8 אינץ בטוח עצמאי דרך מישהו שהביא מחו"ל עלה לי בערך 1500 יורו חדש מהקרטון
את הביצה הישנה מכרתי
יוסי
Printable View
8 אינץ בטוח עצמאי דרך מישהו שהביא מחו"ל עלה לי בערך 1500 יורו חדש מהקרטון
את הביצה הישנה מכרתי
יוסי
יוסי שלום,
אשמח לכל מידע שיש לך על איך ידעת איזה ביצה להזמין?
כרגע משיטוט מסיבי באינטרנט מצאתי 2 מק"טים מועמדים 41110-6A340 או 41110-3D380 מצלצל מוכר?
שניהם מתאימים מבחינת יחסי העברה וגודל השני הוא LSD - Limited Slip Diff
כמו כן רציתי לדעת עם ה-ATRAC עובד על הגלגלים האחוריים לאחר השנוי כאשר הדיפרנציאל פתוח?
תודה מראש,
מיכאל
הטבלאות שברשת נראות מקוריות אבל כנראה באמת אינן נכונות.
האות הראשונה A-B יכול להיות שמתייחסת לדיפרנציאל הקדמי, שהוא באמת 7.5" בפראדו 90 והפך ל8 אינץ' בלנדקרוזרים 120 ובהיילקס ויגו. זה הגיוני כי בעצם לכל משפחת הכלים - היילקס, לנדקרוזרים, טקומה, פוראנר וFJC בארה"ב - יש סרן 8 אינץ' אחורי. אבל יחסי ההעברה גם לא מסתדרים.
מוזר מאד, ואני מתקשה למצוא מקור אחר, אותה הטבלא נמצאת בכל האינטרנט.
שלום רב
כן יעבוד רגיל רק שהרכב נעול לא יעבוד מאחור אתה לא צריך לימטד סליפ אתה צריך מנוע נעילה ודפנצייל רגיל
יוסי
שלום לכולם,
יוסי אתה זוכר מאיזה אתר הזמנת? שילמת מכס או שמישהו הביא לך את זה? יכול להיות שזה החלק שהזמנת (http://www.toyota-parts.eu/en/?pn=41110-6A340)?
לפי נמרוד/דורון בארץ רק ויגו ידני הוא נעול, זה משנה עם הביצה היא של ויגו ידני או אוטומט (כל עוד יחס העברה זהה קרי 3.909)?
נמרוד אצלך בויגו יש ATRAC או רק נעילה חשמלית אחורית? אתה יודע את המק"ט של הביצה שלך? האם היא עם LSD או לא?
בנוסף ציינת בתגובה קודמת "יש בכל מקרה גם את התאמות קלות נדרשות בסרן עצמו למיטב זכרוני, צריך לחתוך קצת ולהוסיף חור או שניים בגוף הסרן כדי לקבל את הביצה הנעולה." זה מתוך ידיעה אישית אתה מכיר מישהו שעשה את זה והיה צריך התאמות? אשמח לקבל תובנות מעוד אנשים שניסו/עשו את התהליך.
תודה מראש,
מיכאל
הפרויקט אינו מסובך או חדשני וחריג, אבל חייבים לשים לב לפרטים ובעיקר לאיכות העבודה.
אני ממליץ על נעילה חשמלית מקורית של טויוטה, ולא על ARB.
יש שתי אפשרויות לביצה נעולה בסרן האחורי .
1. להעביר את הקורונה והפיניון שלך לקייס נעול. זה מוזיל עלות אבל דורש עבודה מסובכת ומדוייקת.
2. לקנות ביצה נעולה ביחס הנכון. הילקס 2002-2005 . או הילקס ויגו ידני בלבד. צריך לוודא שהביצה המשומשת במצב טוב.
מסגרות בסרן ופיקוד חשמלי לנעילה כמו בניית סרן קדמי נעול להיילקס.
עשיתי פרוייקט כזה לא מזמן לוויגו אוטומטי שרצה נעילה חשמלית. מישהו העלה את זה לפייסבוק, אתה יכול לחפש שם.
במקרה יש לי על המדף ביצה אחורית נעולה יחס 43:11 [3.9] חדשה.
לגבי עלויות, סביב 10 K שח לנעילה מושלמת מורכבת ברכב.
אפ מעניין אותך אתה מוזמן להתקשר 054-4517924
בברכה,טושי
:cool::p:D:)