טויוטה ולב?
טויוטה הולכת טוב רק עם ההגיון. הגיון של קצין הרכב הכוונה.
אבל אם יש אפשרות לבחור באירופאית, אל תהסס.
Printable View
טויוטה ולב?
טויוטה הולכת טוב רק עם ההגיון. הגיון של קצין הרכב הכוונה.
אבל אם יש אפשרות לבחור באירופאית, אל תהסס.
מישהו אצלנו התעקש קצת וקיבל 3008.
אירופאי אבל אוטו בלתי נסבל לטעמי האישי....
(בסכום כזה ואם מרחיבים את הבחירה כבר הייתי מנסה לשכנע אותם שפולו GTI ידנית זה יופי של רכב חברה)
אסף.
רק אל תחנה את הטויוטה הרבה בשמש. הריח של הפלסטיק שיקבל את פניך פשוט דוחה. אצלנו, באחת הטויוטות, פתאום באמצע היום הופיע סדק בשמשה הקידמית וכיסויי המראות צד נוטים ליפול. מדובר בדגם החדש שנמצא אצל עובד שמטפל ושומר על הרכב. גם המזגן עייף משהו ונאמר לו שככה זה באוטו הזה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הרגתם אותי
נו אז מה לבחור
i30CW
i35
COROLLA sun
I30cw
כמו שכבר הבנת בעצמך, רכב זה ענין אישי, לכל אחד צרכים אחרים מהרכב ולכן הדעות השונות.
מה שכן, לפי מה שאני מבין מהחברים הפרמטרים החשובים הם:
1. סטיישן
2. קרוז קונטרול
3. לא צריך להטריד אותך ענין האמינות אם זה רכב של העבודה בליסינג.
מכאן, תעשה את הבחירה האישית שלך
לגבי סעיף 3, כניצול מגאן, קנגו וברלינגו, אני חולק על דעתך.
אין שום פאן בלהיתקע ולעלות על גרר כל שני וחמישי, בין אם זה בדרך מהעבודה ובין אם זה בטיול של סופ"ש.
זה שזה לא עולה לך כסף, מנחם רק בקצת.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
איך אמר לי הקצין רכב פעם: למה לשלם יותר ולקחת פיקאסו אם חצי מהזמן במילא תסע עם מזדה 5.
אם אלה האפשריות היחידות אז i30CW
מה עם סולר אין אפשרות לסטיישן סולר כמו רנו מגאן אסטייט ?
לא הוצגה במרץ האחרון i30cw חדשה? מישהו יודע מתי צפויה לנחות בארץ?
Sent from my ME301T using Tapatalk
אוקטובר?
אישית, אני דוחה ככל האפשר את החלפת נבלת הליסינג. כדי להנות מכושר גרירה לפי התקנה החדשה.
אסף.
לאחר אכזבה מפורד פוקוס סטיישן החלפנו ליונדאי I35 .
לכל אלה שחושבים שאמינות ברכב ליסינג זה לא MUST אני יכול לספר לכם שהפוקוס ידע להתקע רק בעיתוי בעייתי וזה חזר על עצמו כל חודש מחדש , אני יכול לספר לכם על חוויות התקלות בים המלח , בכביש ירושלים ת"א או לספר לכם גם על הרכבים החלפיים המקרטעים שקיבלנו לפעמים.
לשואל השאלה : רכב הליסינג אצלנו בבית הוא של האשה ,למזלי הצלחתי לצאת ממעגל הליסינג וסוף כל סוף לקנות לי גיפ נחמד, כמובן בעקבות הדלק חינם מהחברה הI35 הוא הרכב העיקרי , אז יוצא לי לנהוג מאות קילומטרים על הI35 והרכב שלי לא ממש נוסע , מדובר ברכב נוח מאד עם מנוע חזק בהשוואה לרכבי ה1.6 שנהגתי בחיי , הגה כח מעולה רך מאד ומדוייק, תא מטען גדול ומרווח ,ולהפתעתי בשונה לרכבי יונדאי שאני קיבלתי בעבר מליסינג בולמי הזעזועים משככים טוב ובידוד הרעשים טוב מאד.
הרכב הגיע עם :
קרוז קונטרול.
סאן רוף.
מערכת סטראו בהתקנה מקומית ,כולל דיבורית בלוטוס לסמארטפון + פונקציית A2DP להזרמת מוזיקה ישירות מהטלפון למערכת(חשוב מאד).
חישני רוורס כולל מצלמה.
תא איחסון בין כיסה הנהג לנוסע , מאד נוח.
תא למשקפיים מעל המראה.
בנוסף בדגם החדש הבנתי שיש כפתור הדלקה ללא מפתח
אני הוספתי וו גרירה , והיונדאי גוררת בכבוד טרקטורון ועגלה במשקל של 550 ק"ג
אני לא בטוח שהטיוטה מאובזרת כך.
אם האשה היתה צריכה לבחור שוב , היינו בוחרים שוב את הI35 אנחנו מאד מרוצים.
הגיע הדד ליין שלי להחליט.
בינתיים לא מציעים לי את ה I30CW שהיא הבחירה הטבעית מבחינתי. יכול להיות שבגלל שהמחיר עלה?
בכל מקרה, אם יתעקשו לא לתת לי את הסטיישן הזו (שהיא לא כל כך מבריקה כמו שהיא... ובכן... סטיישן. וגם היחידה שקצרה יותר מ 4.5 מטר, וזה גם פרמטר חשוב עבורי), נשארתי עם I35 שעושה לי בחילה (לא כביטוי, אלא אמיתי, אני נוסע מדי פעם עם מישהו שיש לו כזו ואפילו נסיעה קצרה עושה לי בחילה), קיה פורטה שעושה לי להקיה (טוב, זה היה רק משחק מילים, למרות שאני באמת לא סובל את האוטו הזה), מיצובישי לנסר (מכונית רטרו, כמעט), מזדה 3 וטויוטה קורולה.
אני מתלבט בקול רם.
אני נוטה לכיוון הקורולה, אבל יש לה גיר רציף. בעיה?
את מזדה 3 אף פעם לא אהבתי כי היא קלסטרופובית לי, אבל אולי מתרגלים..?
שתיהן, אגב, ענקיות - 4 מטר ו60 סנטימטר. להחנות כזו אניה זה בערך כמו להחנות דיפנדר (4.85 כולל גלגל ספייר).
אסף.
אני בדילמת סטיישן ליסינג זהה, 3 סטיישן חדשות טרם הגיעו לארץ: i30cw, astra, focus, כך שהדגמים שבארץ או לא זמינים או מיושנים, 308 יקרה יחסית לתמורה, אוקטביה זמני אספקה ארוכככים. תבדוק את הסיד סטיישן..., לחלופין לחפש סטיישן ליסינג שנותרו לו עוד מספר חודשים לסיום ולהמר שעד אז המבחר ישתפר.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
האיי30 בארץ. מניח שהשיווק יתחיל בקרוב מאוד.
שיחררו כבר מפרט?
אסף.
DCT7 1.6GDI
לא יודע לומר משהו מוסמך על איבזור.
לי כאמור יש I30 סטיישן בן קצת פחות משנתיים.
את דעתי כתבתי- רכב ממש ממש לא להיט. לא כיפי לנהיגה, התחושה שפשוט אין בולמי זעזועים והמנוע יצא לחל"ת.
כיוון שרציתי סטיישן (וזה היתרון הבולט היחיד של ה I30CW) היונדאי היה עדיף על הפורד שסובל מבעיות אמינות לא קלות.
לאחרונה החלו לחלק גם את האופל אסטרה סטיישן- וזו הבחירה הבאה שלי.
האוטו מרגיש כמו אוטו ולא כמו בדיחה שיש לי כרגע. אפילו הדלת מרגישה רצינית יותר. שלא לדבר על המנוע הבריא עם טורבו ונוחות נסיעה מהותית טובה מביונדאי שאצלי.
מה שכן, חבר עם אופל כזו "שפך" טורבו אחרי שנה ומשהו מ 150K ק"מ... אבל כשזה ליסינג זה לא ממש מעניין....
אסף, מהרשימה שפירטת, טויוטה היא הבחירה ההגיונית.