גם אצלנו דואר נע שמגיע מתי שמתחשק לו אבל אם להיות ראליים זה לוקח עוד 1-3 ימים קצת מעצבנים.
ניתן לפתרון קל אם מכניסים כתובת של העבודה שנמצאת בעיר או חבר קרוב.
רענן- איך. mistop משנעים בארץ?
אגב השרות היקר של איביי הביאו עד למזכירות גם ולא עד הבית
Printable View
גם אצלנו דואר נע שמגיע מתי שמתחשק לו אבל אם להיות ראליים זה לוקח עוד 1-3 ימים קצת מעצבנים.
ניתן לפתרון קל אם מכניסים כתובת של העבודה שנמצאת בעיר או חבר קרוב.
רענן- איך. mistop משנעים בארץ?
אגב השרות היקר של איביי הביאו עד למזכירות גם ולא עד הבית
Mustop משנעים עם ups...
כשנזמנתי שילוח מהיר והבהרתי שאני צריך לקבל את זה דחוף ושזה נתקע יומיים סתם הם הוציאו מונית ספיישל עם החבילה
sent from my WJ
זה הם מכיוון שהם בוחרים לעבוד עם דואר שליחויות
זה הם מכיוון שהם מגדירים לדואר איך להעביר כנראה משיקולי עלות
זה הם מכיוון שהגילוי נאות מופיע רק ב"אודות" ולא ב"משלוחים" או בפרטי ההזמנה - את הכתובת יש להם בהגדרות.
לגבי מזכירות - זו אופציה מצויינת מבחינתי מכיוון שהם חותמים בשמי ותמיד יש שם מישהו במהלך יום עבודה.
לגבי דואר משלוחים כבר יצא לי לקבל טלפון משליח לתיאום ומכיוון שלא הייתי זמין בשעות שלהם,
נתתי לו כתובת חלופית בעיר הסמוכה ללא שום בעיה.
כשגרתי בי-ם השליח היה מתקשר אלי והייתי מתאם איתו מתחת לבית. אני חושב שבגלל שמושבים זה בדר"כ דואר נע, לוקח להם זמן להביא את החבילות. לפעמים אצלי החבילה מתעכבת שבוע ויותר כי הדואר לא בא כל יום. אני לא חושב שזה קריטי. מבאס אבל לא קריטי.
דווקא המושב שיפר את איכות חיי מבחינת חבילות,
אין דבר כזה לעמוד בתור בסניף דואר.
הטיול אותו משכנעים את הילדים לעשות עם הכלב כולל מעבר במזכירות.
מה שצריך זה להזמין מעת לעת הפתעות גם בשבילהם. המחיר שהם פותחים כל חבילה :eek:
השירות שנותן הדואר למושב הוא סביר ואפילו יותר מזה, כנראה מכיוון שאנחנו לא במקום נידח.
הפעם זה היה מבאס במיוחד מכיוון ששילמתי כפול במטרה לקבל אותו במהירות,
לא בשביל שיעבירו אותו ל snail mail
אני גר מעבר להרי החושך אז קיבלתי בהכנעה שהדואר מזייף אבל מיכה גר בצנטרום של הפיילה וגם אצלו הדואר לא בא כל יום באוטו האדום. ממממ... כנראה שהדואר לקראת הסוף
הדואר שליחים זה אותה הגב' בשינוי האדרת !
תכלס זה אותו בולשיט רק שהנהלת BUY2USA משכנעת את עצמה שהם נותנים לנו שליחות עד הבית.
מה שטוב בתקופה הזאת, אין וואקום !
אתה לא טוב, אתה לא קשוב ללקוחות, מהר מאוד תוחלף !
(חבל שאין אפשרות להחליף את משרדי הרשויות באותה שיטת אלטרנטיבת התחרות)
רענן
אני סמוך למודיעין. מבחינה דמוגרפית זה יותר בצנטרום של הפיילה מהיישוב שוהם שקרוב למיכה. הדואר בא כל יום... אבל דואר שליחים אמור לבוא מהר יותר.
מה גם שרואים באתר שלהם כמה זמן הדואר מתגלגל בדואר הרגיל לאחר השחרור בעוד שאם היה מגיע לשליחים הוא כבר היה בבית.
כאן לא הדואר אשם.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אתה כנראה צודק
מיכה חוצה את הכביש ולוקח מהמרכז הפצה הארצי של כל חברות השילוח... רק תבקש מהם והם ישמרו לך את החבילה שתבוא לקחת ולא יפיצו אותה. זה מה שעשיתי כמה פעמים שהייתי צריך לאסוף משלוח דחוף בלי לחכות להפצה. (אבל לא במשלוחים של BUY2 למרות שגם איתם זה אמור לעבוד)
אסף.
בדואר זה עובד אחרת.
זה נאסף מהר מאוד מרגע ההתרה ועובר למרכז מיון ארצי ולמוקדים האזוריים.
התהליך מהשדה ועד למוקד האזורי יעיל ומהיר ולוקח פחות מחצי יום.
הגמגום הוא בלג האחרון.
כשגרתי בכפר אחים אספתי כמה פעמים מעד הלום בשישי בבוקר וחסכתי סופש.
כיום אין עם מי לדבר לצערי
מיכה לא מתקרב לאיזור ממן והפצת משלוחים, יש מצב שיש שם תמונת WANTED שלי....אחרי הביקור האחרון שהגיע לרמה של לקרוא למאבטחים (נעלמתי להם לפני שהספיקו לקרוא למאבטחים)