אני אשמח! שולח לך ה.פ
ג׳יפ קטן עם נשמה גדולה [emoji56]
Printable View
אני אשמח! שולח לך ה.פ
ג׳יפ קטן עם נשמה גדולה [emoji56]
מעלה מחדש את השאלה הפעם עם מידה שהיא סוג של פשרה:
31/10.5/15 קוטר 31 אבל קצת צר.. פחות עומס
מה אומרים?
עמית
זו המידה שמורכבת על רוב הסיקסים.. מה המידה שיש לך היום?
סליחה! התכוונתי ל 33/10.5/15
קצת קשה למצא אבל אפשרי
עמית
אני מתלבט אם להגיב... יש פה ככ הרבה מדקלמי "למה לא 33" ואני חושש להרוס את האופוריה :cool:
רק בגלל שקשה למצוא זה קצת מבאס.
אז אני אגיב.
אצלי יש את המידה הנ"ל על הסיקס ומבחינתי זאת היתה החלטה נכונה ומוצלחת לסגנון נסיעה שלי.
יש את היתרונות של הגובה והרדיוס, פחות עומס על הצריות התפוחים והבלמים מהמידה הרחבה. יתרון נוסף זה שנשארתי עם הג'אנטים "8 .
החסרון היחיד שאין מבחר גדול וזמין מהם בשוק. אני נוסע על טויו ולצערי היבואן הפסיק את היבוא של המידה הזאת. (מזל שאישתי קנתה לי סט של 5)
וכמובן ששיניתי יחסי העברה ל4.10
זה בדיוק מה שאני רוצה, הבעיה היחידה היא הזמינות של הצמיג
דרור שאלה לי אליך,
עם צמיג כזה, שצר ב 2 אינץ׳ מה 33 הנפוץ העומס לא עולה בהרבה, כמה בעצם גדל העומס על המכלולים? יש לי בוסטר בלימה וונדורה, סרן אחורי מחוזק וחיזוק לתושבת תיבת הגה, אין לי ציריות מחוזקות או צלבים 30 ממ בציריות מקדימה (כן יהיה בהמשך) השאלה אם עדין העומס עדיין עולה משמעותית ביחס לצמיג הנוכחי (31/10.5)
עמית
פחות. המשקל דומה ל31, העומס על המיסבים וההגה דומה כי הרוחב לא השתנה.
העליה במומנטים כתוצאה מהקוטר קיימת אבל כשהמשקל לא עלה משמעותית והרוחב נשאר, זה פחות קריטי.
בקיצור... זה עדיין יצירה מהאיזון אבל קטנה יותר. לג׳יפ בריא זה כנראה לא מאוד משמעותי.
אסף.
מעולה, לקחתי בחשבון
תודה!
עמית
33/10.5 אכן נראה ומרגיש כמו פשרה נכונה.
קח בחשבון שעדיין הגדלת את הקוטר ב-2 אינץ' וזה לא מעט - ולכן החלפת יחסי העברה נדרשת.
אבל כשמידת הצמיג לא זמינה - זה הימור.
אתה צריך לרכוש חמישה צמיגים ולא ארבעה (כי כמעט אין משומשים בשוק עבור גלגל רזרבי).
עכשיו בוא ונניח שנקרע לך צמיג (וזה קורה) והמידה לא זמינה בפנצ'ריות - מה עושים?
מייבאים לבד מחו"ל?...
לדעתי, צמיגים זה חלק שצריך להיות זמין ומיידי להחלפה.
"מייבאים לבד מחו"ל?..."
אם צריך אז כן. בכל זאת ברכבים המדוברים לא יקרה כלום עם הספר יהיה 12.5 לכמה שבועות, לא מדובר פה באיזה SUV יום יומי.
יואב, אתה בטח מכיר את המשפט "הבעיה לא בפנצ'ר הראשון אלא בפנצ'ר השני...."
אבל כעיקרון זה נכון, אפשר להסתדר גם עם 12.5 (ובכל זאת הצטיידת ב-5 צמיגים...)
ההתלבטות לפי דעתי מיותרת , בין ה 10.5 ל 12.5 ההבדל מנורי ולא מורגש ברכבים אלו !!!!
ולגבי עומסים , מבלי לפגוע באף אחד , שום עומס אין פה הכל הבל הבלים ... תתחזק את הג'יפ לפי הספר וסע בדרכי שלום ....
סרן דנה 30 מיועד עד 33 אינץ נקודה !
אציין שכל מה שנאמר מניסיון של 6 שנים עם צמיגי 33 ביחסי העברה שונים .
במידה ותחליט לעבור ל 33 מומלץ לעבור ליחס 4.10 , אין בעיה שתישאר עם היחס המקורי אבל הג'יפ יהיה מסורס יותר מהסירוס המקורי !
בהצלחה .
ראיד .