חוזר: הסמוראי שלי חושב שהוא סופה ושותה 1.6 מה עושים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי dizza man
הצ'וק בסמוראי עובד כשהמנוע לא בטמפ' עבודה ז"א כל עוד המים במנוע לא 80 מעלות (לפחות) אתה עם משנק פתוח וסתם מבזבז דלק, תרכיב תרמוסטט ולך לבדוק במכון קרב' ב4 גאזים אם הצריכה שלך תיקנית (co אמור להיות עד 3 מעל לזה לא תקין )
הכל נכון :idea:
הייתי במכון קרבו, הצ'וק היה פתח חלקית בלבד
בדיקת גזים העלת שצריכת הדלק מתאימה יותר לסופה. :sad:
הקרבו' נוקה וטופל, הצ'וק הוחזר לפעילות, ורמת ה CO חזרה להיות שפויה :D
המכון אגב מקבל "צדיק", מקצועי, סבלני, ידידותי ומחיר סביר מינוס.
מקצוען אמיתי, מגיע לו :
לוזון - מכון להזרקת דלק וקרבורטורים
א.ת רח' משכית הרצליה
050-5-500248, 09-9586598
:D :D
הסמוראי שלי חושב שהוא סופה!
שלום לכולם!
לאחרונה גיליתי שהסמוראי שלי זולל דלק 8 לק"מ!! עשיתי שיפוץ קרבורטור החלפתי 2 פילטרי דלק ניקיתי טנק דלק החלפתי חוטי הצתה ופלגים בכל זאת שותה לי 8 לק"מ האם יש משהו שגורם לזה? מישהו יכול להצביע על משהו ספציפי?
זה הרבה
כמו שלי
המומחה בדק ומצא אצלי דיזה לא מתאימה והחליף
עדיין לא נסעתי עם הרכב כך שאין לי ממצאים אבל ..
הסמו צריך לעשות 11-12 לליטר לפחות.
1:10 בממוצע, מתוך הנחה שאתה עם מידת צמיגים סטנדרטית. זה גם תלוי מאוד בסגנון הנהיגה שלך, אבל נתחיל ממידת הצמיג שלך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
1:10 בממוצע, מתוך הנחה שאתה עם מידת צמיגים סטנדרטית. זה גם תלוי מאוד בסגנון הנהיגה שלך, אבל נתחיל ממידת הצמיג שלך.
הצמיגים שלי הם מידה אחת יותר כלומר 215 במקום 205 אני רוב הזמן מחוץ לעיר (חיפה-ראשל"צ) היכול להיות שזה בעיה בדיזה? או משהו אחר?
215/75/15 לא אמור להשפיע עד כדי כך. דיזה? אפשרי, אבל אני סקפטי. הרגל הכבדה שלך+ל"א נמוך מ20+צמיגי שטח בהחלט כן עשוי להוריד אותך לשם.
את הנתון הכי חשוב לצריכת דלק לא ציינת:
באיזו מהירות אתה נוהג לנסוע?
אני לרוב נוסע באיזור 90-100 בכביש בינעירוני..לא ממש לוחץ על הגיפ אלא נותן לו להגיע בניחוחות למהירות של 90-100 ומחזיק ככה רוב הדרך..כמה עולה דיזה ואיפה אני משיג?