ממש לא צריך בבטן זו השריה מספיקה .
אין לי באמת חוץ ממה שדיברנו , החוק כובל כול בעל מקצוע מיצור מיכל / תיקון חומרים לפי התאור שלך והכיוון שנתתי לך לא מוכרים לי בקיצור לא פשוט .
עידו
Printable View
ממש לא צריך בבטן זו השריה מספיקה .
אין לי באמת חוץ ממה שדיברנו , החוק כובל כול בעל מקצוע מיצור מיכל / תיקון חומרים לפי התאור שלך והכיוון שנתתי לך לא מוכרים לי בקיצור לא פשוט .
עידו
ממליץ מנסיון על PR-1750 B 1/2 (זמן ישום חצי שעה) הבעיה זה אך אתה מערבב את שני החומרים בשפורפרת כך שהחומרים ישפיעו טוב (אחרת זה לא מתקשה מספיק) בתעשיה יש מקסר מיוחד עבור זה
נראה חומר נופל בדיוק בהגדרה , איזה ניסיון יש לך עם החומר ?
עידו
לי?
עובד עם זה ביום יום
אין על האתר הזה!!
איפה קונים?
האם יש מוצר שמתאים למשתמש פרטי (כמות קטנה וכד')?
לא הצלחתי למצוא אם מיועד להדבקה ואטימה בין משטחים או לתיקון סדקים (או גם וגם?)?
תקן אותי אם אני טועה, אבל המוצר מיועד במקור לתחום התעופה? אם כן, לצרכים שלנו אני מניח שזה ממש בסדר...
כן
המוצר מיועד לתעופה עבור ייצור והרכבה של מיכל דלק והאטימה בין החלקים (גם עבור תאי דיחוס)
וכן זה באה גם בכמיות קטנות . ביום ראשון אני יברר ממי אפשר לקנות
לגבי סדקים.
אפשר לאטום סדקים. צריך לנקות את השטח טוב עדיף גם ליבש ולמרוח לא רק על הסדק אלה גם מסביב עדיך גם מבפנים
בחומרים מקצועיים האפליקציה מאוד ברורה וקפדנית , עם מה מנקים? עם מה מיובשים ? יש צורך בליטוש האיזור ליצור הדהזיה טובה יותר ? מן הסתם אפשר וצריך לקרא את האורות של המוצר אבל אין חכם מבעל ניסיון .
עידו
שלום היה קשה בבוקר לפרט (הילדים)
אם מה לנקות?
אציטון. אלכוהל (לא לשתיה ) או MAK או DS108
אני לא אוהב את mak הוא קצת שמנוני
עדיף שהמיכל יהיה ריק ומאוורר לפחות 24 שעות
במידה וזה בשטח אז להרים את הרכב כך שהסדק לא יהיה רטוב
.דגש השטח צריך להיות נקי טוב וקצת מחוספס (אפשר עם סקוצ')
ממולץ ליבש כולל את הסדק עם לחץ אוויר
את החומר יש לערבב טוב (בתעשיה יש "מקסר") בבית אפשר להוריד את הראש של הקפסולה ולערבב עם מוט ומקדחה (כמו שמערבבים גלון צבע)
מורחים היטב את איזור הסדק ומסביב.
עדיף למרוח חומר מספר סמ מסביב (אם אפשר לעשות את אותו תהליך מפנים)
בתנאי בית / מוסך ממולץ להכין פלטה אלומיניום לאחר ריקוע ומעוצב ולהדביק ביחד ללחוץ ולוודא שיוצא קצת עודפים מסביב כך מוודאים שיש הדבקה מלאה. את המריחה אני מורח עם שפכטל בשני החלקים ולהיות נדיב עם החומר ולוודא מריחה מלאה כמו שמורחים חומוס /שוקולד על סנוויץ כי גם קח את החומר זורקים אחרי השימוש
עד כה השיטה הרגילה והסטנדרטית
היום יש אפשרות להדביק גם עם בדים מיוחדים ודבק לא מכיר מספיק טוב את השיטה והחומרים (כולומר סוגי חומרים והמלצות)
מקווה שקצת יותר מובן ומפורט
אפשר לעשות חיפוש בגוגל PR 1750 B1/2
נ.ב
המספרים זה זמן יבוש מינימלי יש 1/2 או 4 או 6 או 8 שעות ומסמן את רמת הצמיגות של החומר. זמן יבוש ומוכנות להמשך עבודה בדרך כלל זה כפול מהרשום
תודה .
עידו
המון תודה על כל המידע.
מאיפה אתה? אשמח לקפוץ ללמוד מקרוב אם זה אפשרי...
בינתיים אני ממתין לבדיקה שלך מאיפה אפשר להשיג בכמות של משתמש ביתי.
בדקתי לשימוש ביתי אפשר ליצור קשר עם הספק
0522541947
מאיר בשן
אפשר להתיעץ איתו גם על דבקים ובכלל
טוב המספר היה נכון (משום מה אתמול לא עבד...).
הנושא בבירור, מקווה לעדכן בקרוב.
או " איך מורידים מיכל דלק מכף היד "
עידו
עם כל הכבוד לעמיתיי המלומדים... חולק על דעתם, או בעצם על הרעיון הבסיסי שלך.
אם המיכל מפונצ'ר כתוצאה מפגיעת עצם חד כלשהו... המתכת תקינה. תקן אותה בהלחמה/ריתוך. לא בהדבקה.
אם המתכת עייפה או רקובה, בכל פעם שתתקן נקודה, לידה תתפתח נקודת נזילה חדשה. בכל פעם כזו זה מבאס לאללה. נתקעים, מפרקים, מתקנים וחוזר חלילה. הייתי שם. שים מיכל חדש.
החלופה היא לצבור הרבה עצבים כתוצאה מתיקונים כושלים ואז לשים מיכל חדש.
בכל מקרה, בסוף יהיה שם מיכל חדש.
יונתן יש לך פה הזדמנות להלחמה/ריתוך , סע לחנן .
עידו
אני יודע לעשות רק חורים. אם אתה צריך מסננת-תבוא.