אני מאמין שעברת על בשרך את הדברים עם הדיסקו במהלך השנים, שוב, מהרשימה שציינת לא נישאר לי הרבה לעשות...
Printable View
אני מאמין שעברת על בשרך את הדברים עם הדיסקו במהלך השנים, שוב, מהרשימה שציינת לא נישאר לי הרבה לעשות...
תודה רבההההה
עוד משהו שלא ראית ברשימות :
בוקסה 52 ממ עמוקה עבור האום המרכזית שנועלת את המייסבי גלגל ,
חופש במייסבים של הגלגל זה משהו נפוץ , שיכול לגרום נזק אם לא מטפלים בו כמה שיותר מהר.
אתה מתכוון לנאבה? למיטב הבנתי כשנוצר חופש מחליפים נאבה קומפלט שמגיעה עם חיישן abs, אין אפשרות להחליף מייסב...
טל"ח
יכול להיות שאני מבלבל בין דיסקו I ל II .... עברו כבר כמה שנים מאז הפעם האחרונה שהתעסקתי בזה.
כמו שכתבו,
מפתח לפאן (מפתח 30 שמושחז לגודל 36. מפתח 36 הוא גם יקר יחסית וגם עבה, ולא נכנס בין המאוורר לפולי).
אבומטר.
מחשב דיאגנוסטיקה (מותרות).
לגבי מפתח 28 שנכתב כאן - נכון מאוד אבל אם מורידים את הפחיות מהגוז'ונים אז מידה 27.
ערכת חשמל הכוללת נתיכים, ריליי או שניים (בקופסת נתיכים יש מקום לספייר, במיוחד אם אין את כל המערכות) נורות, וחוט דו גידי עבה וארוך עם תנינים בשני הצדדים לטובת גישורים אם צריך.
צינור דלק אוניברסלי עם סט באנדים תואם - 1 מטר.
צינור ואקום אוניברסלי - 1 מטר.
צינור שמן הידראולי בקוטר של צינורות הגיר + באנדים.
רסקיו-טייפ (או איך שקוראים לסרט סיליקון הזה שנראה כמו חוסם עורקים ונועד לתקן פיצוצים בצינורות).
פלאפון עם חיבור לאינטרנט ;).
תודה איל, חוץ ממפתח לפאן ומחשב דיאגנוסטיקה(אני מאמין שיהיה בקרוב) יש הכל.
מזכיר לך שאם אתה מזמין ויש אופציה להצטרף יש מעוניינים (לפחות אחד)
בשרשור קניה מרוכזת לא הגענו לכוח קניה כדי לקבל הנחה...
ראיתי את המכשיר הזה בעבודה והיתרשמתי לטובה, אולי נלך עליו אם לא על הננו...
http://m.ebay.com/itm/LAND-ROVER-HAW...690?nav=SEARCH
מפתח 36, קניתי שניים והשחזתי לעובי הרצוי - הרבה יותר פשוט מאשר להשחיז את גודל המפתח עצמו.
את המחשב הזה יש לחבר שלי (במוסך) עובד מצויין.
ואם יש לך הכל, מלבד שני אלה - יש לך הכל.
- - - Updated - - -
שכחתי לציין.
את המפתחות קניתי ב-ל.כ. - אחד לחבר (ההוא עם מחשב הדיאגנוסטיקה).