אז אתה מחזק או מחליש את הטענות שלי?
Printable View
לפחות לגבי הסופות אני יודע שיש פער עצום בין מה שמבקשים ביד 2 לבין כמה שמוכרים. וזה כבר ככה כמה שנים טובות.
בפועל, סופה משופרת מכל טוב + שמורה משלמים בפועל כ- 60 וגם זה נדיר ביותר. גם המחיר וגם למצוא סופה ששמורה בקנאות.
מי ששומר כך על הרכב שלו בד"כ הוא גם לא זה שמוכר.
מי שבעניינים יודע מה המחיר הראוי. רק חדשים בתחום שלא טרחו לשאול או להתייעץ עם אף אחד משלמים סכומים מגוחכים.
איך המשפט המפורסם אומר "פראירים לא מתים, רק מתחלפים".
לגבי ה WJ ייתכן וזה המצב גם שם. הייתה תקופה שחיפשתי כרכב לאשה ונתקלתי בתופעה דומה..
והוא המשיך לידיים הבאות במחיר דומה...
לדעתי הרכב שלך הוא זה שנתתי דוגמא.
הוא היה של יואב ואחרי זה של ברוך, לא?
רכב שנת 93 או 94, אדום, עם סרן אחורי של סופה, רוביקון 4.5, גז לרדו, נכון?
(אם אני לא מתבלבל גם יצא לנו גם להיפגש לפני כמה שנים ולטייל כמה שעות באזור מעלה סיירים, נכון?)
יש מכירות של wj במחירים שצוינו למעלה... וכמו תמיד...הטובים לא מגיעים ללוחות ....
sent from my WJ
הוא היה פה למכירה בסביבות ארבעים אבל אני לא חושב שנמכר.
או שכן.
מה שמצחיק שהרכב הזה עוד לפני שני הגלגולים האלו נמכר ב 31 (עם אותו מפרט שיפורים שבזמנו יואב הכניס בו + מקסטרק ;).
כלומר הערך שלו מ- 2 ידיים נוספות עלה ב 4 ש"ח !!
הוא שופר בהרבה יותר מזה.
גם שלי נמכר ביותר ממה שקניתי אחרי 7 שנים.
אפשר להפסיק לבלבל את המוח.
מי שהתחתן עם אישה שרוצה צירוקי וזה רכב טיולים וביום יום למרחקים קטנים ויודע מה זה סופה - אין תנאים יותר טובים מזה ל xj.
[emoji41]
נו ואנשים מתפלאים למה רנגלרים ארוכים נמכרים ביותר מ 40 אחוז מעל המחירון
ההבדל הוא שרנגלרים הם ילידי 2007 ומעלה ויש קצת יותר מאשר צירוקי קלסיק בשוק.
בלי קשר לכל האמור בנוגע למחירי מותג JEEP (שלטעמי אתם טועים בהערכת-יתר שווי הרכבים שלכם)
מגיע לאישתי מברוק. היא התחדשה ב XJ 2001
בקרוב יגיעו השאלות.
תודה לכולם!
מזל טוב.
תגיד תודה שהיא אשתך.
ותשתה משהו. [emoji6]
[emoji41]
אתם ממש משכנעים אותי להישאר פה, לעוד כמה שנים:(.
אני מחפש עכשיו רכב לגמד, שרק הוציא רשיון. יש פה המוני XJ, בכל מצבי הצבירה, בגרושים...
כבר אמרתי פעם, פה, מלבד המשופרים להשתוללויות בוץ (גלגלי ענק והגבהות ו.. הכל בזיל הזול), ה-XJ הוא רכב לבנות קולג'..
מעצבן מאוד...