גם אני בהמתנה להתבהרות בנושא. מלבד 018 עדיין לא מרגיש שיש פרסום של הספקים האחרים ואווירה של תחרות.
רוצה כמובן להשתדרג מבחינת רוחב הפס וכמובן המחיר. כיום עם 15Mbps, מקבל את העיצה של שמיל ואבדוק עם בזק מהו רוחב הפס המירבי באזור שלי.
ארז גור
Printable View
גם אני בהמתנה להתבהרות בנושא. מלבד 018 עדיין לא מרגיש שיש פרסום של הספקים האחרים ואווירה של תחרות.
רוצה כמובן להשתדרג מבחינת רוחב הפס וכמובן המחיר. כיום עם 15Mbps, מקבל את העיצה של שמיל ואבדוק עם בזק מהו רוחב הפס המירבי באזור שלי.
ארז גור
בכל מקרה, המלצתי - אל תתקשרו להוט. ואם אתם מרגישים חייבים - ממספר חסום ולא לתת להם שום פרטים.
להפטר מהם זה יותר קשה מלהוריד כינים מהומלס.
אסף.
מסתבר שבזק ובזק בינלאומי משתפות פעולה בהכבדת הניוד, עברו 20 יום ועדיין לא נויידתי לבזק בינלאומי (ספק + תשתית) למרות שהובטח שבתוך 14 יום אנוייד, היום דרשתי תשובה חד משמעית ושוב ביקשו ממני לחכות 14 יום נוספים.
את הניוד של מקום אחר לאקספון 018 עשיתי תוך שבוע מיום שביקשתי בלי שום בעייה והגלישה מעולה.
1000000000000000000000000000000+
אני שבוע שעבר עברתי סוף סוף לתשתית בזק (לא היה מעולם כבל מהארון בחוץ לבית),
זאת לאחר שמעל חודשיים אני בהתדיינות עם המחלקה הטכנית של הוט על תקלות ניתוק אינטרנט
שלא פתרו בתשתית שלהם (כול הפארסה מוקלטת מול אנשים טכניים ברמת תשובות של רובוט )
אני עם נטויזין כמעט מיום הקמתה (1996) ולכן בחרתי בחבילה של 89 ש"ח הכוללת
תשתית (בזק) וספק במהירות 40M אין טעם ליותר כי 100M בבזק זה ממש תאורטי ברוב חלקי הארץ.
טלפון גם דרך נטויזין עולה 35 ש"ח ללא הגבלה לניידים ונייחים בארץ.
רענן
רענן, סיימתי עכשיו סאגה של 5 חודשים עם בזק על תשתית בלב.
הם האשימו את כולם עד שנאותו להחליף כבל ראשי ברחוב שהיה מנורב מנקרים.
שלא תצפה לחיים קלים אם יהיו לך תקלות בבזק...
אצלנו בחוצלארץ אין הוט כך שזה אפילו לא דילמה
גם אם הם יהיו הספקי אינטרנט האחרונים ביקום אני לא אהיה לקוח של הוט ושל נטוויז'ן, בייחוד נטוויז'ן.