תגובה: WAZE מדרדרת מיום ליום ! - יש תחליף ? (אפילו בתשלום)
משתמש וייז על בסיס יומי.
עיר ובין עירוני.
ממוצא של 5000 ק״מ בחודש.
לא מכיר בעיות כרוניות או חוזרות.
משתמש IOS על מכשירי אפל IPhone 6, IPhone 5, IPad Air.
פניתי בעבר לשירות של וייז בבקשה להפריד את כבישי האגרה (יש סה״כ 3 בארץ) - מעולם לא זכיתי לתגובה, אפילו שלילית.
פניתי פעם נוספת כי התוכנה לא מוכנה ללמוד כבישים חדשים שאני נוסע בהם על בסיס יומי ומקצרים משמעותית - לא חזרו אליי.
ולבסוף, בבחינה מול תוכנות מקבילות, הוייז יותר ידידותית (על כלל הפיצ׳רים שלה) ויותר יעילה (עדכוני משתמשים).
Sent from my iPhone using Tapatalk
WAZE מדרדרת מיום ליום ! - יש תחליף ? (אפילו בתשלום)
שתי נקודות בשביל לשים את הדיון בפרספקטיבה-
1. בקרוב מאוד יהיה לנו מכוניות ללא נהג. תוכנות הניווט כבר די מכוונות ודי בשלות לקחת מאיתנו את שיקול הדעת ולתת למכשירי הניווט לדבר אחד עם השני.
הנושא הוא רחב מאוד גם מעבר לניווט ולמעשה הוא באז מאוד חזק וחם כרגע בתעשיית ההיטק הבנלאומית.
מי שזה מעניין אותו שיחפש תחת internet of things -
IOT
2. וייז, כמצופה מתוכנה שמתפתחת לפי ובשיתוף קהילה בנלאומית תוססת, מחזיקה פורום פעיל שבו כל אחד יכול להעלות להצבעה רעיונות לשינוי.
פיצ׳רים שזוכים לרייטינג גבוהה לרוב מיושמים בתוכנה.
זה גם מאפשר למתלוננים להבין אם יש להם שותפים לתחושה או שהם מיעוט מבוטל.
אז במקום לקטר כאן אפשר לבדוק בפורום שלהם אם מישהו פתח נושא ולהצטרף ואפילו להמליץ לחברים להצביע שם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
שתי נקודות בשביל לשים את הדיון בפרספקטיבה-
1. בקרוב מאוד יהיה לנו מכוניות ללא נהג. תוכנות הניווט כבר די מכוונות ודי בשלות לקחת מאיתנו את שיקול הדעת ולתת למכשירי הניווט לדבר אחד עם השני.
הנושא הוא רחב מאוד גם מעבר לניווט ולמעשה הוא באז מאוד חזק וחם כרגע בתעשיית ההיטק הבנלאומית.
מי שזה מעניין אותו שיחפש תחת internet of things -
IOT
2. וייז, כמצופה מתוכנה שמתפתחת לפי ובשיתוף קהילה בנלאומית תוססת, מחזיקה פורום פעיל שבו כל אחד יכול להעלות להצבעה רעיונות לשינוי.
פיצ׳רים שזוכים לרייטינג גבוהה לרוב מיושמים בתוכנה.
זה גם מאפשר למתלוננים להבין אם יש להם שותפים לתחושה או שהם מיעוט מבוטל.
אז במקום לקטר כאן אפשר לבדוק בפורום שלהם אם מישהו פתח נושא ולהצטרף ואפילו להמליץ לחברים להצביע שם
פחחחחח...
לא מספיק יצרתי לעצמי שונאים פה, אני צריך גם בפורומים של ווייז...
שתשאר תוכנה בינונית, בלי הרעיונות הגאוניים שלי, ושיעזבו אותי בשקט..
ממש עכשיו חזרתי מעיר סמוכה..RIVERSIDE.
בעקבות הדיון פה, נסעתי לפי הווייז... האפפ הגולם הזה תקע אותי בפקק ענק בגלל תאונה (שידע עליה ולפי התוכנה, המוני משתמשי וויז חברו איתי לפקק) וכל כמה דקות שאל אותי אם אני בפקק או סתם עצרתי בכביש המהיר..
אחרי שעברתי את התאונה, הוא נזכר להוציא אותי לדרכים צדדיות והציע לנסוע דרך כל מיני שכונות שינה... סרבתי בתקיפות (!!) ונשארתי על ה-295, עד היציאה הרגילה שלי ומשם הביתה - נסיעה חלקה לגמרי והקדמתי את לוחות הזמנים שלו ב15 דקות!!
נו, עכשיו תגיד לי שזה בגלל האנדרואיד..
ורכב ללא נהג...
כן, בטח. מחר.
יש לך אמון בלתי מסוייג באופי האנושי... אפילו טייס אוטומטי, לקח מליון שנה להכניס, אז אתה מדבר על רכב ללא נהג... בכבישים.. בקרוב..
תמשיך לחלום.
למעשה מה שאתה טוען זה שהוויז ממש חרא של תוכנה והיא בעיקר טועה ומובילה אותך בדרכים לא מוצלחות להבדיל מתוכנות אחרות?
תסביר לי איך יש לה כל כך הרבה משתמשים נאמנים סביב העולם ואיך גוגל הטפשים שמו עליה סכום כל כך גדול?!
אני חייב לומר לך שהטענות שלך נשמעות לא אמינות הפעם אפילו יותר מהטענות על האנדרואיד....
שוב, שלא ישתמע שאני חושב שהיא מטשלמת וחסרת טעויות אבל היא ללא ספק תוכנת הניווט המוצלחת ביותר שיש.
אני רק אשים את זה פה...
http://www.techtimes.com/articles/37...-is-better.htm
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yscheiner
פניתי פעם נוספת כי התוכנה לא מוכנה ללמוד כבישים חדשים שאני נוסע בהם על בסיס יומי ומקצרים משמעותית - לא חזרו אליי.
ולבסוף, בבחינה מול תוכנות מקבילות, הוייז יותר ידידותית (על כלל הפיצ׳רים שלה) ויותר יעילה (עדכוני משתמשים).
Sent from my iPhone using Tapatalk
שיינר, התוכנה לומדת דרכים חדשות, אם רק תגדיר לה ללמוד, לימדתי אותה רחובות חדשים בעבר (לפני כ-3 שנים), שגם הופיעו אחר כך לכולם.
צריל לדעת איך עושים זאת.
מצד שני, יש מקום אחד שלא הצלחתי ללמד, אבל ברור לי למה - כי יש שם שער שסגור לכולם ופתוח רק לתושבי הכפר. כיוון שזה סגור לכל היתר - היא לא מוכנה ללמוד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
מצד שני, יש מקום אחד שלא הצלחתי ללמד, אבל ברור לי למה - כי יש שם שער שסגור לכולם ופתוח רק לתושבי הכפר. כיוון שזה סגור לכל היתר - היא לא מוכנה ללמוד.
גם אצלנו יש שערים לתושבים,
כל הנסיונות דרך הפורום של וויז לא צלחו להוספת "דרך פרטית"
למרות שבארה"ב קהל יעד גדול יותר יש הרבה דרכים פרטיות
לי בתור אחד שידוע בכישורי הניווט שלו הוויז הוא ממש הצלה.
ברוב המוחלט של הזמן הוויז יודע את מה שהוא עושה ובוודאי טוב יותר מתוכנת נאב אנד גו שהשתמשתי בה דרך פאלפון ועוד בתשלום.
הוויז לא מנתבת לכבישי אגרה. היא מנתבת למסלול המינימלי שהיא חישבה. אם הגדרתם שהאופטימום שלכם זה זמן, אתם תנותבו למסלול המהיר ביותר. ואם הגדרת שהאופטימום שלכם זה מרחק, תנותבו לקצר ביותר.
מי שמתקמצן על כבישי האגרה יכול לבטל אותם בהגדרות הניווט שלו.
ובעניין כל הפיצ'רים השוליים למינייהם,
תכנת ניווט אמורה להביא אותכם מנקודה א לנקודה ב . כל שאר הקישקושים הם בגדר תוספת ולא תמיד רצוייה.
אני אישית הגדרתי שלא יוצגו לי שאר משתמשי הוויז (ממש מצליח לראות את הנתיב), "פטפטת", נקודות בונוס וכו'. סתם ליכלוך על המסך.
לייקים, מייקים, שליחת מיקומים ושאר ירקות לא רק שמיותר אלא אף גורע מתשומת הלב ומסוכן. המצחיק הוא שעל השטויות האלה נמדדת תכנת ניווט.
הנייד הסלולרי שלכם הוא לא מצלמה ולא נגן MP הוא קודם כל טלפון.
כשבעתיד הוייז ילמד גם להכין קפה, בטח יקטלו אותו שהוא לא מספיק איכותי כמו בסטארבקס.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ukiuki
לי בתור אחד שידוע בכישורי הניווט שלו הוויז הוא ממש הצלה.
ברוב המוחלט של הזמן הוויז יודע את מה שהוא עושה ובוודאי טוב יותר מתוכנת נאב אנד גו שהשתמשתי בה דרך פאלפון ועוד בתשלום.
קצת פרדוקס ! לא ?
אם אתה לא יודע לנווט והוויז הצלה בשבלך (כדבריך),
אז איך אתה יודע שהוויז מנווטת אותך יעיל ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ukiuki
הוויז לא מנתבת לכבישי אגרה. היא מנתבת למסלול המינימלי שהיא חישבה. אם הגדרתם שהאופטימום שלכם זה זמן, אתם תנותבו למסלול המהיר ביותר. ואם הגדרת שהאופטימום שלכם זה מרחק, תנותבו לקצר ביותר.
מי שמתקמצן על כבישי האגרה יכול לבטל אותם בהגדרות הניווט שלו.
כמעט כמו ציטוט מאתר החברה ....
בכלל,
המצחיק הוא שבדרכים שאנו מכירים היטב וגם את העומסים שבהם לאותה שעה,
רובנו מזהים אלגוריתם לא חכם בקביעת הנתיב ע"י התוכנה.
אז מה זה אומר על דרכים שאנחנו לא מכירים ?
או שפשוט באי הידיעה אנחנו מודים שבכלל יש אופציה להביא אותנו למחוז חפצנו ...
מעניין מה דעתם של אותם אלו שאלוגרתם של התוכנה ניווט אותם לאיילון שהיה חסום עקב הצפת גשמים לפני שנתיים ....
(האלוגריתם זיהה כביש ריק כמו כביש בבני ברק ביום כיפור :D )
אגב,
אין תחליף למוח האנושי !
ממליץ להכיר נקודות ציון חשובות בדרך ליעד (בין עירוני) ולא להסתמך על התוכנה בלבד.
אחרת אפשר לבקר במנגנוני הביטחון הפלשתנאים (במקרה הטוב), כן זה קרה !
או לנהוג כמו זומבי כשהתוכנה קורסת או "מחפשת" לווינים.
רענן
רענן, אתה ממש לא הרוב...
הרוב הם משתמשים מרוצים שמצביעים כל יום בשימוש בתוכנה. אם הרוב היו מסכימים לדעתך אז התוכנה היתה מיותמת.
תרשה לי לנחש שגוגל השקיעו את הכסף בשני דברים-
אלוגריתם מוצלח
קהילת משתמשים נאמנה שמשדרת לשרתי וויז מידע מהדרך. כיום גוגל מאפס משתמשת במידע שמשדרים משתמשי וויז גם אצלה אבל עדיין לא מוצלח כמו וויז.
לגבי כבישי אגרה-
בישראל 3 מפעילים שונים של כבישי אגרה ( שש מנהרות הכרמל והכניסה לתל אביב).
האפליקציה מאפשרת לך סלקציה גינרית בין כבישי אגרה כן/לא.
כשגרתי בכפר אחים ועבדתי בלב תל אביב היה לי מנוי ב 6 אבל לא בנתיב המהיר לתל אביב והתוכנה לא יודעת לחשב זמן נסיעה עם שימוש רק בכביש שש.
נכון שזה קצת מתסכל אבל הלו, זו התוכנה היחידה שיודעת לחשב זמן הגעה בהתחשב בעומסי התנועה וברוב הפעמים נותנת לך זמן הגעה משוער מדוייק להפליא.
במשך השנים פגשתי בחירת מסלולים מוזרה (ממש מעט) אבל לחיצת דיווח על תקלה באפליקציה דאגה שזה יסתדר תוך זמן לא ארוך.
בנוסף, בוא לא נשכח שבזכות וויז הפסקנו לשלם המון כסף על תוכנות ניווט שפעם עלו המוון כסף.
נחמד לקטר אבל למה להפוך את הבכיינות למקצוע אולימפי?
6 קבצים מצורפים
בשביל להראות לך חד משמעית כמה אתה מיעוט בדיעה שלילית על האפליקציה, מצ״ב חוות דעת של משתמשים בתוכנות הנפוצות ( אתוך חנות האפליקציות של אפל)
קובץ מצורף 98636
קובץ מצורף 98637
קובץ מצורף 98638
קובץ מצורף 98639
קובץ מצורף 98640
קובץ מצורף 98641
( האי גו התחתונה זו הגירסה בתשלום)
בעז, אתה צודק !
אני לא הרוב, אתה יודע מה, אני גם לא רוצה להיות בהרבה מקרים חלק מהרוב ....
לעצם העניין, אם תטרח ותקרא הכותרת, תראה שאני שואל אם קיימת תוכנה טובה יותר
וגם מוכן לשלם עליה (וזה כשלעצמו הישג רציני מחצי תימני .... :D )
בכלל, אין ארוחות חינם !
התוכנה חינמית על חשבון הפרטיות שלך
הם לא ארגון פילנתרופי בוודאות !
בקשר למוטיבציית יתר להפנות לכבישי אגרה,
בדקתי ומדדתי בעצמי מספר פעמים וזה הרושם שיש לי.
מעניין שגם כשהזמן שווה למסלול שאינו בכביש אגרה (שגם ארוך יותר במרחק),
התוכנה בכל מקרה ממקמת בעדיפות ראשונה (שגם מופעלת אוטומטית לאחר מספר שניות)
את כביש האגרה .....
יתרה מכך, לעיתים רבות כשאתה בוחר אלטרנטיבה אחרת (מס' 2 או 3)
בהמשך הנסיעה התוכנה שוב מנסה "להחזיר" אותך לכביש האהוד עליה ....
לעיתים עד לרמת גיחוך שאתה כבר אוטוטו הגעת ליעד אבל התוכנה מנסה להחזיר אותך לאחור.
לא מאמין, תנסה !
אגב, בפונקציה פשוטה של הגדרה יכלו להוסיף שהמשתמש
יבחר X דקות שהוא מוכן לאחר ולא לנסוע בכביש אגרה.
רענן
גם מערכות ההפעלה שלנו פוגעות לנו בפרטיות. דה פאקטו כבר אין מושג כזה פרטיות בעולם המודרני... לא חשוב אם וכמה שילמת.
לגבי הבאגים שאתה מתאר, לא מוכר לי והנסיון שלי לימד אותי שכשלא סמכתי על וויז חטפתי פקק גדול למעו פעם אחת בפסח שעלינו בשתי מכוניות על שד צפונה למושב ופקקים מלאו את הארץ.
אישתי עם אנדרואיד ואני כם ios.
באופן מפתיע הוא פיצל אותנו והוציא אותה דרך באקה אל גרביה לכיוון פרדס חנה זיכרון יוקנעם.
שנינו באותו המקום והשוני רק בטלפונים.
היא הגיע חצי שעה אחרי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
פעם אחת בפסח שעלינו בשתי מכוניות על שד צפונה למושב ופקקים מלאו את הארץ.
אישתי עם אנדרואיד ואני כם ios.
באופן מפתיע הוא פיצל אותנו והוציא אותה דרך באקה אל גרביה לכיוון פרדס חנה זיכרון יוקנעם.
שנינו באותו המקום והשוני רק בטלפונים.
היא הגיע חצי שעה אחרי
ואם תחשוב על זה בשנית ,
אני גם תהיתי בעבר בנושא האם וויז משקף מצב או גם מייצר מצב ?
בוא נזרום עם דוגמה,
נניח שאתה באזור נתניה וכביש 6 עוד לא נסלל ואתה מעוניין להגיע לחדרה.
במידה וכביש 2 עמוס, האלוגריתם אמור להפנות לכביש 4 .
אבל אם יפנה את כולם לכביש 4 , כביש 4 יהיה פקוק וכביש 2 יתרוקן ....
אז אני מניח שמי שכתב את האלוגריתם גם חשב על מצב זה והוא אולי "מקריב" אחוז
מסויים מהמשתמשים להיכנס לפקק הראשוני .
אולי זה גם מסביר את חוסר האחידות ופעמים מסויימים שאתה מרגיש שוויז
דוחף אותך לדרך לא הגיונית .
שוב, את זה אתה יכול לראות/לדעת אם שני רכבים נוסעים לאותו הכיוון .
או דרך שאתה מכיר היטב ואת התנהגות העומסים לאותם זמנים.
רענן
בועז, אני לא יודע מה הרוב חושב וגם לא אכפת לי.
אני יודע חד משמעית שבחצי שנה - שנה האחרונה הוויז התחרפן.
שולח למסלולים לא הגיוניים.
רק דוגמה, אומר לך לפנות ימינה לנסוע 5 ק"מ, להתפרסס ולחזור לאותה צומת בדיוק, במקום פשוט לפנות שמאלה - ולא, לא מדובר בצמתים שאין בהן שמאלה.
דוגמא נוספת, מסמן עומס תנועה בנתיב ההפוך לעומס האמיתי.
עם קליטת לווינים ורשת אין לי בעיות (אנדרואיד).
אני לא מכיר תכנות אחרות שיודעות להשתמש בזמן אמת בנתונים ממשתמשים אחרים אבל הוויז התחרפן לגמרי (וגוגל מבקש יותר מדי בקשות לגבי המיקום שלי בנווטן שלו). אז העובדה שאנשים מעדיפים את הוויז על פני תכנות אחרות לא הופך את כל מי שכתב כאן לטועה (ועובדה שברנרד הוא לא היחיד).
אה, ולשם הגילוי הנאות, אני נמצא הרבה על הכבישים, בהרבה ימים מדובר בכמה מאות ק"מ ליום.
רענן, התוכנה לומדת בכל רגע נתון את מצב התנועה במסלול שלך. ברגע שנקודת האיזון תתהפך ואתה מןגדר עם מסלול מהיר אז ההפניה תשתנה. לא מסובך מדי...
אני שם לב שהמתלוננים כולם עם אנדרואיד.
מעלה מחשבות...
בכל מקרה תדווחו בלחיצה קלה בממשק על התקלות.
יש מישהו שמתקן אותן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
בועז, אני לא יודע מה הרוב חושב וגם לא אכפת לי.
אני יודע חד משמעית שבחצי שנה - שנה האחרונה הוויז התחרפן.
שולח למסלולים לא הגיוניים.
רק דוגמה, אומר לך לפנות ימינה לנסוע 5 ק"מ, להתפרסס ולחזור לאותה צומת בדיוק, במקום פשוט לפנות שמאלה - ולא, לא מדובר בצמתים שאין בהן שמאלה.
דוגמא נוספת, מסמן עומס תנועה בנתיב ההפוך לעומס האמיתי.
עם קליטת לווינים ורשת אין לי בעיות (אנדרואיד).
אני לא מכיר תכנות אחרות שיודעות להשתמש בזמן אמת בנתונים ממשתמשים אחרים אבל הוויז התחרפן לגמרי (וגוגל מבקש יותר מדי בקשות לגבי המיקום שלי בנווטן שלו). אז העובדה שאנשים מעדיפים את הוויז על פני תכנות אחרות לא הופך את כל מי שכתב כאן לטועה (ועובדה שברנרד הוא לא היחיד).
אה, ולשם הגילוי הנאות, אני נמצא הרבה על הכבישים, בהרבה ימים מדובר בכמה מאות ק"מ ליום.
הו. תודה. באמת.
כבר חשבתי ששוב בועז יהפוך את זה ל"ברנרד נגד העולם השפוי"...
כרגיל יש לך, בועז, נטייה לברור את המלל ולפרש אותו כפי שנוח לך.
אני לא אמרתי שזו תוכנה גרועה וגם לא שהיא הכי גרועה - ציינתי את המגרעות/תקלות ואפילו הזכרתי כמהפעמים שצדקה ובגדול..
זה שזה "הכי טוב שיש" עדיין לא מונע הצבעה על תקלות/טעויות/דפקטים.
כשאני בארץ, אני באמת רק עם ווייז (בעיקר בגלל המצלמות) אבל כשאני פה, בארה"ב, התוכנה המועדפת עלי היא של גוגל (גם הקול של הבחורה שאמרת לי מה לעשות, נעים יותר בגוגל... נחמדה כזו).
גם בגוגל יש "עידכוני תנועה" ואפילו מדוייקים מאוד (מאוד.. לפחות פה) ותוך כדי הניווט, מוצגות על המסך האלטרנטיבות וכמה זמן נסיעה הן חוסכות/מבזבזות (יש מין בועה קטנה לכל פנייה רלוונטית, עם תוספת הזמן שהיא גורמת) והמפות/גרפיקה טובה יותר ובכלל, בדרך כלל אני על אופציית ה"לווין" ורואה תצלום אויר של כל הדרך/האיזור וקל לזהות את המחלפים (ופה, במיוחד מול מנהטן, קל מאוד לצאת באחד לא נכון) - ככה זה כשיש לך כוח עיבוד גדול... ולא אייפון:cool:.
בווייז, בעיקר, אני משתמש בגלל הדיווחים (גם משטרה) וגם מתוך הרגל מהארץ (כשהגוגל לא עבדה כ"כ).
בד"כ, אני "קופץ" מתוכנה לתוכנה... כדי לבדוק.
על אף אחת אני לא סומך לגמרי... לצערי.
וגוגל... בדיוק כמו אפל ומיקרוסופט - לפעמים קונה משהו כדי "להרוג" את התחרות או לגזור ולהשתמש בפטנטים או בפיצ'רים מסיימים או במסד הנתונים/היידע או במאגר המשתמשים..
לא אומר שזה המקרה, אבל...
וה"הוכחה" שלך לגבי "למה כל כך הרבה משתמשים... נו באמת, בועז...
יש פה שירשור שכן, שאיזה בחורצ'ק "מטעם", אומר על חברת "שמן נחשים" שהחברה מוכרת יפה מאוד במשך למעלה מעשרים שנה... עושה מליונים - אז?
ואני לא משווה את ווייז לשמן נחשים, חלילה... רק שם בפרופורציות את האמירה הזו שלך..
- - - Updated - - -
ומתלוננים בעלי האנדרואיד משום שלהם יש ערך (גדול יותר) לעצמם וממה שהם מקבלים - אייפון/אפל... מסתדרים עם מה שיש... הרי מישהו כבר קבע להם שזה.."בסדר גמור כמות שזה"...:rolleyes:
ברנרדרואיד, איזה כח עיבוד?!?
הכול בענן- העיבוד על השרתים שלהם והמכשיר הוא רק תצוגה...
עזוב, נו, אתם סובלים מהאנדרואיד ומחפשים את הלירה תחת הפנס הלא נכון [emoji23]
משתמש קבוע בוויז על אייפון 5S ומרוצה מאוד.
לא שאין גליצ'ים פה ושם (בערב פסח השרת שלהם קרס כניראה, ורצוי להפעיל טיפה שיקול דעת בבחירת המסלול) אבל בסה"כ אחלה בחלה ונותן שקט נפשי ממלכודות מהירות למיניהן וסיכוני כביש אחרים.
מה שכן אני לא משתמש בפונקציות 'החברתיות'.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
ברנרדרואיד, איזה כח עיבוד?!?
הכול בענן- העיבוד על השרתים שלהם והמכשיר הוא רק תצוגה...
עזוב, נו, אתם סובלים מהאנדרואיד ומחפשים את הלירה תחת הפנס הלא נכון [emoji23]
וואללה, לפעמים אתה מפתיע אותי בועז.
על מנת לטעון, בכל שנייה נתונה, תמונת לוויין ועוד להזיז אותה לפני הניווט, זה מצריך כרטיס גרפי חזק ומעבד חזק... מה הקשר לענן?
חוץ מזה, שהתוכנה רצה בחלון אחד ובחלון שני, לידו ובמקביל, רצות עוד תוכנות/אפפס, כמו YUOTUBE או וואטס-אפ או כל דבר אחר...
נסה לעשות את זה עם אייפון..
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
משתמש קבוע בוויז על אייפון 5S ומרוצה מאוד.
לא שאין גליצ'ים פה ושם (בערב פסח השרת שלהם קרס כניראה, ורצוי להפעיל טיפה שיקול דעת בבחירת המסלול) אבל בסה"כ אחלה בחלה ונותן שקט נפשי ממלכודות מהירות למיניהן וסיכוני כביש אחרים.
מה שכן אני לא משתמש בפונקציות 'החברתיות'.
נו, על זה מדברים. על הגליצ'ים.
לא אומרים שהכל שחור ולא אומרים שאף פעם לא עובד טוב... יש גליצ'ים, כמו בכל דבר, ובחודשים האחרונים... הרבה יותר מבעבר..
את התמונה ״המסובכת״ הזו מריץ באותה הרמה גם מכשיר שלושה דורות אחורה...
אני לא צריך גם יוטיוב ושום אפליקציה נוספת כשאני נוהג אבל מי שרוצה לנגן באייפון החל מגרסת ios7 יואיוב ברקע להפעלת אפפ נוספת יכול לעשות זאת בקלות.
חפש בגוגל ותמצא כיצד...
זו לא היתה מעולם בעיית חומרה אלא הגבלת מערכת הפעלה שנעשתה במכוון על ידי אפל.
המשך הוויכוח די מיותר כי הטענות המרכזיות שלך הופרכו