תחנת פז בככביש הטייסים בת"א והרכב הועבר למוסך למציאת התקלה (אין לי זמן לחפש לבד וצריך את העגלה לעבודה)
תודה לכולם ואני יעדכן מה היה.
Printable View
תחנת פז בככביש הטייסים בת"א והרכב הועבר למוסך למציאת התקלה (אין לי זמן לחפש לבד וצריך את העגלה לעבודה)
תודה לכולם ואני יעדכן מה היה.
האם המשאבה הוחלפה החדשה או משופצת?
המשאבה הוחלפה בחדשה
והתקלה שאותרה היא סתימת מפריד המים מבוץ
מפריד המים זה לא חלק מהפילטר סולר?
המפריד נמצא ליד כנף ימין שבגלגל האחורי. לרוב מוזנח ונשכח, נוטה לנקום.
שלילי המפריד יושב ליד מיכל הדלק
אתה מתכוון לרכיב הזה?
קובץ מצורף 99874
קובץ מצורף 99873
כן אבל אצלי מגיע בלי מיגון
לא משנה, הוא מופיע בכמה מודלים בווריאציות שונות. מותקן על השילדה ליד הבולם בכנף ימין אחורית.
השאלה היא מה הכוונה ב"בוץ"? לכלוך ושאריות מוצקים ממיכל הדלק?
יכול להיות עוד אפשרות היא באמת בוץ מאחת הטביעות בחורף שעבר
אני גם דיי בטוח שהמפריד לא הוחלף מהיום הראשון של הרכב כך שלכלוך ושאריות מוצקים גם אופציה הגיונית
איך בוץ אדמה חודר להערכת הזנת דלק סגורה?
אני כבר לא זוכר, יש במיכל הדלק בורג ריקון? שווה אולי לפתוח קצת לכלי קטן ולראות מה יוצא.
עד כמה שזכור לי לא מחליפים את המפריד, מנקזים כל x קילומטרים ופותחים/מפרקים ומנקים כל y. כתוב הספר המוסך.
מתי,היכן, איך ובאיזה עומק טבע הפציינט?
אמת המפריד פורק והיה מלא בחומר שומני כלשהו
לאחר ניקוי הרכב נסע יומיים בסדר ואז היציאה מהמכל למפריד נסתמה שוב מתוכנן פרוק המכל וניקיון יסודי.
אם זה מן נזלת בהירה או שחורה, יתכן שמדובר בבקטריות. במקרה כזה ניקוי לבד יעזור לטווח קצר בלבד, כי הן מתרבות במהירות ויוצרות גושים חדשים. יש חומרים מיוחדים להרוג את הנבלות.
זה גם מתחבר טוב עם סיפור הטביעה. הן חולות על מים במיכל הדלק.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
חבר יקר, ממליץ לך לאתר לפציינט רופא שסיים את ההתמחות... אחרי אימוני הצלילה של ש'13 כל רופא זב חותם היה ממליץ על ניקוי יסודי של כל מערכת הדלק. בנוסף, האם החלפת שמנים בגיר,טרנספר והדפרנציאלים? מקווה שכן אחרת אל תתפלא לגלות מיונז בטרנספר אלא אם כן הגבהת את הנשמים במקביל לשנורקל.....
השמנים הוחלפו, והמערכת נוקתה נשאר המכל שיטופל בהקדם
יש איזה המלצה על חומר מסוים?
אם מדובר בבקטריות, אז החומר הזה עושה עבודה טובה. אין צורך לפרק מיכל ולנקות מיכל אלא רק להכניס טיפה מהחומר למיכל.
http://imageshack.com/a/img537/4029/cA08Vz.png