תגובה: מחפש ג׳יפ למתחילים
לי יש גאלופר קצר אוטומט מוגבה עם צמיגים 31 ועוד כמה ממתקים, חפש אחד שמור טפל בו בזמן ותהנה.
אני יכול להעיד על אמינות טובה מאוד אבל אני מטפל בו בתחזוקה מונעת ולא תחזוקת שבר, עם נהג טוב הרכב עובר כמעט הכול,
אתה תופתע ועוד רבים אחרים עם כלים יקרים יותר.
מהיכרותי רוב הרכבים שמפורסמים עברו החלפת מנוע. אני לא תולה את האשם ברכב אלא בסוג הנהגים שהוא מזמין (רכב זול משמע נהגים צעירים חסרי אמצעים ונסיון ומכאן תחזוקה לקויה).
לכן,
לעניות דעתי, אם מוצאים רכב שטופל כהלכה, לא צריכה להיות בעיה,
במיוחד אם הוחלף כבר מנוע.
שוב,
בואו לא נשכח שבתג המחיר הזה אין ארוחות חינם ולדעתי זוהי התמורה הטובה ביותר לשקל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
זה לא שהוא הדבר הטוב הבא, אבל לרכב ישן ופשוט וזול יש יתרונות.
למשל.. קצת פחות אכפת לך לגרזן אותו אז לפעמים תרשה לעצמך לנהוג פחות בעדינות ולעבור מכשול שזה שנוסע בכלי שעולה פי שלוש יעבור יותר בעדינות.
זה כלי ספרטני מיושן ובסיסי. אין לו שיפורים והדבר היחיד שאפשר כדאי ומומלץ לשפר זה הנהג.
לא הייתי ממליץ עליו במקרה אחר, אבל בהינתן מגבלת התקציב וכיוון שאפילו סמוראי גמור ומחוסל עולה יותר... למה לא? רק קח בחשבון שכשתרצה להתקדם זה יהיה למכור ולקנות משהו אחר עם כל ההפסד שמגולם בזה. זה בסדר, כך רובנו התחלנו עם נבלה זולה כשהגיע זמנה נמכרה בגרושים. אני באותה נשימה מזכיר לך שהפרק הבא בחייך יהיה כנראה כזה שתוכל להוציא בו סכום גבוה בהרבה על רכב השטח הבא.
אסף.
אסף אתה מוזמן לבוא ולראות שלרכב יש שיפורים.
לדעתי סתם נעשה לו עוול בארץ בגלל שהוא היה ״חיקויי״ של מיצובישי, איפה שכול החברה שלי עוברים פג׳ארו Bk לנד קרוזר 150 טרופר ועוד כמה טובים גם אני עובר בלי דרמות מיוחדות, רק עם אחזקה זולה יותר.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
זה לא שהוא הדבר הטוב הבא, אבל לרכב ישן ופשוט וזול יש יתרונות.
למשל.. קצת פחות אכפת לך לגרזן אותו אז לפעמים תרשה לעצמך לנהוג פחות בעדינות ולעבור מכשול שזה שנוסע בכלי שעולה פי שלוש יעבור יותר בעדינות.
זה כלי ספרטני מיושן ובסיסי. אין לו שיפורים והדבר היחיד שאפשר כדאי ומומלץ לשפר זה הנהג.
לא הייתי ממליץ עליו במקרה אחר, אבל בהינתן מגבלת התקציב וכיוון שאפילו סמוראי גמור ומחוסל עולה יותר... למה לא? רק קח בחשבון שכשתרצה להתקדם זה יהיה למכור ולקנות משהו אחר עם כל ההפסד שמגולם בזה. זה בסדר, כך רובנו התחלנו עם נבלה זולה כשהגיע זמנה נמכרה בגרושים. אני באותה נשימה מזכיר לך שהפרק הבא בחייך יהיה כנראה כזה שתוכל להוציא בו סכום גבוה בהרבה על רכב השטח הבא.
אסף.
אסף אתה מוזמן לבוא ולראות שלרכב יש שיפורים.
לדעתי סתם נעשה לו עוול בארץ בגלל שהוא היה ״חיקויי״ של מיצובישי, איפה שכול החברה שלי עוברים פג׳ארו Bk לנד קרוזר 150 טרופר ועוד כמה טובים גם אני עובר בלי דרמות מיוחדות, רק עם אחזקה זולה יותר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
סדקים בין השסתומים בראש?
אסף.
לא זוכר אפילו מה היה הכשל.
שניים החליפו מנועים, ובעל מקצוע אמר שמכיר לא מעט מקרים.