נכון.
ואם מצאת 4x4 בכלל טוב.
אסף
Printable View
נכון.
ואם מצאת 4x4 בכלל טוב.
אסף
ואן סגור עדיף לך על טנדר?
כי אם לא אז גם F350 ושבי סילבראדו 2006-נסחרים במחירים מאד אטרקטיביים, ורשיון ג' זה קשקוש, הוצאה חד פעמית זניחה.
ואם אתה הסתדרת עם סונומה, אז בשביל מה אתה צריך את הגודל? מה רע בטנדר יפאני סולידי? כלכלית זה כנראה ישתלם לך יותר, וזה פרקטי יותר ביום-יום המשפחתי ולטיולי שטח.
הבעיה היחידה בוואן סגור היא שהגג שלו גבוה והורדה והעמסה של ברזלים תהיה קשה יותר.
עדיף לי וואן סגור כי אז אין בעיה להשאיר ציוד באוטו.
אני מחכה לראות מה יקרה עם הטנדרים הגדולים, כנראה שזה מה שאקנה בסוף.
טנדרון יפני קטן מידי מבחינת תא מטען. אבל אם אמצא מועמד טוב אני לא שולל. הכי הרבה ארכוש עגלה.
אז הכל אפשרי מבחינתך - וואן אמריקאי גדול, טנדר פולסייז, טנדר רגיל, וגם SUV "רגיל" - כתבת גראנד צ'רוקי. מה השיקולים שלך? לפי מה אתה בוחר? להוביל ברזלים ארוכים על הגג אפשר עם כולם כנראה, לא שאני מבין בשביל מה - בתור עסק לא יותר נוח לך להזמין ולקבל את החומר אליך? אבל מה הגודל האופייני של העבודות שאתה סוחב, אולי הרוב באמת נכנס לטנדר יפאני רגיל ופעם בחצי שנה אתה צריך להשאיל עגלה?
עלויות שוטפות של טנדר פולסייז הן בערך כפולות משל טנדר יפני.
סוואנה פולסייז בערך באמצע. היתרון שלו שכמו הפולסייזים הוא הוצאה מוכרת.
טנדרון (ברלינגו) זול מכולם ויכול לגרור עגלה של 750 קג.
עגלה לא אוכלת לא שותה ועולה אלפי ש״ח בודדים - והנה הפתרון הכי פשוט שמאפשר לך ניידות קלה והוצאות קטנות, וגם נפח העמסה כשצריך.
אסף.
אסף,
אתה בטוח שברלינגו לגרור עגלה של 750 קג (גם כזו ללא בלמים)?
50% מהמשקל העצמי + 75 ק"ג זה קצת יותר מטון וחצי... אז כן.
ואם מדובר בקנגו, אז עגלה של 500 ק"ג... גם בסדר.
אסף.
השיקול העיקרי זה למצוא אקזמפלר טוב שלא יהיה נפילה כמו המכוניות הקודמות.
לכל סוג של רכב יש את היתרונות והחסרונות שלו. עם גראנד אני יכול ללכת לטייל עם המשפחה, כמו שאני רוצה, אבל השנתון שאני יכול להרשות לעצמי נמוך. ברלינגו יכולה להיות אופציה אבל אז אין טיולים והבנתי שיש עם הטנדרונים האלה בעיות. ראיתי E350, התלהבתי ותכן פתחתי את השירשור.
נמרוד, כשהובלה עולה בין 80 ל200 שקל, על עבודות קטנות זה משמעותי. על עבודות גדולות ברור שיש הובלה. מבחינת גודל, השאיפה היא שהמוצר (למשל גדר) לא תהיה במקטעים של יותר משלוש מטר אבל יש יוצאים מהכלל (שער חנייה נגלל למשל). כרגע אני בכלל בלי רכב ועבודות במושב עושה עם הטרקטור ;-).
אסף,
אני חושב על החלפת רכב העבודה ויש לי עגלה של 750 קג ללא בלמים, זו הסיבה לשאלה ....
תודה
תבדוק בלוחית של המשקלים. שנתונים שונים משקלים שונים.
האחרונים שוקלים 1430 או משהו כזה.
אסף.
תודה
הזמן שלך, דלק, העלות המימונית והתפעולית של רכב גדול, בתחשיב כלכלי בוודאות עולים יותר ממשלוח. ואתה יכול לאחד משלוחים, להחזיק מלאי מסויים של חומרי גלם ראשיים. גם בכיוון של להוביל את העבודה ללקוח יכול להיות שאתה יכול להשתמש בשרות של מוביל נקודתית איפה שצריך. אתה צריך את הרכב הקטן ביותר, הפשוט ביותר, ומצד שני החדש ביותר ולכן האמין ביותר שיכול לעשות את העבודה. הכיוון הנכון בשבילך הוא טנדרון עם עגלה או טנדר יפאני 2X4 לכל היותר. כל דבר מעבר לזה יזיק לעסק שלך.
אתה כנראה צודק.
אתה צריך לשאול בעלי מקצוע מהתחום שלך אם הוא צודק, ממה שאני רואה אצל חבר נגר { שזה לא בדיוק אבל בערך } לא פרקטי מבחינתו בכלל להזמין מוביל, זה סתם להיות תלוי בעוד בנאדם שלך תדע אם יגיע בזמן או לא וכו' וכדו' . גם ככה יש מספיק בלתמים בעסק פרטי , ועל אחת כמה וכמה בכזה שגם מיצר דברים.
רכב בגודל סביר עם עגלה נראה הפתרון האידיאלי, ואתה יכול לרכוש איזה מוביל שבא לך, בין אם זה "ג'יפ" או טנדרון, יכולת ההעמסה של כלי הרכב עצמו לא באמת משנה.
אבל תשכח מלעלות עליות במהירות סבירה .
אני קניתי את הסוואנה עבור פרויקט בניה ספציפי.
אם אחשב את ההובלות לעשיתי איתו, הכנסתי את המחיר שלו כבר בחצי שנה הראשונה.
יש לי גם ג׳יפ עם עגלה נגררת של עד 1250 ק"ג וגם טנדר ההילקס חד קבינה 2x4.
אין מה להשוות את הנוחות של הסוואנה.
הכל נעול בתוך הרכב, לא רואים כלו.
אני מגיע ופורק רק את הכלים שאני צריך לאותו רגע.
עם הגגון אני מביא הכל, עם זה לוחות למשקופים עיוורים, ברזלים ועוד.
בפנים השארתי ספסל אחד כך שיש לי אורך של 220 עד הספסל, אם זה מוטות זה ממשיך ועובר את הספסל עד 3.5 מטר.
וכל זה עוד לפני שנכנסנו לחורף, שאז בכלל אין מה להשוות שהכל סגור ומוגן, אם זה כלים ואם זה עצים ודלתות
ומזגן אמריקאי בסוף יום עבודה...
תראה, נראה לי שפשוט בא לך על אמריקאית גדולה ולא בטוח שיש לזה הצדקה...
הפתרון הוא למצוא סוואנה או E350 שהם גם 4X4 ואז גם המגיב השקול ביותר בשירשור הזה יבוא לבקש סיבוב :)
Sent from my A0001 using Tapatalk
למה 4x4? לטעמי זה רק מסבך דברים. מה גם שזו הסבה ולא מקןרי.
כי בכל זאת... אנחנו בג׳יפולוג.
אסף.