כמה עולה המוצר? אולי המוכר מוכן להשאיל אחד על מנת לקבל ניסוי מבוקר של אחד בשם דורון שעושה רושם שעוקב אחרי כל סמק בהיילקס שלו? :-) ואולי איזה כתבה בסופו של עניין. הרי הוא רק אמור להרוויח מזה פרסום מעולה לא?
Printable View
כמה עולה המוצר? אולי המוכר מוכן להשאיל אחד על מנת לקבל ניסוי מבוקר של אחד בשם דורון שעושה רושם שעוקב אחרי כל סמק בהיילקס שלו? :-) ואולי איזה כתבה בסופו של עניין. הרי הוא רק אמור להרוויח מזה פרסום מעולה לא?
יש אפליקציה בשם Gas Cubby, מאפשרת הזנה של כל הטיפולים והתדלוקים, ומציגה לך את הסטטיסטיקה במס צורות (טבלה/גרף), בחתכים של שבוע/חודש/שנה וכו, רק דלק רק תחזוקה או הכל יחד.
אם אתה ישר עם עצמך ומזין הכל, זה גם משקף את המציאות..
אני מזין נתונים קצת מעל שנה, זה העלה כמה תובנות מאד מעניינות לגבי כמה התחביב הזה באמת עולה (יצא יותר אופטימי ממה שחשבתי), אפשר לי לעלות על בעיות שבדרך לפי גרף צריכה שעלה בצורה מאד מתונה, שלא הייתי מרגיש אלמלא הקו היה מאד ברור בגרף (מה שהסתבר שמשהו השתנה באיכות הדלק בתחנה הקבועה-החלפתי תחנה והכל חזר לקדמותו).
דניאל/חיים,
מקריאה באתר של המוצר, זה מדבר על סוג של פילטר, שמטפל במערכות דלק מלוכלכות בעיקר, או כאלו שהדלק עומד בהן לפרקי זמן ארוכים ללא תחלופה, וזיהומים מתפתחים בדלק (מוכר ונכון)
אם זה אכן מפריד את הלכלוך, אז איפה הלכלוך הולך?
יש שגרת טיפול?
ממה שנאמר לי אין כל תחזוקה למוצר וניתן להעביר אותו בקלות לרכב הבא במידה והרכב מוחלף.
על ידי מגנט נעשה פירוק לטיפת הסולר שהופך אותה מ-26 מיקרון ל-3 מיקרון. כך שלפילטר נכנס ממש סולר נקי.
זה לא ממש מסנן כמו שאנחנו מכירים.
חפש בפייסבוק בחור בשם נועם בנדל שמשווק אותם ואולי הוא ייעתר לעניין הניסיון.
דניאל
Sent from my Vigo
אין פייסבוק..
רגע,
אתם קניתם את השרוול המגנטי כמו של מכונות כביסה, או את השבלול המתכתי?
(יש שם כמה מוצרים)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04...375a8f5f12.jpg
Sent from my Vigo
היי דורון
תהיה מוכן להתקין יחידה כזו ולערוך עליה ניסויים מתועדים עבור כולם באתר ? יתכן ואוכל לארגן את זה.
גם אני שאלתי את המובן מאליו - לאן הולך הלכלוך ? מסתבר שהמערכת המגנטית מסדרת מחדש את המבנה המוליקולרי של הדלק ומקטינה אותו לעשירית מגודלו ללא התהליך.
היות ואני גם לא כימאי ,אין לי מושג אם זה לא שמן נחשים גאוני. אבל ניראה שזה עובד טוב.
בואו נגיד שזה עובד ונותן %6 חיסכון בדלק אז נעשה חשבון החזרת ההשקעה
אני צריך את ה500 שעולה $300
נגיד שאני עושה 10000 מייל בשנה ומקבל 20 מייל לגלון (מספרים פיקטיביים אבל בחרתי בנהג ממוצע)
נגיד שמחיר גלון דיזל זה $4
10000/20=500 גלון
500X4=$2000
2000X6/100=$120
כלומר כשנתיים וחצי להחזר ההשקעה.
ועכשיו תחשב על מחיר של 6.7 דולר לגלון או 7 שח לליטר.
גם הנסועה השנתית שלך נמוכה ביחס לרכב שנוסע יומיום.
לפחות 15k מייל אם לא הרבה יותר
ברור שבמשוואה יש משתנים, כול אחד יכול לעשות את החשבון שלו, בתקווה שהמוצר מספק את מה שהוא מבטיח, שאני מאד בספק.
הבעיה המובנית במוצרים האלו היא למה יצרני הרכב, שמתהדרים בכל קמצוץ של שיפור, לא קופצים על המוצרים האלו.
זה לא הבעיה זה הסימפטום
ההשקעה לא שווה את ההחזר (התאורטי)
6% חיסכון נכנס לתוך אפקט הפלסיבו בקלות. ברגע שאתה נוסע יותר רגוע ושם לב לאיך אתה נוהג אפשר לחסוך אפילו יותר מזה.
במיוחד אם מדובר בנסיעה חד פעמית ולא סטטיסטיקה לאורך זמן ארוך.
בקשר לעשן שחור וכו.. מספיק שהמתקן מרסן את כמות הסולר שהמנוע יכול לצרוך וכבר לא יהיה עשן שחור. זה טריק ידוע ובמיוחד במנועי סולר ישנים, משחקים קצת עם בורג של כמות הסולר הנכנסת ונעלם העשן השחור (אבל גם כוח המנוע..)
אני לא טוען שהמוצר טוב או שהוא לא טוב (לא מכיר אותו בכלל) אלא שהבדיקות שנעשו עליו לא בודקות אותו בצורה נכונה.
בנסיעה המסוימת הזו הרכב נסע במהירות הגבוהה ב- 20% מהרגיל - לפחות.
חיים, אני לא מפקפק במדידת המהירות שלך. אבל.. באותו הילוך, באותו קטע כביש, ועם הדוושה לחוצה עד הסוף?
ו... בטמפרטורת אויר אופיינית?
(בדיפנדר שהיה, הייתי משייט ב130 בלילות הקרים וב110 בקושי בימים החמים)
אסף.
לטענה הזאת אין שום בסיס, וזו הנקודה שכולם מרקדים מסביבה, מפחדים לגעת, "כי אני לא כימאי", כי אני לא מבין. ובדיוק לנקודה הזאת הרמאים נכנסים עם שמני הנחשים.
רבותי, אין שום אפקט לשדה מגנטי על מולקולות אורגניות. לא "מסדר", לא מקצר, לא מאריך, לא כלום. נאדה. גורנישט.
"צלחת הגשה שבבסיס שלה יש מנגט ניאוביום שטוח, שמדגישה ומעשירה את טעם המרק שנמזג לתוכה על ידי סידור מחדש של מולקולות השמנם האתריים, הם מקור טעם מרק העוף" - זה נשמע לכם הגיוני יותר או פחות? זה בדיוק, בדיוק אותה טענה - והיא חסרת שחר באותה מידה.
"מקטין את טיפות הסולר מ26 מיקרון ל3 מיקרון", סופר למישהו אחר כאן. ברצינות, על מה אתם מדברים? קחו כוס סולר - או כוס מים לצורך העניין - יש בה טיפות?
צאו מנקודת הנחה מאד פשוטה - כן, יש רמאים בעולם. בסרטונים האלו מציגים אנשים, שיודעים שהם מוכרים שמן נחשים.
זה קיים ונפוץ בהרבה בתחום הבריאות (הומאופטיה מישהו?) והתזונה, ואני כבר מזמן הפסקתי להתווכח עם אשתי ובטח עם חמותי על התועלות שבכל צמחים, תערובות, אגוזים, תוספים, כדורים. יש כל כך הרבה, וכל אחת ואחד בוחר מה שבא לו, אין אפילו הגיון פנימי בין כל התיאוריות וכל הקשקושים.
פה מדובר על דברים מדידים, ניתן לבצע ניסויי מעבדה, ניתן לבדוק את מה שנכנס לשבלול האלומיניום הזה מול מה שיוצא, ניתן לבצע בדיקות הספק ויעילות על מנועי מעבדה סטטיים. הבדיקות האלו לא מבוצעות, כי אין מאחורי התיאוריה של טיפול מגנטי בדלק כלום.
אבל בדיוק כמו עם מה שאוכלים, שותים ובולעים - אם זה עושה לך טוב, הידיעה שעשית משהו לטובת המנוע של הרכב האהוב שלך, אז מי אני שאגיד לך מה לעשות עם הכסף?
את דעתי על המוצרים האלה ניתן למצוא בדיוני עבר, ואין טעם לכתוב מחדש על נושאים ישנים.
רק אזכיר שבפורום השכן, פורום מעוטי הציריות, יש גולש שנוסע, ככה כתוב, על מים במקום דלק.
רק כדי לסדר את הדיון - חיים האם מדובר על המוצר הזה - algae-x דגם LG-X 200 או 500? זה הדבר הכי קרוב למפרט טכני שמצאתי. זה בהגדרה הspec sheet. תגידו מה אתם מבינים מהדף הזה.
http://www.algae-x.net.au/images/doc...Spec_sheet.pdf
אצלי הורכב דגם 200
דניאל