תגובה: מהיר והרסני...הערסיאדה של חיים8 מכה שוב. בכולנו
אפילו לא ידעו. איך יכתבו?
ככה זה כשמתחבאים במחתרת. "ספורט חוקי" עאלק.
מחתרת זה גם מה שהיה עד לפני 10 שנים אבל אז זה עבד מצוין. בינינו אסף, לא בשביל זה עשיתם חוק.
זה כשלון חרוץ וגמור ואין לזה שום תקווה ואני עדין בניסוחים שלי. מאוד עדין ודיפלומטי.
חיים, להבדיל מה"תחרויות" החוקיות, מפרסם בפייסבוק ומגיעים 7,000 איש לאירועים שלו. חוקיים או לא. יש שם דוכנים, זה הפנינג, אנשים באים עם הילדים, זה כיף. ככה זה צריך להיות.
אם רק היה יותר מסודר והיו משאירים את השטח נקי, לא היתה לכם תחמושת נגדו בכלל.
וההבדל הכי גדול בין חיים לרשות, זה שהוא לא דופק חשבון ועושה אירועים - והם רק מחפשים סיבות מהתחת למה לא, ואיך אפשר להגביל ולהצר צעדים ולחנוק את הספורט ולדאוג רק לכסת"ח של עצמם ולג'ובים שלהם. אני חוזר ואומר - חיים אולי לא צדיק, אבל מבחינתי, כבר אתמול הוא היה צריך להחליף את יוסי ניסן.
אני לא עשיתי שום חוק. ולא הייתי חלק משום עשיית חוק.
אבל לכתוב שככה יהיה בכל פעם שמישהו ינסה להרים תחרות זה לא רק לא נכון זה מזיק ומרפה ידיים של מי שמנסה בכל זאת לעשות משהו טוב וכמו שצריך.
כי עובדה - אף אחד לא כתב על זה משהו רע. למה? כי עשו את זה בלי להשתין מהמקפצה.
האכיפה הדורסנית נגד נהיגה בחופים על בסיס חוק שלא קשור בכלל, התחילה ממקרה רע של דריסה בחוף הים שזכה בצדק לסיקור רב, ולא בצדק גרם לעליהום תקשורתי כם על מי שלא קשור.
זה עלול לקרות גם לגבי נהיגה בשטח בכלל, בסידור הכוכבים הנכון של עבריין אחד, צדקן אחד, עיתונאי אחד, פוליטיקאי אחד.
שים לב שהיום אוכפים באופן מזעזע חוקים פופוליסטיים שונים ומשונים שנוצרו רק לאחר סימון מטרות על ידי התקשורת.
אסף.
"בלי להשתין מהמקפצה" = במחתרת. בלי פרסום, בלי קהל, בלי סיקור. בלי ספונסרים. בחור נידח.
אז אל תתפלאו שבסוף גם מתחרים רציניים לא יבואו.
"אירוע" צריך להיות גדול, צבעוני, להיות מפורסם, להביא קהל של אלפים, דוכנים, להיות סוג של בילוי.
לא רק להארד קור אלא למשפחות. שאנשים יבואו עם האישה והילדים. שיהיה אקשן וכיף. כן, כמו שחיים עושה.
לא איזה מפגשון מחתרתי ממודר של 15 מתחרים באיזה חור-תחת אי שם בבקעה או בקצה הנגב.
עד מתי יסובבו את כולם באצבע ויקראו לזה "פיילוט" רק כדי שיעשו לכם טובה ויאפשרו לכם להתחרות בלי להסתכן במעצר?
דרור, האירועים בבקעה היו בגלל שקל לייצר אותם שם, למרבה האירוניה זהו מעין אזור ספר שהחוקים בו קצת מעורפלים,מעין שלטון צבאי,מספיק שיש לך תמיכה מהשריף המקומי ואין לך בעיה להרים אירוע,בלי כל הבועג'ראס שיש לנו פה עם המשטרה וכל גורמי הבטיחות למינהם,ואכן היתה תמיכה של המועצה המקומית ותושבי המקום, בכדי להזמין קהל לאירוע חוקי ולדאוג לשלומו "על פי חוק" אתה צריך תקציב של פי כמה מאירוע ללא קהל,אין שום אינטרס למארגן אירוע חוקי לייצר אירוע עם קהל כזה....בנתיים.
לגביי חיים...זה רק משקף את הצורך של הציבור לאירועים "ספורטביים",הלוואי והיה אפשר לאחד כוחות במקום להפריד אותם.
ביננו ,במאמר מוסגר ,פרצופה האמיתי של המדינה ,כל הכבוד לו.
אירועים בודדים כאלה "זוכים" לפרסום, אירועים רבים אחרים כמו הדגמה שאציג, בטח לא מוזכרים
בנסיעה בערבה, נאלצתי לעשות פרסה (אני טירון ומחוסר ידיעה לא מודע להשפעות המזיקות), קיבלתי הערה "מהמדריך" שהיה לידי, לעשות את הפרסה צמודה מאד באותו שביל שנסענו.. לא לעלות על כמה מטרים מהשוליים.....לא יודע כמה אנשים בציבור הרחב יודעים שנהגי ג'יפים ודווקא המנוסים, שומרים ללכת על אותו מסלול מתוך מטרת שימור...ואולי חלק מהמבקרים של ציבור רחב אם היה נאלץ לעשות אותה פרסה היה עושה ברדיוס 15 מטר עם זנק (ללא כוונת זדון) .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
דרור, האירועים בבקעה היו בגלל שקל לייצר אותם שם, למרבה האירוניה זהו מעין אזור ספר שהחוקים בו קצת מעורפלים,מעין שלטון צבאי,מספיק שיש לך תמיכה מהשריף המקומי ואין לך בעיה להרים אירוע,בלי כל הבועג'ראס שיש לנו פה עם המשטרה וכל גורמי הבטיחות למינהם,ואכן היתה תמיכה של המועצה המקומית ותושבי המקום, בכדי להזמין קהל לאירוע חוקי ולדאוג לשלומו "על פי חוק" אתה צריך תקציב של פי כמה מאירוע ללא קהל,אין שום אינטרס למארגן אירוע חוקי לייצר אירוע עם קהל כזה....בנתיים.
לגביי חיים...זה רק משקף את הצורך של הציבור לאירועים "ספורטביים",הלוואי והיה אפשר לאחד כוחות במקום להפריד אותם.
ביננו ,במאמר מוסגר ,פרצופה האמיתי של המדינה ,כל הכבוד לו.
טל, אני יודע טוב מאוד למה. ואני גם לא רוצה לגלוש לפוליטיקה שגם היא משחקת כאן תפקיד.
הולכים "לשם" כי שם החוקים המטומטמים של מדינת ישראל לא בדיוק תופסים. נקודה.
כי הריבון שם זה לא יוסי ניסן ומירי רגב והמנוולים ממשרד התחבורע אלא אלוף הפיקוד. ובאמת הכי טוב ככה.
אבל "לשם" קשה להביא קהל. כי זה בשטחים ולהגיע לשם זה "מסוכן" וחוץ מזה שבכלל אסור לכם להביא קהל, לא? עד סוף כל הדורות כל מירוץ מוגדר "פיילוט". וברור לכם שבלי פרסום ובלי קהל אין סיקור תקשורתי = אין ספונסרים = אין לספורט הזה שום תקומה ושום תקווה. עד מתי "תתחרו" ככה כמו גנבים בלילה?..... עד מתי אתה תהיה הספונסר הבלעדי של הצרעה הכתומה?... לנצח?
גם מבחינתי כל הכבוד לחיים. על החזון, על הביצים ועל העקשנות.
זה לא הוא עקום, זו המדינה שלנו שעקומה. לגמרי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
כל מי שכתב בשרשור הזה מעליי עבריין עם הרכב שלו וגם סביר להניח בטיולים שלו, אנחנו חיים במדינה שבה התקנות נועדו להטיב עם בעלי ההון ולא מאפשרים לחיות:
1. כל מי שמגביה את הרכב שלו בחצי מ"מ - היום עבריין
2. אתה רוצה צמיגים גדולים יותר לג'יפ שלך, כמו שבכל העולם הנאור עושים בשניה, אתה עבריין גדול
3. אתה נוסע בשמורת טבע שבה פתחו שבילים אין קץ אבל רק אחד מסומן אתה עבריין
4. אתה רוצה אירוע ספורט מוטורי - אתה עבריין כי אין סיכוי שתצליח לעמוד בשלל התקנות המגוכחות
5. כי אם אתה מעיז לנסות להביא חלק לרכב שלך מאיביי, שהוא נופל ברשימת "אביזרי הבטיחות", אתה נידון למוות...
אז בא אותו חיים ומרים אירוע, שממש לא לטעמי ולא אגיע לאירוע כזה, אבל להרבה אנשים מתאים, כי הג'יפ שקנו ב 300,000 ש"ח לא יכול לרדת לנחל נקרות בגלל שלהגביה אותו ולשים צמיג נורמלי הוא לא יכול, כי הוא עבריין אם עשה, אז הוא בא לשחק בחול, להרגיש גבר, עם קהל.
אז תמשיכו לשלם בשקט לבעלי ההון, לממן את פקידי משרד התחבורע, שמחר יביאו איזה תקנה חדשה ולהקשיב לאיזה עיתונאי שרק רוצה רייטינג בלי להבין דבר וחצי דבר בתחביב שלנו.
עולם קטן... :rolleyes: אילן אתה כתבת בערב, כמה שעות אחרי חיים 8 בעצמו מצטט אותך - מודגש באדום
דרך השטח ספורט מוטורי עממי
שעה אחת ·
חברים עוד תגובה אחרונה ממני על מה שנכתב היום בעיתון:
הצביעות שחוגגת בכל מקום בתקשורת ולא מעט גם ברשת כשיש "אויב" משותף.
חשוב שמי שלא יודע ידע קצת עובדות מהשטח - במרחק אוירי של בערך 50-70 מטר מהדיונה נמצא פרוייקט ענק של בניית בית חולים בשלבי בניה מתקדמים. הפרוייקט הזה נגס בחלק עצום מהשטח המדובר (כמה דונמים אם לא כמה עשרות דונמים) ואף אחד לא הניד עפעף מתחילת הפרויקט (כמה שנים אחורה) ועד היום.
בנוסף, הבניה מכיוון העיר עצמה מתקדמת מפרוייקט לפרוייקט אל תוך החולות לכיוון הדיונה וגם על כך אף אחד לא מלין ולא אף מילה מהרשט"ג באף אחד מ2 הנושאים האלו.
אבל כשיש הזדמנות להצביע על "אויבי הציבור והטבע" הלא הם הג'יפים והג'יפאים יש המון אנשים (וגם ג'יפאים שמעניין אותם רק התחת של עצמם כי הם כנראה לא מתקרבים לאיזור הזה אז מה אכפת להם) שיקחו את ההזדמנות ב2 ידיים כמו בכתבה הזו וכמו בהרבה מקרים אחרים ויצטרפו לעליהום.
נזקים לדיונה? נו באמת. כל שישי ושבת עוברים באיזור מאות ג'יפים אופנועים וטרקטורנים במשך שנים, רק עכשיו שנעשה אירוע מישהו נזכר שאוי ואבוי העיפו חול.
אם מישהו קונה את הקשקוש הזה כנראה שהוא לא מכיר לא את האיזור ולא את הדיונה.
בשביל לפגוע בג'יפאים לא צריך את דרך השטח ספורט מוטורי עממי ולא צריך עיתונים. אפשר לעשות את זה בכל רגע נתון.
"שם רע" כבר יש לנו אוטומטית ולא רק בגלל הארוע. מספיק שיש לך ג'יפ כדי שכל מיני בועלי טויוטה פריוס יתייגו אותך כ"עשיר", "ערס", "מניאק", "הורס טבע", "חסר בטחון", "בעל זין קטן" ועוד שאר תארים, כינויים ותובנות עקומות של פסיכולוגים בגרוש.
בינינו, באים לדיונה הזו עשרות רבות של ג'יפים בכל יום שישי ושבת ואף אחד לא מתרגש.
אבל רק ברגע שזה "מפגש רכבי שטח" ומפורסם בפייסבוק, כל הנשמות הטובות מתעוררות, כל "חובבי הטבע ושומרי הסביבה" שגרים במרכז ת"א (יסלחו לי התל-אביבים שבינינו, כן?...) ולא יודעים להבדיל בין יבלית לחרצית ומחבקים עצים מרחוק, דרך טלויזיה. ואני מבטיח לכם שזה יהיה ככה בכל פעם שמישהו ינסה להרים תחרות. חוקית או לא. אבל אין מה לדאוג. ספורט מוטורי של ממש כבר לא יהיה כאן. בטח לא עממי ונגיש.
לדעתי, הבוקסה הקטנה הזו, בתחתית עמוד 34 בעיתון, ובטח הכותרת הפלצנית שלה - היא סוג של פופוליזם זול.
כל מי שכתב נגד מלך הדיונה הוא עבריין עם הרכב שלו וגם סביר להניח בטיולים שלו, אנחנו חיים במדינה שבה התקנות נועדו להטיב עם בעלי ההון ולא מאפשרים לחיות:
2. אתה רוצה צמיגים גדולים יותר לג'יפ שלך, כמו שבכל העולם הנאור עושים בשניה, אתה עבריין גדול
4. אתה רוצה אירוע ספורט מוטורי - אתה עבריין כי אין סיכוי שתצליח לעמוד בשלל התקנות המגוכחות
5. כי אם אתה מעיז לנסות להביא חלק לרכב שלך מאיביי, שהוא נופל ברשימת "אביזרי הבטיחות", אתה נידון למוות...
אבל זו רק דעתי ובכלל מה אני מבין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
רובכם ישן אבל האדיוט פירסם כאן אתמול בלילה את הארוע כולל תמונות וסרט משתוללים ללא תכלית.
חטף כמה העלבות ועד הבוקר נמחק.
לדבריו יריב קלר עדיין חבר פעיל בדרך השטח.
מקווה בשביל יריב שזו טעות...
חיים כהן נחסם כאן לפני שנתיים, לצמיתות. הוא נרשם בשם משתמש חדש ונמחק באופן מיידי ברגע שראשון המנהלים התעורר.
אבל... זו לא סיבה להוריד את הדיון כאן ברמה. כן, המילה "אידיוט" אולי מדויקת אבל מיותרת בג'יפולוג. אז בבקשה. מי שמעוניין בדיון צבעוני - תמצאו אותו בפייסבוק.
מהיר והרסני...הערסיאדה של חיים8 מכה שוב. בכולנו
מכחיש כל קשר למילה אדיוט. התכוונתי ל״אדיב״ כנראה וזו בוודאי טעות סופר... [emoji48]
או שתוכנת התרגום האוטומטית החליפה לבד למילה המתאימה ולא שמתי לב.
בחיי
חיים שם מראה בפני הפרצוף של כולנו.
הוא עבריין? כן.
אבל אם לחפש אותו בקוצו של יוד לפי כל חוקי המדינה המטומטמת הזו, אז גם רובנו כאן עבריינים ואל תדאגו, אני לא אעשה אאוטינג לכל אחד עם העבירות הקטנות שלו על חוקי מדינת ישראל.
הוא מה שקוראים (עם לא מעט התנשאות) "בבון"?....
יכול להיות, אבל אם כן, אז גם רוב עם ישראל הוא כזה.
תסתכלו על אירועי "מלך ה...", מי מגיע אליהם. אלה אנשים כמוכם. שכנים שלכם, חברים שלכם. פני העם כפני מנהיגיו כפני התקשורת שלו כפני הערכים שלו. לחיים אנחנו באים בטענות?.... תסתכלו את מי ואת מה אנחנו הכנסנו לכנסת.
איפה המשטרה?
היתה משטרה באירוע שלו. עובדה. באו, צפו, לא עשו כלום.
מכאן אחת משתיים - או שהוא לא עבריין (ואז כולנו, כולל העיתונאי שכתב על זה "מהיר והרסני", יכולים ללכת למצוץ איצטרובלים - זוכרים את המונח הזה? עוד לפני "אידיוט" אפילו. אחח, עומר הבולדוג. איפה אתה) או שהשוטרים חדלי אישים ואפסים ופחדנים וצריך לבעוט אותם החצה מהמשטרה. ככה בפשטות. אין אמצע. שחור ולבן. בלי גווני אפור.
יש בישראל כמיהה ודרישה גדולה לספורט מוטורי ולא רק לאליטות הממון.
כשזה בלתי אפשרי באופן חוקי, זה נעשה וייעשה באופן לא חוקי. גם אנחנו עצמנו נתנו יד והשתתפנו באופן פעיל בספורט מוטורי מחתרתי ולא חוקי בימי טרום החוק האומלל.
חיים לא חבר שלי. אני לא מכיר אותו. יש לי הרבה טענות אליו.
אבל על עצם זה שהוא מעיז וקובע עובדות ומרים אירועים, מגיע לו שאפו ואם אפגוש אותו מתישהו, אלחץ את ידו. בחיי.
ביום שהוא ירים אירוע מסודר שכל הקצוות שלו סגורים (בטיחות וכו') וישאיר אחריו נקיון מבריק - הוא ניצח וכולנו נצטרך לסתום את הפה לתמיד.
אני בנושא הזה, סיימתי. מי שיש לו מה להמשיך - בכיף. רק תשמרו על תרבות דיון.
ברלי אתה מפספס את הנקודה.
הסגנון מעצבן לא התחרות חוקית או לא...
היינו שמחים שהשוטרים ידבקו אליו ולא להימן .
רובנו לא צדיקים שומרי כל פסיק בספר החוקים.
מעצבן אותנו הערסיידה.
ההשתוללות ולא התחרות המסוגננת.
השימת זין על נקיון השטח בסיום ובכלל כל מה שנראה כמגנט עברינים קטנים וערסים.
למה אתה חושב שארועי red neck בארהב שונים מזה? בליגות הרוק באונסינג אתה חושב שהבטיחות טובה יותר? בכל האירועי ראלי שאנחנו שומעים שהנהג איבד שליטה ופגע בצופים אתה חושב שהבטיחות טובה יותר? לתת חוקים וכללים דרקוניים והכול באצטלת הבטיחות זה טוב? אישית אם אי פעם ארים ארוע אשים שלט ענקי בכניסה שיכתב בו שכל מי שמגיע לאירוע עלול לחטוף מנוע בראש. קצת אחריות אישית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ביום שהוא ירים אירוע מסודר שכל הקצוות שלו סגורים (בטיחות וכו') וישאיר אחריו נקיון מבריק - הוא ניצח
היית כותב את זה בתגובה הראשונה וכל הדיון היה נחסך.
הסתובבתי חצי שנה באוסטרליה ושמעתי את השינאה ל red necks.
ההבדל בין מדינת ישראל הקטנה ומלאת האמוציות לאוסטרליה הגדולה הוא שבאוסטרליה (וגם בארהב) יש תמיד את המקומות שלשם ה"ציבור" לא מגיע ויש סוג של כבוד לאנשים אחרים.
בארץ אין את המקומות ויש עודף מטורף של אמוציות קיצוניות.
כבוד לאחר?.....הצחקתם אותי
הייתי באירוע,היה מסודר ויפה,הילדים נהנו וכל האנשים שמסביב כולל שוטרי יס"מ ומג"ב שנהנו מהאירוע.
לגבי ניקיון המקום,בסוף האירוע היה צוות מתנדבים שהבריק את המקום.
לגבי פגיעת טבע,המקום משמש את צה"ל לאימוני נהיגה במשך השבוע וטרקטורונים וגיפאים עוברים עליו בסופי שבוע,כך שההפנינג שהיה זה לא מה שיפגע שם בבעלי החיים.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
אתה קצת מפספס את הנקודה.
אני (ואני חושב שרוב המשתתפים כאן) לא נגד אירועים כאלה, ההיפך הוא הנכון.
אתה גם לא צריך לשכנע אותי שכל סיפורי הנזק הם קישקוש.
הנקודה שאנחנו חיים במדינה שבה הדברים עובדים לפי פופוליזם זול ואמוציות ואנחנו לא בדיוק חביבי העם.
המציאות כזאת לא כדאי לייחצן דברים ולתת לכל מיני עיתונאים ופוליטיקאים קטנים את הכלים להתעמר בנו, עדיף לעשות אירועים כאלה מחוץ לאור הזרקורים.
אם כולנו נעמוד כחזית אחת בפייסבוק וברשתות החברתיות ,ניתן רוח גבית לעניין אולי איזה חבר כנסת ימצא בנו עניין ויפעל לטובתנו.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
עולם קטן... :rolleyes: אילן אתה כתבת בערב, כמה שעות אחרי חיים 8 בעצמו מצטט אותך - מודגש באדום
כל מי שכתב נגד מלך הדיונה הוא עבריין עם הרכב שלו וגם סביר להניח בטיולים שלו, אנחנו חיים במדינה שבה התקנות נועדו להטיב עם בעלי ההון ולא מאפשרים לחיות:
אבל זו רק דעתי ובכלל מה אני מבין.
ראיתי עכשיו, לפחות שהיה נותן קרדיט על דברי חוכמה :rolleyes:, לא יפה להעתיק.
לא אירוע בשבילי או הסגנון שלי, אבל אני מבין לגמרי למה אנשים רצים לאירועים כאלה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
ראיתי עכשיו, לפחות שהיה נותן קרדיט על דברי חוכמה :rolleyes:, לא יפה להעתיק.
אל תתרגש כל ההודעה הזו ש"הוא" כתב מורכבת מ3 תגובות שנרשמו כאן, שלי שלך ועוד אחת תחת הכותרת שהוא נתן לה "תגובה אחרונה ממני" וגם מוחק בעמוד שלו תגובות שלא נראות לו. הדפקט הזה (שעדין ממשיך לקרוא כאן ולהעתיק מפה חומר) לא ילמד בחיים איך להתנהג ובגלל זה האירועים שלו לא יתקבלו באהדה לעולם.
אני לחלוטין מסכים עם דרור.
לא הייתי באירוע וגם לא ביקרתי בשאר האירועים. בשורה התחתונה יש ביקוש לאירועים האלו
ואכן ממה ששמעתי הגיעו משפחות ואנשים רבים כאשר אני בטוח שלא כולם ערסים ובבונים כפי שמכנים אותם כאן
ומכאן גם התחושה שלי שיש כאן קצת התנשאות. תביטו קצת במראה חברים ותנו כבוד לאחר, גם אם הוא לא מה"מילייה" שלכם.
הבנאדם משקיע מאמצים ענקיים וכסף פרטי, עושה יומם ולילה בפרסום . שאפו !!!
אולי חלק מהאוכלוסייה שהגיעה לאירוע לא מייצגת אותנו או את הערכים שלנו אבל בשום פנים ואופן אין לעשות הכללות לכל הציבור.
אני מבקש מכל הוותיקים לנסות ולזכור האם במפגשים השנתיים של ג'יפולוג ביער בן שמן ובאנדרטה בתל חדיד לא הגיעו גם so called בבונים ?????
כשהם קהל שבא למלא את האירוע שלנו ולרכוש ממיטב כספו את סחורות המציגים הם מבורכים בבואם ???
וכן, גם אני שמעתי שהמקום נשאר מצוחצח ובאופן יחסי הסדר נשמר.
בשלב הזה אני מציע לכל המלינים לשתוק!!!