יש תמונות שלו באתר שלנו תחת הכותרת ''המיוחדים שלנו'' בסוף המוצרים האלה משהו כמו מס' 36. (רכסים זיוודי עילית בע''מ בגוגל )
בזמנו נתנו כאן ייעוץ איך לייצר אותו לבד. מי שרוצה הסבר טלפוני שיתקשר אלי.
Printable View
יש תמונות שלו באתר שלנו תחת הכותרת ''המיוחדים שלנו'' בסוף המוצרים האלה משהו כמו מס' 36. (רכסים זיוודי עילית בע''מ בגוגל )
בזמנו נתנו כאן ייעוץ איך לייצר אותו לבד. מי שרוצה הסבר טלפוני שיתקשר אלי.
אם עידן מעודד את העניין - אז אני אמשיך ביצירת הבאזז לנושא ... :)
חיים - הכוונה בסירטון הייתה להראות על משהו בסיגנון , רק יותר פשוט וזול,
לא בהכרח אותו אחד מהסירטון , גם לי הרגלי עכביש ניראות קצת מיותרות,
רק צריך משהו שיאזן את המיתקן שלא יפול על הצד.
גם כאן - הפירסום של עידן הוא בדיוק על אותו עיקרון , רק ניראה קצת אחרת , גם לדעתי יש שם דברים עודפים ,
והיה נחמד אם זה היה יותר קומפקטי או מתקפל.
גם בשירשור הישן שהעלתי בזמנו , היה צילום של משהו דומה , עוד גירסה קצת שונה.
עדיין לא בניתי את הנ"ל מחוסר זמן , אבל אני מתכנן להגיע לביצוע בקרוב ,
ניראה מה יצא בסוף , גם לי חשוב לחסוך במקום , להגיע לנצילות טובה ולפונקציונליות ...
עידן.. זה בסדר. הרבה מדי אנשים רואים מוצר וחושבים רק על עלויות חומרי הגלם.
מצד שני כשהם הולכים לאכול סטייק במסעדה הם לא מחשבים איך דופקים אותם וכמה עולה 300 גרם תלתן להאכלת פרות.
שורה תחתונה הרבה פעמים נראה מאוד קל לבנות לבד.... אבל בסוף משלמים וקונים מוצר מוגמר שמישהו אחר כבר שבר עליו את הראש. מנסיון.
אסף.
באלמנט של חיים, הוא מציין שהוא מאכסן בתוכו דברים בזמן הנסיעה. אבל באלמנטים האחרים שהוצגו (עידן/אמיר) זה נראה לא ישים. אי לכך, שווה לכל הפחות לחשוב על תכנון של כזה דבר שהוא פריק..
הדבר הזה מפוייח לחלוטין מבפנים. מה אתה יכול לאכסן בו בלי שיתלכלך ומבלי לטנף את הידיים בזמן שאתה מכניס/מוציא דברים?
בדרך לטיול, אני מאכסן כל מיני דברים קטנים גם בתוך הפויקה עצמה. אבל זה מחייב אותי לנקות אותה היטב אחרי הבישול, אחרת אי אפשר לשים בה כלום עד סוף הטיול.
אז כל הדברים האלה נורא נחמדים ומגניבים, אבל גם תופסים מקום ברכב ואין דין ל"ק 75 ענקי כדין ג'ימני.
אפילו בסופה ארוכה אני נתקל לעתים בבעיית מקום איחסון (כי בסופו של דבר אנחנו לא רוצים ערימות של חפצים שיתעופפו ברכב בכל פעם שהוא מצליב על בולדרים או מטפס בעליה או יורד ירידה... אז נשאלת השאלה היא האם באמת נחוצים ו/או שימושיים עד כדי כך שאי אפשר לוותר עליהם.
שמים דברים בשקיות לצורך העניין, חיים נתן גם דוגמה טובה בה הוא למעשה מאכסן את העץ עצמו שמשמש לבערה.
פויקה כפי שאמרת מטונף הרבה יותר במקרה הזה
מבחינת נפח - הדבר הזה מחליף מבער ובלון גז 2.5 קילו לבישולים כבדים, תכלעס. אין טעם לסחוב גם וגם. ואם הוא במקום הבלון, אז הנפחים מסתדרים. המתקן שאמיר קישר אליו מגניב, כל מה שצריך לעשות זה את הרגליים והקרניים מתקפלות/מתפרקות ואז הגודל שלו סביר לגמרי. יש לי שאריות 100X100 וברזל בניין בחצר שפתאום אחרי הסרטון הזה התחילו לדבר אלי בתוך הראש, רתך אותנו... באמא'שך רתך אותנו...
רכס אתה לא מבין - יש קודחים ויש מרתכים, ואלו שמרתכים לא יכולים להסתפק בלקדוח חורים בפח דק שאי אפשר לרתך. ולהיפך אני מניח :rolleyes:
אם אפשר לרתכ פרופיל של גוף שנכנס בפרופיל הארובה אז גם אפשר לצמצם מקום.
השאלה במה אתה מעדיף להתלכלך - פיח שחור או שאריות אוכל שמנוניות....
וגם כששמים הכל בשקיות ניילון, מטנפים את הידיים. לא כיף בכלל. אפילו חאנג'ים כמוני לא אוהבים טינופת על גלגל ההגה - כך שבכל מקרה תצטרך להקדיש לזה תשומת לב, מגבונים, או סתם מים ולא מעט סבון.
לכן אני מוציא את שאריות תבשיל הפויקה (תמיד נשאר קצת, מספיק לחימום במחבת לארוחת צהרים של היום שלמחרת) לתוך קופסת פלסטיק שהולכת לצידנית, ומנקה את הפויקה. מים יש לי בשפע, וגם בקבוקון סבון כלים. תנור עצים לעומת זאת, זה קצת פתטי לנקות....
אבל הפויקה מתחמם על התנור הזה... לא מחליף אותו.
הפטנט פה הוא איכות הלהבה לעומת מדורה רגילה, זה הכל. ובהקשר הזה, מדובר במוצר שיש מצב שמצריך קצת שיפורים בשביל להיות פרקטי.
השאלה היא עד כמה איכות הלהבה טובה יותר משל מדורה רגילה. אבל עם הנסיון הקולינרי של חיים קשה להתמודד....
היתרון גדול שמוזכר בתיאור התנור המונגולי באתר של חיים ושלא דיברנו עליו עד עכשיו - האפשרות לבשל גם במקומות בהם אסור להדליק אש פתוחה.
האמת? במחשבה שנייה נדלקתי על התנור המונגולי הזה.
אני מבשל הרבה בפויקה. אבל לא אוהב את הבלגן, הליכלוך, הריח וגם הסיכון של מדורות - וזה יכול להיות שימושי.
מקדח כוס בגודל מתאים (22 מ"מ... אוי, זה לא נשמע טוב....) כבר יש, ציר פשוט, סגר קפיצי ותרסיס צבע עמיד בחום עולים ביחד כמה עשרות שקלים בודדים, וגם אספקת עצים מתאימים יש. נשאר רק למצוא בלון ריק של גז מזגנים....
יאללה תזדרז... שבוע הבא יש לך טסט על התנור בבקעת הנזירים
תמצא לי בלון גז.... יהיה לי מספיק זמן פנוי לשטויות בביום אויב בשבוע הבא.
דרור, תבוא אלי למפעל,תקבל בלון גז במתנה וכלים לצורך הכנת התנור בתוך שעה - וכל הסדנא לרשותך.
בכל מקום שממלאים גז מזגנים.
הבלון הריק חסר ערך בגמר השימוש.
אגב, ראיתי גם מישהו שמכין מהם אהילים יפים
http://he.aliexpress.com/item/Small-...309408112.html יש גם דברים טובים בחו"ל (סין)
- - - Updated - - -
משלוח חינם פחמן חיצוני תנור עצים , סביבתית ניידת להסקה תנור פיקניק סיר חיצוני נייד נירוסטה ב-מהיר כדי להרתיח : 8 - 10 דקות לרתיחת 34 עוז fl של מים דלק : כוויות מקלות , אצטרובלים ואחר ביומסה גודל ארוז : גובה 18.5 ס מתוך תנורים חיצוני באתר AliExpress.com | Alibaba Group
- - - Updated - - -
המטבח בחוץ עץ תנור נייד תנור תנורי עץ לפיקניק רוח תנור עצים ב-משלוח חינם נייד קל משקל נירוסטה כיריים קמפינג גז עץ מהיר כדי להרתיח : 8 - 10 דקות לרתיחת 34 עוז fl של מים דלק : כוויות מ מתוך תנורים חיצוני באתר AliExpress.com | Alibaba Group
- - - Updated - - -
המניות בארה"ב לארה"ב נייד תנור מחנאות חיצוני קל משקל עץ נירוסטה תנור כיריים פיקניק הקרושה תנור אלכוהול ב- המניות בארה"ב לארה"ב נ מתוך תנורים חיצוני באתר AliExpress.com | Alibaba Group
אם אתה מחליט שאתה כותב משהו לפחות תטרח לתרגם אותו לעברית...
זה וזה נראים נחמד כי הם מתקפלים, אבל זה יותר קטן משמעותית מהמוצר בראש השרשור הזה ואו של רכס
http://www.aliexpress.com/item/Porta...308957858.html
http://www.aliexpress.com/item/Porta...251802624.html
אין בהם את האלמנט הכי חשוב - הארובה
אגב זה מוצר ממש מוצלח :
https://www.youtube.com/watch?v=GzXv1Ra4K6c
https://www.youtube.com/watch?v=GzXv1Ra4K6c
שזה למעשה לקחת את אחד המוצרים שאני העליתי ולהוסיף לו ארובה נשלפת :)