האופנוענים התפקדו דרך כרמל שאמה הכהן.
הוא באמת פעל לטובתם, אבל הוא עצמו כנראה היה ישר מידי ולא ממש שרד בפוליטיקה.
Printable View
האופנוענים התפקדו דרך כרמל שאמה הכהן.
הוא באמת פעל לטובתם, אבל הוא עצמו כנראה היה ישר מידי ולא ממש שרד בפוליטיקה.
http://m.ynet.co.il/Articles/4885676
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
סחטיין עליך מירי.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אם זה יעבור יגיע כל הכבוד לשרה.
בהבט האישי אוכל לספר כי באמצע שנות התשעים כשעסקתי בזמנו של סגן השר מיכה גולדמן, המכשולים הכי גדולים היו החשש של הנוגעים בדבר שהספורט המוטורי יזכה לנתח מתקציבי הטוטו ולכן היו המון עסקנים ששמו לספורט רגליים.
אם בסוף נמרוד גם יצביע ליכוד זה בכלל יהיה חזון העצמות היבשות
אבל זה כנראה כבר מדע בדיוני
ראשית העם בוכה וימשיך לבכות כי זה טבע האדם.
שנית במבחן התוצאה בזמן אמת ביבי הוא פוליטיקאי מעולה , שמרסק כל איש דעאש שחושב לירות על כוחותינו ולאחר מכן מוריד לו את הראש עם 10 טון פצצות, רק כדי שיבין שאנחנו לא משחקים במשחק שלהם.
ביבי , למרות כל מה שאומרים על יחסיו עם העולם, הצליח בזמן מאוד קצר לגייס לטובתנו מטוסי כיבוי ממדינות שונות + שת"פ מסויים עם הראשות הפלסטינית .
הדברים הללו מעידים על ראש ממשלה חזק שלמרות כל ההכפשות נגדו עומד איתן!!
שלא תטעו אני לא אוהב פוליטיקאים ומעולם לא אהבתי אותם או הצבעתי בבחירות אבל בתכלס ביבי הוא האופציה היחידה כרגע.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
וזה קשור לנושא הדיון כי...?? :rolleyes:
אכן קצת גלשתי , אך אני חושב שהגלישה שלי נבעה מכל התגובות של "מירי מזעזעת" "אם יהיה ספורט מוטורי אצביע ליכוד" ועוד כמה יציאות כאלה שאגב הן די מטומטמות בעצמן, אם הליכוד יארגן ספורט מוטורי אז פתאום כן מתאים לכם ל"מכור את המדינה"?!!!
תפסיקו להאמין לכל מה שאתם רואים בטלויזיה לטוב ולרע.
בכל מקרה מירי כזאת מטומטמת ופוסטמה וכאן חכמי הפורום נכנסים לסיפור ומנצלים זאת לטובתנו ודואגים ל"ערבב" את מירי כדי שתארגן לנו את הספורט המוטורי👍
קדימה צאו לעבודה
חכו חכו, אם עד עכשיו היו מאה עסקנים על כל ספורטאי מה לדעתכם יהיה ברגע שיהיה תקציב גדול יותר?
תגידו מה שתגידו,כל שינוי מהמצב העכשיוי יכול להיות רק לטובה...
אני יכול לומר שהופתעתי לטובה באירוע האחרון בבאר מנוחה ,בו לא נכחו שוטרים כלל,סימן טוב לאמון הדדי בין המארגנים למשטרה.כמו כן בשני הארועים האחרונים לא היו שינויים/ביטולים/איחורים,הכל עבד חלק ובאווירה טובה.
אהה עכשיו כשאולי הספורט המוטורי הולך לכיוון חיובי , (וזה אפילו עדין לא קרה) כבר יש לכם תלונות על התקציב .
כל מה שנשאר לעשות בשרשור הזה זה 😨😧😥😓...
אני לא מעוניין להכנס לדיון פוליטי
אבל מעבר לתדמית של האישה הרעה שבנו לה
יש שם אדם טוב לב.
ראיתי כמה דברעם שהיא עשתה מעבר למה "שמפרסמים בחדשות" כאמור בחדשות מחפשים את הרע ולעולם לא יפרסמו על אדם כמה טומב לב כי זה לא מעניין את הישראלים הרכלנים שרק רוצים להגיד בסוף ישעתי שהוא ÷&#&
Sent from my SM-G900F using Tapatalk