טאי צ'י בדולפינריום,ועוד יישאר לו הרבה זמן לשני אספרסו ארוך בירקון.
Printable View
טאי צ'י בדולפינריום,ועוד יישאר לו הרבה זמן לשני אספרסו ארוך בירקון.
פיאג׳ו טייפון....איזה נוסטלגיה.
אני זוכר את ההסתערות.
קטנוע שכביכול נוסע גם בשטח.
כשהייתי בן 16 הוא באמת נסע בשטח.
אני מודה מקרב לב לכל אלה שמודאגים לשלומי ושלמותי... ברצינות.
יש לי עבר עשיר בעולם הקטנועים. לצד החיפושית והג'יפים שהיו לי, כל המחצית השניה של שנות ה-90 עברה עלי עם קטנועים. אני מודע לסכנות, לאמצעי הבטיחות הנדרשים ולבעייתיות של רכב דו-גלגלי שצריך לשרוד בין נהגים/ות ישראליים/יות שהם BY-FAR הגרועים/ות בעולם המערבי. אני גם מודע לעובדה שמאז רכבתי ביומיום על קטנוע, השתנו כמה דברים על הכביש. המכוניות משוכללות ומהירות יותר ומבודדות יותר את הנהגים מסביבתם. כולם סגורים במזגנים ושקועים בטמבלפונים ובמסכי המולטימדיה שלהם ומתעלמים הרבה יותר מדו-גלגלי. כולם נוהגים הרבה יותר גרוע ועם הרבה פחות מודעות. מצד שני, כולם עומדים. הכל פקוק.
הצרכים שלי הם באמת לעיר נטו ולא יותר מזה. התמודדות עם תנועה צפופה/זוחלת/עומדת.
בתנאים המוגדרים האלה (ובתנאים האלה בלבד), לטעמי ל-50 סמ"ק קטן יש אפילו יתרון.
לא היה לי אף פעם 50 סמ״ק אבל אני מכיר כמה אנשים שמתנהלים ככה בתוך ת״א ומאוד מרוצים מהסידור. אם כבר שילמת את עלות הביטוח של ה-125 אז לך על 250, לפחות תוכל להיות היתרונות ברורים מחוץ לעיר באותה עלות בערך.
קטנוע/אופנוע זה נהדר בעיני למרות הסכנות הכרוכות ברכיבה על אחד.
בהצלחה
5 שנים עם טייפון (תיכון וצבא..),יופי של קטנוע. המודלים הראשונים יוצרו באיטליה. החדשים כבר בסין. דגם 125 מאוד מהיר (בזמנו היה דו פעימתי) אבל הרבה פחות אמין. בזמנו הביטוח ל50 היה זול משמעותית מה125. היינו חותכים מבית ספר ובהרכבה נוסעים לעיר הגדולה (על 70 בכביש החוף..)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06...046e7cc2d1.jpg
הטיפשות הטיפשות..
Sent from my Ass
2002, נרכש ממוסך קטנועים בקיבוץ. כחול, איטלקי, קצת פחות מ-50K ק"מ (כן, אני יודע שזה שקול לבערך רבע מיליון ק"מ במכונית, ולך תאמין למד המרחק בכלים כאלה...) מטופל במצב מכני מצוין, הכל עובד, חיצוני סבבה לגמרי, טסט בתוקף לעוד כמה חודשים, נוסע חלק וחזק ובכללי מרגיש הרבה יותר טוב מגילו. 1000 שקל (לא טעות, אלף שקל). לא לחטוף?.....:rolleyes:
ארגז תנובה כבר הרכבתי עליו. גם מדבקת ג'יפולוג... קסדות יש. נשאר רק להביא אותו למרכז. למישהו יש עגלה להשאיל (רצוי עגלה שמתאימה להובלת אופנועים)?....
הוא יכנס בבגאז בסופה בלי בעיה.