אני אגיע עם עגלה קטנה.
אבל רק בשישי.
מתי ואיפה?
מקווה שנהיה רבים וטובים....
מתן
Printable View
אני אגיע עם עגלה קטנה.
אבל רק בשישי.
מתי ואיפה?
מקווה שנהיה רבים וטובים....
מתן
כמו שאמרתי מגיע גם, רק ליום שישי.
איפה נפגשים ומתי?
לפי ליעוז מתחילים בשישי ב10.
אני מתכנן להקדים (לפחות 9) כי חם.
אם יהיו שינויים(הקדמה) אני מאמין שבעז יעדכן.
לבאים מדרום שימו לב שכביש 92 סגור.
Sent from my Patrol
ובכן היה מצוין!
אמנם קומץ אנשים, אבל הכי איכותיים שניתן למצוא.
לי אישית נתן תחושת סיפוק אדירה.
הטינופת היתה באמת בכמויות שקשה לתאר ולאורך מאות מטרים מגשר אריק וצפונה. (מצטער על איכות התמונה, פלאפון ישן ומאובק)
קובץ מצורף 98111
בסופו של דבר יצאו שתיים וחצי עגלות של זבל ונוקה רק החלק הצפוני והפחות נגיש (בתקווה שהרשויות יוכלו לנקות את החלק הקרוב יותר לכביש).
בכל מקרה המקום מדהים ושווה להגיע (ואולי לאסוף קצת זבל מסביב לנקודה בה מתמקמים ;)).
נ.ב.
אותו ליעוז שלח שני חברה על ריינג'ר שיעזרו אך לא הראה את פרצופו...
איל, כל הכבוד!!
לא רואים את התמונות :(
אם העלית מהמחשב תוודא שהן לא גדולות/קטנות מדי (בד"כ 600/800 לוקח). אם מקישור באינטרנט אז לפעמים צריך לוודא שהמשבצת של "ייבא קבצים והצג מקומית" לא מסומנת.
ולפעמים צריך פשוט להעלות שוב.
כל הכבוד ליוזמים ולאלה שתרמו מזמנם ומרצם!
לא ראיתי את ההודעה בזמן - אשמח להצטרף ליוזמות דומות בעתיד...
סטארגייזר,
הסר דאגה מלבך, כמו שזה נראה כרגע יהיו הרבה עוד הרבה ההזדמניוות לנקות את המקום.
כך זה נראה אתמול, שבועיים אחרי ...
לא מצליח להבין אנשים שמשאירים אחריהם כזו טינופת :(
הרי מגיעים לטבע כדי להנות מהיופי שלו... מה הקטע? מה הסיפור לאסוף את הזבל אחרי?
האמת קצת מוזר לי - אתם מופתעים מהלכלוך שמשאירים מאחור המטיילים באתר הנ"ל, יחד עם זאת אולי קצת שוכחים שבעצם זה היחס לרוב האתרים במדינה - המטיילים משאירים הרבה לכלוך בכל מקום ולא רק שם.. אז מה ההפתעה..
אתה לא מטייל בארץ בכלל?
מה יש להתאכזב - אני זוכר את עצמי גם בתור ילד מצטרף למבצעי ניקיון באתרים השונים..
אם כבר, כשאני מגיע לאתר נקי - אני מופתע לטובה..
במקום הרשויות אני הייתי מציב כמה מצלמות אלחוטיות ברשת הסלולרית וקונס בלי רחמים כל זבלן שמשאיר זבל אחריו, גם אם בשקיות סגורות.
ככה נראה כל מקום שנגיש לפרייבטים.
זו לא הרמה להנחתה, זו לא היתממות. זו האמת לאמיתה.
רק שבמקרה המקום לא נגיש לפרייבטים.
ובמקרה 2 באותו יום שניקינו היתה חבורה של ג'יפאים בנקודה דרומית יותר (שגם סביבם ניקינו) שהשאירו שם ערמות של זבל (למרות שביקשנו מהם יפה לנקות ולמרות שקיבלו עזרה מאחד החברה בתחקון אחד הרכבים...).
נכון שככל שיש יותר נגישות יש יותר לכלוך אבל הכללה של ג'יפאים ככאלו ששומרים על הטבע היא בדיוק כמו כל הכללה אחרת (חיובית או שלילית).
אני לא מכליל ולא אומר שקבוצה כזו שומרת יותר מקבוצה אחרת אלא רק מציין עובדה.
אם היית רואה איך נראה לדוגמא חניון בארות בחוה"מ פסח, או מה קורה סביב הבריכה בעין-עלמין, היית מבין למה אני מתכוון.
והנה הלך עוד מקום!
אין לי עוד פרטים מלבד העובדה שהשלט צולם בירידה לשטח ממערב ומצפון לגשר אריק.
שימו לב שהאיסור לקח צעד קדימה את חוק העזר של גליל עליון. כאן גם אסור לנסוע ברכב, וזה כבר ממש הפקעת שטח מהציבור...
מעניין, לא אתפלא אם יש כאלו שלהם מותר
על פי חוק העזר.
הדבר הראשון שצריך לעשות זה לבדוק את תוקפו של חוק העזר.
על פניו וברפרוף מהיר, לא מצאתי באתר המועצה חוק עזר רלוונטי.
http://j-v.org.il/חוקי-עזר
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bd23aecf7f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f2008f4a6f.jpg
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
צריך לבדוק את השלטים והשערים שם היטב. יש שם כמה אנשים כולל בעלי תפקידים רשמיים שכבר תפסתי אותם מציבים שערים לא חוקיים... אחד מהם היה פקח רשות הטבע שהעלים עין במכוון משער שהתחזה להיות שער של הרשות ובכך עזר לפורע חוק מקומי.
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ