לא לכולם יש חניה בבניין (דרג וזרג..) ולשלם בחניון 20₪ ליום או להפעיל פנגו זה תיק רציני בחישוב חודשי. לכל בעלי הבתים שם יש חניות מקורות. כנראה סתם כואב להם שחונים להם ברחוב. אחד הגדיל ושם שלט שבו הוא מבקש לא לחנות לו מול הבית..
Sent from my Ass
Printable View
לא לכולם יש חניה בבניין (דרג וזרג..) ולשלם בחניון 20₪ ליום או להפעיל פנגו זה תיק רציני בחישוב חודשי. לכל בעלי הבתים שם יש חניות מקורות. כנראה סתם כואב להם שחונים להם ברחוב. אחד הגדיל ושם שלט שבו הוא מבקש לא לחנות לו מול הבית..
Sent from my Ass
עוד משהו מעניין: בד"כ החנייה לדיירי הרחוב היא בשעות הערב והלילה...
אם אני מבין נכון ברחוב הזה כולם עושים משמרות ערב אז צריכים את החנייה במהלך היום
כן, גם אני שמתי לב לזה... :D
אבל עשירים או לא - תראו רגע את הצד שלהם בסיפור. רוב הבתים האלו נבנו עוד לפני שאזוה"ת גדל והצמיח בנייני הייטק ענקיים. כנראה שבתקופתם לא הייתה מצוקת חניה ועם הזמן התנועה ברחובות השקטים שלהם התגברה עד כדי מטרד. אפשר להבין למה הם לא רוצים שנחנה להם ברחוב או אפילו ניסע שם. זו לא רק שאלה של חוקי או לא, גם עניין של כבוד לשכנים שלך.
מילא אם זה מישהו שנכנס חד-פעמית ולא מכיר את האזור, אבל מי שעובד שם... לא הייתי אומר שהוא "נדפק", פשוט מלכתחילה לא היה לו מה לחפש שם.
גם אני גר באיזור בעל אופי דומה. במיוחד בזמן משחקי כדורגל או הופעות. אז העיריה הציבה שלטים עם הנחיות ברורות ושעות נורמליות. וכמובן תווי חניה לדיירים. אין סיבה שזה לא יהיה הנוהל גם בהרצליה.
בפרפראזה על טולסטוי: כל העיריות המתפקדות דומות זו לזו, אך העיריות הדפוקות - דפוקות הן כל אחת על פי דרכה.
כנראה שפה עיריית הרצליה לא הייתה יעילה מספיק ולכן תושבי השכונה לקחו את החוק לידיים. בסדר, במונחי ישראל זה עוד לא מקרה קיצוני.
לפי כמות הכיפופים בגובה השלט (3 מטר) הוא כנראה עצבן לא מעט אנשים או שהוכן מחומר דק במיוחד..
Sent from my Ass
קובץ מצורף 98204
השמשוני החליף "משרד" !!!!!!!
וגם כשהוא היה במשרד...
You don't mess with the Shimsony
לעצם הענין,,,למיטב זכרוני האזור המדובר הוא אזור חניה עם תו חנייה "אזורי".
חלק מהסמטאות באזור הנן שטח פרטי !! ( חלוקה של מגרש למספר יחידות עם זכות מעבר לדיירים).
וכאמור אני מחוץ למערכת ,,,,,,פנסיונר מאושר
תשוו בין מפות מדינה למפות אזרחיות . באזרחיות מופיעים רחובות לר רשמיים שכנראה הם פרטיים כמו שכתב השמשוני .
http://www.govmap.gov.il/ ממשלתית
אזרחית :
http://ymap.ynet.co.il/Navigate.aspx...seNbrS=&Mode=1
גודפאדר :
אם את הגבעה בין קיסריה לג'סר הקימו כדי למנוע גניבות ועוד והכריזו עליה כשמורת טבע... הכל יכול להיותאת הערמה הנ"ל לא הערימו על מנת למנוע גנבות , ערמה לא יכולה למנוע מעבר . והערמה לא נועדה לעצור את אנשי ג'אסר מלעבור או לראות את קיסריה . היא נועדה לשני דברים אחרים . מחסום אקוסטי ומחסום ירי ,
. האקוסטי הוא לבלום את המוזיקה מהחתונות שלהם, וכמובן את זעקות המואזין שנשמעות 5 פעמים ביום , ורשויות המדינה נמנעות לבקש או לטפל שיחלישו אותן מהכפר.
מחסום הירי נועד לבלום את הכדורים המתעופפים לכיוון קיסריה בשעת אירועי חתונות או חיסולים המתקיימים באופן די תדיר ופעיל בג'אסר א זרקא.
הערמה עצמה , איננה שמורת טבע ולא רשומה ככזאת.
טיעונים דומים לשלך הועלו בעבר ע"י גדעון לוי מעיתון הארץ ואם אתה מכיר את זהותו הפוליטית אז אתה תבין מדוע.