תגובה: האדום הזה של מישהו כאן?
תרבות הפייסבוק. להקיא.
"כלום לא קרה". זה נכון.
חוץ מלמשל - הלבנת פניו של אדם ברבים.
אז אחד "חנה כמו זין" (כי כל אלה שחנו מלפניו ומאחוריו חנו ככה מי יודע כמה ימים ולא היתה לו ברירה, אלא שלאותו "זין" יש ג'יפ גדול ואדום שבולט לעין וזה כבר נורא צורם לכל מיני נשמות טובות... וכל מי שיש לו רכב שטח קצת יותר גדול מג'ימני או ויטארה וחונה ברחוב או בחניות ציבוריות/משותפות, מכיר טוב מאוד את הנשמות הטובות האלה).
השני "נהג מניאק שלא מתחשב" (כי כל האחרים תועים כמו מסוממים על הכביש/מסמסים בנהיגה ובטוחים שהכל מגיע להם וחוץ מזה, ג'יפ גדול וגבוה ומפחיד ומזהם ומרעיש מעורר מיד את בלוטות האנטגוניזם של הנשמות הטובות)
והשלישי - הגרוע מכולם, כבר בכלל אידיוט שימושי. יש לו זמן פנוי ותחושת שליחות ורצון יוקד לתיקון עולם, וחוץ מהפירסום בפייסבוק הוא עלול גם לרוץ למשטרה או לעירייה ולהתלונן. נניח, רק נניח שהוא ימצא שם אוזן קשבת אצל שוטר/פקיד משועמם כזה או אחר - והופ - הנה הוא פגע בבנאדם. סתם. ככה. כי המניאק ההוא נוהג בג'יפ גדול ואדום וגם סתם ככה כי בא לו.
ומי שחושב שאני מגזים - במקרה הזה כבר לא מדברים על שיימינג בפח אשפה כמו פייסבוק אלא על קנסות אמיתיים. מספיק שאותה נשמה טובה וצרת עין היא גם "נאמן ניקיון" או כל תואר מטומטם אחר שהרשעויות מעניקות למלשינים ולשאר אידיוטים שימושיים שמתנדבים לסייע להן להתעלל בציבור - אחד כזה שמקנא באלה שיש להם ג'יפ גדול ואדום או שנדמה לו שחתכתם אותו בכביש או שסתם לדעתו "חניתם כמו זין" ולא בין הסימונים הקדושים, יכול גם להדביק לכם עבירה נוראית של השלכת בדל סיגריה למשל.
ואז תקבלו הביתה דו"ח עסיסי של כמה מאות שקלים. ואם אתם לא מאמינים לי, תבדקו. זה אמיתי.
ועדיין לא אישרת לי חבורת...
כתבתי תגובת מחאה כלשהי אבל החלטתי להרגע ולמחוק. עמכם הסליחה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
יש בעיה אמיתית.
לא עם זה שכל דביל פותח דף פייסבוק ובו הוא מזמין אנשים "להעלות תמונות של גברים שיושבים בפיסוק באוטובוס" או תמונות של "עברייני תנועה ללא משפט", או של "חניתי כמו זין".
לא זאת הבעיה.
הבעיה היא שיש יותר מדי אנשים שמתייחסים לזה.
מיותר.
לפני כמה ימים נסעתי במסלול השמאלי, במקום שבו שני מסלולים משתלבים יחד. אותתתי, ראיתי שיש מקום, והתחלתי לזוז ימינה. זאת במכונית שמאחורי צפרה כמו משוגעת ועשתה עם האורות, נבהלה כנראה. מסכנה, היתה עסוקה בדיוק בכתיבה בנייד. נתתי לה לעבור והשתלבתי מאחוריה. עד הרמזור הבא היא צילמה את לוחית הרישוי של האוטו שלי, בטח בשביל להעלות לדף הפייסבוק "נהגים מנייאקים שלא מתחשבים בזה שאני כותבת הודעה ומצפים שאני אראה מה קורה בכביש" או משהו כזה.
בתגובה צילמתי אותה והעליתי לדף "נהגים שמצלמים נהגים אחרים בכביש".
ראיתי שמהצד מישהו אחר מצלם את שנינו ומעלה לדף "סרטונים משעשעים מכבישי ישראל".
וכלום לא קרה.
אסף.
חזק!