שלא יובן אחרת, מניסיון, השרות של פלד/סיגנט מצוין והם מגבים את המותג !! לדעתי המחירים של סיגנט גבוהים ביחס לאיכות ואם נדרש כלי איכותי במיוחד הייתי הולך על מותגים אחרים טובים יותר.
Printable View
שלא יובן אחרת, מניסיון, השרות של פלד/סיגנט מצוין והם מגבים את המותג !! לדעתי המחירים של סיגנט גבוהים ביחס לאיכות ואם נדרש כלי איכותי במיוחד הייתי הולך על מותגים אחרים טובים יותר.
שמת לב שזה מחיר למפתח אחד? זה לא סט.
שחר, אני משפר את ההצעה שלך בשני מפתחות
Husky 7 Pc Universal 12 Point Ratcheting Wrench Set https://www.amazon.com/dp/B00HMDUMP6..._bi.NvbZ9RFMA5
בועז,
רציתי להגיד שיש עלות לטיסה לארהב, אבל טסתי עסקים בחינם לחלוטין על מיילים.... No complains
יש כמה מועדונים מוטוריים בארץ שיש להם מבצעים/דילים עם סיגנט דרך טכנו-צינור. לפעמים גם על סטים כאלה ולפעמים על סטים של בוקסות וידיות מומנט וכד'.
אפשר לדבר עם דוד יהודה (שהוא אחלה גבר בלי קשר), מטכנו-צינור ולנסות להרים דילים לג'יפולוג באותה מתכונת.
יצא לי כמה פעמים לקנות דרך הדילים האלה סטים וכלים במחירים של שני שליש - חצי מהמחיר המקורי שהם מפרסמים בחנות.
מצטרף גם למהללים את ל.כ., גם שם יש כלים טובים והם גם כן נותנים אחריות לכל החיים.
״בשביל זה יש את הצד השני - אז אין סיבה שישבר. ״
הצד הפתוח של המפתח נועד למקומות שאין אפשרות למפתח סגור, אני נמנע מלהשתמש בפתוח אלא אם אין ברירה
אלעד שמיר
ניידת שירות "TOMCAR"
052-5362703
הכלים האלה הופכים עבודה מתישה לעבודה נעימה ונוחה.
אל לנו לזלזל בהם.
אחרת, אפשר להשאר עם מפתחות פתוחים/סגורים בלי ראצ'ט, וכך גם בוקסות, ברגים וכיוב'.
כלים ברמה גבוהה, יש להם מספר רב יותר של ריצ'וטים, קרי פחות חזרות להוצאת/הכנסת בורג, אחיזה טובה יותר של ראש הבורג, קרי פחות חופש משחק ויותר דיוק בעבודה וכמובן עמידות לאורך שנים בעבודה רציפה.
ואז, אין צורך גם לחשוב על ניצול האחריות, למרות שיצרן שאומר אחריות לכל החיים, מראה כמה הוא מאמין במוצרים שלו.
יצא לי לראות כמה כלים ברמות הרבה יותר גבוהות ממה שמוצג פה. לחובבן בבית זה אכן מיותר, אלא אם הוא מאד עשיר, אבל לאנשי מקצוע, אפשר בהחלט להצדיק את ההשקעה.
כמעט ואין סיבה להשתמש במפתח פתוח. חבל על ראשי הברגים. זה כלי שהיה אמור להיאסר לשימוש ע"פ חוק.
במידת ולא ניתן להשתמש במפתח סגור, כגון בהידוק של צנרת לחץ יש להשתמש בCRAWFOOT WRENCH, ואז גם אפשר לסגור עם ידית מומנט למומנט הנכון.
בכל מקרה אתה רוצה כלי שיתפוס את הבורג משש נקודות ולא משתיים.
http://www.graytools.com/_categoryImagesBig/63907.png
אני לא מדבר על איש מקצוע שהכלים הם פרנסתו. במקרה כזה ללא ספק הייתי קונה רק כלים מאיכות מצויינת ומספק ישראלי שהייתי בוחר על פי רמת השרות, וזה מה שאני עושה כשאני קונה כלים וציוד במקום העבודה. המחיר הוא כמעט לא פונקציה.
אבל בתור מכונאי חובב, ג'יפולוג אופייני? רינג ראצ'ט זה מותרות, נחמד מאד, האחריות לא רלוונטית כי הסיכוי שאני אשבור כלי קטן מאד, וגם אם זה יקרה זה לא קריטי ולא יפגע לי בפרנסה, ובמקרה הזה גם לא מדובר על כלי ששבירה שלו מסוכנת במיוחד. אז לקנות כלי עבודה סיני באיביי אין לי בעייה.
המפתחות המוצגים בתמונה משמשים לפתיחת צינורות במקומות עם קשיי גישה כשציר הפתיחה נמצא בניצב. כמונען בחיל האויר קראנו להם צינורות הידרואליים בהם לא ניתן להכניס מפתחות (בצד פנימי כשמנוע מותקן על מטוס למשל בו דופן המטוס קרובה מאד).
ככלל, רצ'ט אינו מיועד להפעלת כח! סגירה או פתיחה בכח נעשית ע"י מפתחות פתוחים או רינגים.
יתכן וזו הסיבה לכישלון של כלים מעבר לאיכות מיצור בסין.
ככל שיש יותר צלעות (12 במקום 6 למשל) יש יותר קומבינציות להכנסת המפתח אבל יש ירידה בכח המקסימלי שניתן להפעיל.
My 2 cents...
סגירה/פתיחה בכח עם מפתח פתוח? כנראה שלא נגיע להסכמה.
לגבי זה שהקראוופוט וורנצ' יועילו במקום עם גישה קשה מצד הבורג? אין ויכוח.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
מי שכותב שהאיכות לא ממש משנה... כנראה מעולם לא הסתובב עם פנס בעין כתוצאה ממפתח רינג שהתפוצץ מול הפרצוף וייצר אגרוף עצמי.
אסף.
נסיון, תואר, מהנדס, דוקטור, פרופסור, רב, קאדי או כומר, הם פרמטרים בפני עצמם, כל אחד מהם בעל ערך כלשהו בפני עצמו, לפחות עבור חלק מהאוכלוסיה, אבל אף אחד מהם הוא לא טיעון בדיון. שום דיון. זה לפחות הקו שמנחה אותי בחיים.
אין לי מושג מאיפה הבאתם את האקסיומה שאסור לחזק עם ראצ'ט כי אם כן הוא ישבר, אני מחזק עם ראצ'ט תמיד חיזקתי, גם עם המפתח חצי המוזכר לעיל, שהוא בן 10+ כאמור. כמובן - לא מדובר על אומי גלגל או משהו בסגנון.
יש גם הרבה אנשים שסוגרים עם הצד הפתוח או עם שבדי וזה מצליח להם.
כדי לשמור על מפתח או ראצ'ט לבוקסות ככלל אצבע לא משתמשים בכוח.
ברור שאם הרכבתי בוקסה 10 מ"מ על ראצ'ט דרייב חצי, הבורג ייגזר הרבה לפני שהראצ'ט יתבלה.
מסיבה זאת באמת במפתחות הקטנים הדבר פחות קריטי (בתנאי שהם איכותיים).
נקודה נוספת,
במפתחות עלומי שם זולים ישנה לעתים נקודה של אי דיוק בחלקים, דבר שעלול לגרום להחלקה של המפתח ולחרישה של הבורג/אום.
תפרידו רינגרצ׳ט וראצ׳ט דרייב חצ וכו׳, עם בורסות.
רינגרצ׳ט לא נועד לפתיחה/סגירה סופית וייכשל מהר בהרבה.
רצ׳ט ״רגיל״ איכותי/בינוני+ יודע לעבוד בעומסים גבוהים בהרבה.
ובכלל,
ברגים ברכב סוגרים סגירה סופית עם מד-מומנט..