תגובה: גוף של גיפ CJ מפיברגלאס
אומנם נושא יישן אבל תמיד אקטואלי.
אני כרגע בשלב שיפוץ האמבטיה ומשתעשע עם שיפוץ של הפחים עם פחים מנירוסטה.
מה דעתכם ? מישהו התנסה בזה? הסיבה העיקרית (בנוסף על זה שאני אוהב נירוסטה) היא הפרופילים הסגורים או הנסגרים לאחר הריתוך שאי אפשר להגיע לחלל הסגור להגן על הרתוך.
במידה ויש לך ציוד מתאים לריתוך נירוסטה ופתרון לצביעה על נירוסטה ולא איכפת לך לשלם על הפחים פי כמה וכמה יותר מפח פלדה.
אז נשמר כמו פתרון מעולה :)
- אין לי שום ניסיון עם נירוסטה אז קח את עצתי בערבון מוגבל.
למה להסתבך? תסיים את השיפוץ. תדאג לפתוח את כל החללים הסגורים. שלח לניקוי חול ולגילוון. גילוון טוב יחזיק נהדר ביחוד עם שיכבת אפוקסי שמכיל פוספט ואבץ מלמעלה. הבעיה היחידה היא שצריך יסוד מיוחד כי גילוון לא אוהב צבע. אבל גם לזה יש פיתרונות. אני מכיר עגלות של סירות שעברו גילוון ומחזיקות מעל עשר שני כבר בלי טיפה של חלודה. והם רואות מי מלח כל הזמן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
doron cj
אומנם נושא יישן אבל תמיד אקטואלי.
אני כרגע בשלב שיפוץ האמבטיה ומשתעשע עם שיפוץ של הפחים עם פחים מנירוסטה.
מה דעתכם ? מישהו התנסה בזה? הסיבה העיקרית (בנוסף על זה שאני אוהב נירוסטה) היא הפרופילים הסגורים או הנסגרים לאחר הריתוך שאי אפשר להגיע לחלל הסגור להגן על הרתוך.
הבעייה היא לא במשטחים של הפח החדש (שאתה משתמש במילא במגלוון בדרך כלל) אלא בתפרים עם הפח הישן. גם אם תעשה מנירוסטה, יש פח ישן ויש ריתוך שאתה צריך להגן עליו.
הדבר הנכון הוא לנסות להמנע מחללים סגורים ומפחים כפולים.
איך אתה עושה את זה כשהמקור מגיע ככה? אני שואל כי גם אני לפני שיפוץ
אתה לא חייב לשחזר אחד לאחד כשאתה משפץ ג'יפ. אזורי החלודה העיקריים בג'יפ CJ בגלל פחים כפולים וחללים הם בקורות A וB, לפני ואחרי פתח הדלת, והם שם כדי לחזק את המרכב. אם אתה בונה כלוב התהפכות ומשלב אותו במרכב, אתה לא צריך את החיזוקים האלו.
אפשרות אחרת היא כמו שנכתב, לפתוח בכוונה פתחים שגם יאפשרו לך לצבוע בפנים בהתזה, וגם יאפשרו ניקוז.
5 קבצים מצורפים
הוצאת את הנדסת חלומות מהנפטלין?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
הוצאת את הנדסת חלומות מהנפטלין?
אני עכשיו בשלבים להחזיר את זה למקור ולעשות שבלונה וליצר מקורי
ימים יעידו,,,
חברים תודה על התגובות.
אז ככה אני עובד עם נירוסטה כל חיי,נכון שהמחיר למטר פח כפול ממחיר הפח השחור אבל לעשות ניקוי לאחר הבניה וגילוון קר (חם עלול לגרום נזק) עלול להגיע למחיר דומה . לצבוע נירוסטה אין בעיה אותו תהליך כמו לצבוע מגולבן. לרתך נירוסטה יותר קל(לי לפחות) מאשר מגולוון הכל ירותך בטיג. פרופילים סגורים לא מעניינים במקרה של נרוסטה. הכוונה להחליף הכל פרט לקיר אש כך שאין בעיה של חיבור בין פח שחור לפח נירוסטה במקומות ניסתרים.
נ.ב.
עבודת הפיברגלס נראת מעולה.
לבנות את כל הבודי מנירוסטה יכול לצאת מדהים. למרות שעם כבר יש לך את היכולות, אז אני לא רואה טעם בנירוסטה - יותר הגיוני אלומיניום.
בכל מקרה אם אתה עושה כזה דבר יהיה מרתק לעקוב אחרי התהליך!
אלומניום זה כבר משהו אחר וציוד אחר:(
- - - Updated - - -
מבטיח לשתף