר המעולה XADO .
או שאני טועה.
תתעלמו.
Printable View
נראה שהתגובה של KLIZ היא אכן פרסומת מוסווית ( KLIZ אם אתה נכנס לכאן מעבר להרשמה החד-פעמית אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי ולהכחיש, אם אני טועה) .
הבחור נרשם, היום, כמעט באותה שעה, כאן ובג'יטריפ. שם הוא "שאל" על החומר המעולה XADO .
או שאני טועה.
תתעלמו.
אני רוצה להגיד לכם שגם כן שמעתי על החומר מחבר שהמליץ לחבר... והאמת שהוא נשמע די משכנע בייחוד אחרי שנתן שמות של חברות שמשתמשות בחומר כמו חברת חשמל ונתן שמות של האחראים בחברות שנמצאו נכונים, מתוך כל זה הגעתי למסקנה שכדי לשים את החומר אך אחרי השרשור כאן ובגיפטריפ נראה לי שאני יורד מהנושא הזה לפחות עד שאני אראה הוכחות
במבחני דינמומטר שנעשו על רכב שעבר טיפול כזה, עד אז אולי הייתי שוקל באמת לשים את החומר במכלול גמור לפני שהייתי מחליף אותו.
אז לתשומת לב המפרסמים/המאושרים שקנו את החומר, בוצעה הפעולה ההפוכה ממה שהתכוונתם,לגבי לפחות.
נ.ב
לידיעת מי שעדיין יהיה מעוניין הסכום שתוכנן לטובת הנושא הוא 1000 ש"ח וכלל חומר למנוע, גיר+ טרנספר ודיפרנציאלים(מיצובישי מגנום).
שחף
אין לי שום מושג אם החומר הוא גם להזרקה, אני לא מבין בזה כל כך, קניתי את החומר לפי האוטו שלי, ואני אומר שוב שאני מאוד מרוצה מהתוצאות. נכון שיש תוספים וחומרים אחרים שמנסים למכור לכם לוקשים, ונכון שזה מאכזב לגלות את זה אבל אם עם ישראל יפסיק לחשוב שכל הזמן מנסים לעבוד עליו ולדפוק אותו אז אולי נצליח גם לראות שיש דברים מוצלחים מסביב.
אז רגע, אני לא מבין...
הרכב שלך הוא הזרקה או לא?
ואיך יכול להיות שאתה שם משהו במנוע מבלי להבין את ההשלכות של זה?
ואם מר איקס יגיד לך שבריא לשים במנוע חומר פותח סתימות אתה תשים?
חוץ מזה אמרת גם מנסיון... אם אתה לא כזה מבין גדול במנוע אתה לא יכול להגיד מניסיון, מכיוון שיכול להיות שאתה אכן מרגיש שיפור, אך בטח אינך מבין מה קורה בנוגע לטווח ארוך...
איני מכיר את החומר, לא יודע איך הוא עובד, אבל הראש שלי אומר לי שלפני שאני שם משהו במנוע שהוא לא משהו חיוני (כדוגמת שמן מנוע) עליי להבין את השלכות מעשיי.
ובקשר למשפט שניים האחרונים שלך, אז אפשר להגיד את זה אחרת...
אם כל שני וחמישי יפסיקו לקום אנשים שדופקים את עם ישראל, אז עם ישראל יפסיק לחשוב שדופקים אותו...
חביבי זאת המציאות, ככה זה כשאנשים מחפשים את הדרך המהירה להתעשרות...
אין לראות בתגובתי התנשאות ואני מצטער אם היא נשמעת כך, זאת לא כוונתי.
סה"כ בכוונתי להבין טוב יותר את הנאמר כאן.
אם תגובתי אינה הולמת אבין אם היא תימחק...
בברכה,
אביעד
בשיחתי עם מהנדס החברה שמייבאת את החומר, הוא הסביר לי שהחומר יוצר מעיין ציפוי קרמי.
בנוסף הוא אמר לי שהחומר לא טוב למנועים בעלי הזרקת דלק. אולי ישנו עוד סוג שכן מתאים.
מה שכן.. אם יתבקש אני יכול לנסות ולהשיג שוב את הטלפון שלו, ותוכלו לשאול שם מה שתירצו.. בכל מקרה אתם יכולים לנסות ולהתקשר עם חברה בשם "פולודיין ישראל" ולשאול שם או לבקש מידע על החומר, אני משם קיבלתי את כל המידע בזמנו.
נ.ב
דיברתי אז עם המהנדס לפי דרישה של הבחור שמכר לי אותו היות ויש דרך מאוד ספציפית לשימוש בחומר..... צריך לחמם שמן בסיר... להמיס את החומר בתוך השמן.... ואני לא זוכר את ההמשך אז כדי שתבברו בדיוק מה צריך לעשות לפני שתעשו נזק.
את זה אני כן יודע, כשאמרתי שאני לא מבין בזה התכוונתי שאני לא מקצוען בנושא חומר הXADO. כנראה שאתה מנסה בכוח לקטול אותי, אבל אם תקרא שוב פעם תבין שאני לאוטו שלי בחרתי את מה שמתאים לו כי זה מה שעניין אותי, מה לעשות שאני לא מבין גדול בXADO ?? כל מה שבאתי להגיד זה שאני מרוצה מהתוצאות ואם שמת לב אפילו לא נתתי את השם של מי שקניתי ממנו, פרסומת זו לא המטרה שלי (לא כמו רבים אחרים שניצלו את הפורום הזה). השאלה היא מה בא קודם? הביצה או התרנגולת? קודם התחילו לדפוק את עם ישראל או קודם הוא התחיל להיות פראנואיד?
קליז - אתה חופר לעצמך בור עמוק, תזהר.
צור קשר בהודעה פרטית עם חנן או איתי (המנהלים של האתר הזה), כדי להבהיר שאתה אינך דמות פיקטיבית - כי בינתיים הסימנים מראים שכן וזו פרסומת סמוייה.
ובוא אני אסביר לך משהו על פרסומת סמויה... כשהיא כבר לא סמוייה, היא הופכת להיות פרסומת מזיקה. אז לפני שאנחנו עושים לך אאוטינג - צור קשר ותנקה את השם שלך, אם אתה יכול.
זו אזהרה אחרונה.
למיטב ידיעתי נרשמת ב-24/09 כלומר לא היית פה לפניי זה, אז איך אתה אומר ואני מצטט: "פרסומת זו לא המטרה שלי (לא כמו רבים אחרים שניצלו את הפורום הזה)"
אם היית מטייל כאן מספיק היית מבין ורואה שכל פרסומת שמפורסמת כאן בכל פורום שהוא (שלא בפורום המפרסמים וגם שם בערבון מוגבל) נמחקת (ומכאן נובע הספק).
כלומר אם לא טיילת ושוטטת כאן לפני זה אינך יכול להגיד את זה.
חבל מאוד שאתה עונה ככה ומתחכם כי אינך מצליח להשיג את מטרתך... ובמקום למשוך אנשים אתה עושה בדיוק הפוך.
בקיצור מבחינתי הדיון הזה מוצה, אין לי כל כוונה להתעניין בחומר/לשמוע להמלצותיך/לקרוא את אשר אתה אומר.
המשך יום מהנה לך...