מוני, היכולת שלך להחליט אם לתקן או לדחות, היא זו (בין היתר) שמקנה לך את הבטחון להחליט לצאת לטייל חרף תקלות אלו ואחרות.
Printable View
מוני, היכולת שלך להחליט אם לתקן או לדחות, היא זו (בין היתר) שמקנה לך את הבטחון להחליט לצאת לטייל חרף תקלות אלו ואחרות.
מסכים איתך. אני יודע למשל שהרעש של הצלצול שאני שומע לפעמים מגיע מהאלטרנטור אז אני כרגע לא רץ להחליף אותו אבל אני יודע "שזה שם". ומבחינתי זה עניין של זמן עד שהוא יוחלף. זה מין פרפקציוניזם שכזה שיש ללא מעט אנשים בהקשר של הרכב שלהם אגב ולאו דווקא ג'יפאים. לפעמים אני מקנא באנשים שהג'יפ שלהם כולו מקרקש ודפוק וזה לא מזיז להם את הקצה.
תכיר לי אנשים כאלה, כי אני עוד לא ראיתי!
לכולם זה מפריע ויש סדרי עדיפויות, תשאל את עצמך אם אותם האנשים האלה היו מיליונרים, האוטו שלהם היה מקרקש ודפוק?
מצד שני אם אין את היכולת לעשות הכל ועכשיו אז מטפלים בדברים הקריטיים קודם, בדיוק כמו שאתה עושה עכשיו עם האלטרנטור
עמית
אתה לא מכיר אנשים שמוציאים את כל המשכורת שלהם על הרכב? אני מכיר שניים כאלה. ועשירים הם לא. ברור שזה עניין של סדרי עדיפויות ויש אנשים שתיקון/שיפור הרכב שלהם הוא לעולם בעדיפות עליונה. וזה ממש לא פונקציה של כסף אתה יכול לראות מליין בשטח עם היילקס 97 דפוקה ואם תרצה אני יכול להכיר לך מישהו עם סיאט ליאון טורבו שמרוויח 6000 שח בחודש.
לגבי ההילקס, מה המצב המכאני שלה?
עמית
סביר. לא יותר. היא משמשת בתור תחביב סופ"ש. אין ספק שאם הוא היה רוצה היא הייתה אחרת וזו בדיוק הנקודה שלי - זה לא פונקציה של כסף זו פונקציה של השקפה.
הבנתי, נחמד
אולי אפשר ללמוד ממנו משהו..
החוכמה היא גם לדעת מה לדחות, יש המון דברים שטיפול מנע יהיה זול הרבה יותר מאשר להתמודד עם הבעיה מאוחר יותר (כמו החלפת צלבים)
ויש דברים שזה לא משנה, הטיפול עכשיו ואחרי זה יעלה אותו דבר ולא יגרום לנזקים גדולים יותר או גדולים בהרבה- אז מושכים (לדוגמא החלפת שמן בדיפרנציאל ועם השמן יצאה לה איזו שן..)
עמית