תגובה: מטיילים באוסטרליה...
ועדיין, דורון, אני רוצה להזכיר, שמהלך המתלה של כל לנדרובר הוא גדול יותר מכל רכב (מקורי) אחר... כולל הרנגלר, עם הסרנים החיים.
לדוגמא (טוב, הוא הכי הטוב), לריינג' רובר (2003-2005/6) היה מהלך מתלה אחורי של "13!!! לפנים היה "10
ומדובר במתלה אויר ונפרד(!!) ישר מהמפעל - אין דברים כאלה.
מאוחר יותר הם התקלקלו והורידו למהלך של "10-"11, מאחור ("9 מלפנים)...
לא נראה לי שמהלך מתלה הוא בעייה גם בכלים שרואים בסרטון וניתן לראות יפה איך המתלה האחורי "עובד".
מהלך לבד בלי לחבר לגיאומטריה לא אומר הרבה.
כשהרכב מרים את עצמי בשביל להתרחק מהקרקע, המהלך האפקטיבי הוא בערך חצי מהמספר שתיארת, במיוחד כי בצד המתכנס של המתלה, המחשב לא מאפשר סגירת מהלך אמיתית.
התמונות מדברות בעד עצמן.
אז על הנייר יש כאן רקדנית בלט עם פוטנציאל לשפגטים,
בפועל, גיישה חסודה עם רגליים קשורות.
אתה לא כ"כ מבין איך המערכת בריינג' עובדת... זה לא המקום לפרט אבל היה בו מנגנון שדימה התנהגות סרן חי..ודווקא די בהצלחה.
ברנרד בבקשה פרט זה מעניין, האם יש בריינג' מנגנון דינאמי שמנפח/מרוקן אויר בהתאם לתוואי הדרך?
בערך.
הרבה יותר פשוט ויעיל ומיידי.
זה עובד בערך כך.
יש חיבור ישיר בין שתי כריות רוחביות ושסתום בניהן.
כשאתה נכנס למוד שטח/"זחילת סלעים" והגיר ב-LOW, השסתום נפתח ויש מעבר אויר בין הכריות.
כשכרית אחת "נסגרת", האויר נדחס לכיוון הכרית האחרת וזו "נפתחת" וכך מדמה את אופן הפעולה של סרן חי.
כמובן שז לא כ"כ פשוט ויש צורך במנגנון שימנע קריסה טוטלית של הכרית "המתכווצת" וכן ימנע את התיקון האוטומטי של המחשב, שדוגם את חיישני הגובה וכו'.
אבל זה עובד (עבד - עם הנטייה לכביש בדגמים המאוחרים יותר, אני לא יודע מה נשאר מהמערכת הזו) ומהלך המתלה של הריינג' הוא אדיר, לפי כל קנה מידה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
אתה לא כ"כ מבין איך המערכת בריינג' עובדת... זה לא המקום לפרט אבל היה בו מנגנון שדימה התנהגות סרן חי..ודווקא די בהצלחה.
את הריינג׳ לא יצא לי לראות בשטח למעט סרטונים אקראיים.
את עבודת מתלה הדיסקו 3-4 ראיתי הרבה בטיולים משותפים, והסרטון שיש כאן לא שונה.
נפנופי גלגלים ומרכב מתנדנד על פינות קשיחות.
דורון, על השורה התחתונה קשה להתווכח...בסירטון רואים מפגן מרשים של טכנולוגיית SUV שנועדה לפנק ברמות הגבוהות ביותר...למי שיש כיסים מספיק עמוקים מדובר ברכבים מעולים ומי שאין לו שלא יביט לכיוון ויהנה מהנסיעה האיטית :).
לאן אתה מנסה לקחת את
הדיון לא ממש ברור לי.
אין מחלוקת שזה רכב מפנק כשהוא עובד, זאת מפלצת מוצצת במלוא הדרה.
יש לך השגות לגבי הגלגלים באויר? אתה לא רואה אותם?
אם אתה מעוניין לשמוע את
דעתי על דיסקו 3/4, תעשה חיפוש, כתבתי אותה כבר בעבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
לאן אתה מנסה לקחת את
הדיון לא ממש ברור לי.
...
לא ברור לך?
הנה אני אסביר לך, למה עית מתכוון ולאן הוא מנסה לקחת..
הוא מתכוון שלנדרובר, כל לנד רובר ובטח אלה שבסרטון הוא: The BEST 4X4 by far...
לזה הוא מתכוון.
- - - Updated - - -
ועכשיו, במסגרת הפנייה למפונקים, הם שינו את הסלוגן (הכי טוב שהיה אי פעם, לדעתי) לקישקוש החדש הזה: Above and Beyond... שלך תדע מה הוא בכלל אמור להביע...