תגובה: Article: איסטר ג'יפ ספארי 2015 - הקונספטים של ג'יפ נחשפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
גם בפורומים בחו״ל האפריקה מקבל תגובות נלהבות. מקווה שמישהו שם בקרייזלר עוקב אחר תגובות הקהל לדגמי הקונספט ואולי אולי איך שהוא דגם כזה יגיע לייצור.
אבל לדעתי הסיכויים לכך מאאאאאד קלושים. עד כמה שאני מבין השוק העיקרי של הרנגלר שהוא ארה״ב מתייחס אל הרנגלר כאל רכב פאן לשעשועי 4x4 ולא כאל רכב מסעות.
בכלל הקונספט של רכב מסעות פחות נפוץ ומקובל בארה״ב לעומת נניח אירופה או אוסטרליה...
הפוך,גוטה, הפוך.
תקרא מה אסף כתב.
תיכנס לאתר שהוא הזכיר.
יש מגמה חזקה לכיוון של רכבי טיולים למה שנקרא overland, והם מתייחסים לרנגלר הארוך כאל תחליף לדיפנדר וסידרה 70 שלא מגיעים ולא יגיעו לארהב.
יש שם שוק מטורף של ציוד מסעות שמוצאם לרכבים האלו.
יש שם מאמר מערכת יפה על הרנגלר הארוך כממשיך דרכו של הדיפנדר כרכב מסעות.
הייתי ההפך קצת משנמך את הגירסה האפרקאית ומוריד לה קצת ( הרבה ) מהמחשוב - בלי בקרת אחיזה, בקרת שיוט, בקרת ירידה במדרון, בקרת הרמת גלגל ,בקרת...
פשוט כמו סופה ( כי פשוט כמו סיקס זה מוגזם ) רק עם 4 דלתות וצעיר ב 20 שנה .
דורון, ייתכן ואני טועה בהתרשמות שלי.
הייתי שנה שעברה באיסטר ג׳יפ ספארי במואב. למיטב זכרוני ראיתי בקושי אחד או שני רכבים שצויידו ודוגמו כרכבי מסעות וזאת מבין אלפיי הרנגלרים שהיו שם.
התרבות הכללית היא שזהו רכב פאן... את ה״מסע״ עושים במוטורהום מדוגם ומצוייד שאליו מחובר מאחור בניגרר רנגלר קצר ומופרע לשעשועי השטח באתר היעד.
אולי יש מגמה וכיוון כז אבל הלך הרוח הכללי שם הוא כפי שכתבתי ושונה מהלך הרוח והגישה לרכבי מסע באירופה או באוסטרליה.
אל תשכח שבאופן טבעי הרנגלר מלכתחילה לא תוכנן כרכב מסע- גג פריק, מרווח הטענה מצומצם וכו׳ - לא סתם הוא תוכנן כך- אלא זה מה השוק מבקש ...
אולי היושבים בניכר דרך קבע יאירו את עינינו יותר בשאלה הבאמת מעניינת עד כמה תרבות רכבי מסע 4x4 נפוצים בארה״ב
האפריקה עושה לי את זה. אם מגיע לייצור אני נוטש את הממלכה...
שלמה,
תכנס לאתר שאסף ציין, תראה כמה זה נפוץ ומתרחב בארה״ב.