חיים, רק את ה75 היפייפה שלך....היחידי שראיתי עם גג מצופה בדיקט...ובטעות כבונוס גם את הנזילות והטיפטופים....אבל לא נורא, מתבקש ברכב קשיש. אם אתה מחשיב את ה 75 שלך כסוד מסחרי מוכן להבטיחך שאמחק את התמונה לצמיתות.
Printable View
חיים, רק את ה75 היפייפה שלך....היחידי שראיתי עם גג מצופה בדיקט...ובטעות כבונוס גם את הנזילות והטיפטופים....אבל לא נורא, מתבקש ברכב קשיש. אם אתה מחשיב את ה 75 שלך כסוד מסחרי מוכן להבטיחך שאמחק את התמונה לצמיתות.
חיים,
תראה איך אתה נקבע את הידית למעלה או הצידה בנסיעה.
מה הבעיה שהידית למטה ?
לא אמרת איך זה נראה. את דעתך אני מחשיב.
לדעתי מדובר במיקום גרוע. עדיף להתקין רסיבר 2", לחבר למלחציים פרופיל מרובע 50/50 בריא כך שניתן יהיה לחבר את המלחציים לרסיבר במרחק כזה שיוותר מספיק מקום לעבוד בנוחות עם המלחציים.
חוצמזה, השילוב של האדום עם הנירוסטה נראה מגניב, נראה כלקוח ממטבח אופנתי.
אני הייתי שם מטחנת בשר ידנית במקום המלחציים.
הרבה יותר יפה וגם הרבה יותר פרקטי בשטח
קובץ מצורף 98982
ואם הייתי מוצא כזה בכלל הייתי מאושר ( מי מזהה למה משמש?)
* תושבי כפר יהושע מנועים מלענות!
קובץ מצורף 98983
חיים - דורון הציע לקבע למעלה או הצידה ,
מכיוון שהידית כשהיא למטה , תפגע מתישהו באיזה סלע או דופן של הר ותתעקם.
ואני חייב לציין - באמת מגניב , מוסיף להילה הכללית , גם אם לא משתמשים בזה כל כך ...
אלה מלחציים מסתובבות. ניראה אולי נסובב אותן לאחד הצדדים.
היות ואנחנו לא ג'יפאי מקלדת ,יתכן וההצעות שלכם נכונות.
אמנם למעט אתה ועוד כמה יחידי סגולה, אנחנו ההדיוטות ג׳יפאי מקלדת אבל עם יד על הלב - אם עד היום לא היה לך הצורך במלחציים אדומים, למה שיהיה לך בעתיד?
קליבה פשוטה ו/או ראצ׳ט בריא יחסכו לך את המשקולת המרעישה והכבדה הזו ברכב, לא?
ותהיה כנה עם התשובה...
זה לא שאתה מסגריה ניידת או אינסטלטור שצריך שולחן עבודה נייד או מסיבי איתך בכל מקום
בועז , הייתי בכמה טיולים שטוב שהיה מלחציים בהישג יד (ישור מוט הגה של lr) ...
בועז, המלחציים בכלל ליופי ,והם כלל לא לשימוש - חוץ מלפצח פיסטוקים אם יהיו לי,ובאותה הזדמנות גם להראות שיש לי גדול מה שעוד לא הראיתי כאן......
אם הם ליופי אז קבל חיזוק חיובי, נראה מעולה. שלוף את מוט הסגירה כדי שלא תפגע בזווית גישה ובא לציון גואל.
חיים, אם זה ליופי אז תתחדש (למרות שבעבר החזקתי דעה מאוד מגובשת על כל מני עירוניים, שהיו מגיעים אלינו עם ציוד דנדש בשווי עשרות אלפי שקלים שמעולם לא נעשה בו שימוש, רק בשביל הפוזה..;-))
אם מעניין מישהו הצד הפרקטי, הרי שמנסיון רב עם טנדר עם מלחציים, מיקום כזה הוא מאד מגביל ויש המון מצבים בהם לא ניתן לעשות שימוש בהם אם הם לא רחוקים מהגוף.
[QUOTE=boaz avrahami;639725]אני הייתי שם מטחנת בשר ידנית במקום המלחציים.
הרבה יותר יפה וגם הרבה יותר פרקטי בשטח
מטחנת בשר אדומה על הפגוש הקדמי נראה לי הרבה יותר שימושי, מגניב ומקורי בעליל.
לדעתי אם תשים אותם על הפגוש האחורי זה יהיה יותר יפה. מקדימה תשים את הליבר שלך.
ליבר היה לי ביונימוג,היום אני עם שני ג'קים 10 טון כל אחד,שעם מעט סבלנות נותנים תשובה לכל מצב.
הפגוש האחורי משמש כשולחן נירוסטה ענק בעת הבישול והצבת מלחציים עליו תקלקל את השולחן ותמנע את פתיחת הדלתות ב- 180 מעלות.
בשביל כל פיסטוק סורר תלך מסביב לאוטו?
את האמת, אתה מתבאס מהחורים שישארו לך בפגוש הקדמי?
קשה לך להודות שקדחת לפני שחשבת [emoji12]
אפרופו מלחציים אדומות, מהנדסי-זיווד וג'יפאי מקלדת:
מתמטיקאי, פיזיקאי ומהנדס נדרשים לחשב את נפחו של כדור אדום.
הפיזיקאי משקע את הכדור בתוך דלי, אוסף את המים שנוזלים לצלחת, שוקל אותה במאזניים אנליטיות, וכמו ארכימדס, קובע שנפח הכדור הוא כנפח המים שנדחקו מהדלי.
המתמטיקאי מודיע שנפח הכדור הוא קוטר הכדור בשלישית, כפול פיא, כפול שתיים חלקי שלוש ושמישהו אחרי ימדוד את הקוטר אם זה באמת מעניין.
והמהנדס?
פותח את קטלוג הכדורים האדומים...